Milis Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 Zdravím, kdyby tady se někdo chtěl zbavovat svého autka a bylo by to něco k z koncernu seat, vw, audi, škoda, pošlete, prosím, SZ. Zajímají mne Seaty Leony (po faceliftu) - asi nejvíce. Nepohrdl bych i starším Superbem, Octávou, záleží na stáří a vybavení. Dík Nechceš Mazda Demio, 1.1? Má najeto 300k km a trochu zlobí řízení. Nic, co by nešlo vopravit... Jinak jezdí dobře a má kouli.
Peta-Biker Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 Nechceš Mazda Demio, 1.1? Má najeto 300k km a trochu zlobí řízení. Nic, co by nešlo vopravit... Jinak jezdí dobře a má kouli. Je to v černé barvě?
Peta-Biker Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 Teď jo. Musím říci, že i na tu Mazdu jsem koukal, ale říkám, chtělo by to vidět. Byla ručně mytá?
Milis Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 Musím říci, že i na tu Mazdu jsem koukal, ale říkám, chtělo by to vidět. Byla ručně mytá? Pokud vím, tak ještě ani mytá nebyla. A to to je 2001!
Peta-Biker Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 Pokud vím, tak ještě ani mytá nebyla. A to to je 2001! No a kdyby se teda, holka, umyla, jaká bude její barva? Provoz bude levný, což já chválím, já nejsem žádný závoďák, i ten obsah by stačil, pojistka taky levná. Možná mě nakonec vytrhneš trn z paty.
Milis Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 No a kdyby se teda, holka, umyla, jaká bude její barva? Provoz bude levný, což já chválím, já nejsem žádný závoďák, i ten obsah by stačil, pojistka taky levná. Možná mě nakonec vytrhneš trn z paty. Ty Peto ja si dělal pr.dell - to auto je úplně v hajzlu, psal jsem 300k km, né 300!!!
Peta-Biker Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 Ty Peto ja si dělal pr.dell - to auto je úplně v hajzlu, psal jsem 300k km, né 300!!! To jsi mě teda řádně n....l, mě se to tak líbilo .
Milis Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 To jsi mě teda řádně n....l, mě se to tak líbilo . No byla taková stříbrná, teď je to hroznej syfl. Tak se na mě nezlob.
grga_pitic Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 (upraveno) jezdim tim cim jsem jezdil vzdycky, to cim jezdil muj tata a cim bude jezdit i muj synek (az se vrati z krimu) Upraveno 16. května 2011 uživatelem grga_pitic
Mike-72 Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 jezdim tim cim jsem jezdil vzdycky, to cim jezdil muj tata a cim bude jezdit i muj synek (az se vrati z krimu) Popravdě to vypadá lepší než úplně nová Lada. Měli jsme v modrém:-)
Viktor Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Tímhle se vozí stromeček - tohle kupé stojí vedle Gatu už týden. Kupé z něj někdo udělat nůžkama na plech. Plus do něj zasadil strom. Záhonek je i vepředu, ale nic tam zatím neroste.
Tulky Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 jezdím se suzuki swift 1,2 a ač se to nezdá, tak autíčko ma na svůj objem výborný výkon - 69kW a ta spotřeba.... krása - jezdím za 4,7l benzínu
Duke650 Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 jezdím se suzuki swift 1,2 a ač se to nezdá, tak autíčko ma na svůj objem výborný výkon - 69kW a ta spotřeba.... krása - jezdím za 4,7l benzínu klobouk dolů před lehkou nohou - já měl s motorkou Suzuki o dost vyšší spotřebu :-)
Tulky Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 klobouk dolů před lehkou nohou - já měl s motorkou Suzuki o dost vyšší spotřebu :-) díky, ale zas nějak extra pomalu nejezdím - po dálnici 100 - 140 a jezdím každý den okresky, dálnici i město a vše +- ve vyrovnaném poměru
mechano Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 (upraveno) díky, ale zas nějak extra pomalu nejezdím - po dálnici 100 - 140 a jezdím každý den okresky, dálnici i město a vše +- ve vyrovnaném poměru To ti fakt můžou závidět všichni motorkáři (možná kromě stopětadvacítek). Upraveno 18. května 2011 uživatelem mechano
Dali Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Odesláno 29. května 2011 Nějak nám tohle téma zapadlo, tak ho trochu oživím. Nejezdím s tím, ani nelítám, ale rád bych.
Ace-Rimmer Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 Několik let asi 5 s MB w211 320cdi , jsem s nim naprosto spokojenej,dlouho jsem ho vybíral až jsem narazil na to co jsem chtěl, Avantgarde, stříbrné, s Panoramou a airmaticem , pochopitelně automat ,auto mě ani jednou nikde nenechalo,jednou jsem ho naboural na předek celkem dost a když už to bylo rozbité tak jsem si na to koupil amg packet,včetně kol,to ho zase trochu omladilo a proto nemam důvod ho prodávat,jen snad kdyby se naskytlo něco podobného ale kombi . Spotřeba je věc kterou neřešim tolik ale když jsem to měřil tak to prostě pod 10 nejde,asi nikdy nezapadnu do teamu minispotřebičů ala muj soused ktereý s Tdi oktavii jezdí prý za 4,3L/100km... Jediné co bych v autě uvítal je bluetooth modul propojenej s displayem ve velkym budíku...to je jediná má výtka k autu .
Hasič Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 moooc pěkný, moje žena s ním jezdí už rok, 3l d, 7l nafty, i ona!!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se