Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, kdyby tady se někdo chtěl zbavovat svého autka a bylo by to něco k z koncernu seat, vw, audi, škoda, pošlete, prosím, SZ. Zajímají mne Seaty Leony (po faceliftu) - asi nejvíce. Nepohrdl bych i starším Superbem, Octávou, záleží na stáří a vybavení. Dík

Nechceš Mazda Demio, 1.1? Má najeto 300k km a trochu zlobí řízení. Nic, co by nešlo vopravit... :D Jinak jezdí dobře a má kouli.

Odesláno

Pokud vím, tak ještě ani mytá nebyla. A to to je 2001!

No a kdyby se teda, holka, umyla, jaká bude její barva? Provoz bude levný, což já chválím, já nejsem žádný závoďák, i ten obsah by stačil, pojistka taky levná. Možná mě nakonec vytrhneš trn z paty.
Odesláno

No a kdyby se teda, holka, umyla, jaká bude její barva? Provoz bude levný, což já chválím, já nejsem žádný závoďák, i ten obsah by stačil, pojistka taky levná. Možná mě nakonec vytrhneš trn z paty.

Ty Peto ja si dělal pr.dell - to auto je úplně v hajzlu, psal jsem 300k km, né 300!!!

Odesláno

Tímhle se vozí stromeček - tohle kupé stojí vedle Gatu už týden. Kupé z něj někdo udělat nůžkama na plech. Plus do něj zasadil strom. Záhonek je i vepředu, ale nic tam zatím neroste.

Posted Image

Odesláno

jezdím se suzuki swift 1,2 a ač se to nezdá, tak autíčko ma na svůj objem výborný výkon - 69kW a ta spotřeba.... krása - jezdím za 4,7l benzínu :)

Odesláno

jezdím se suzuki swift 1,2 a ač se to nezdá, tak autíčko ma na svůj objem výborný výkon - 69kW a ta spotřeba.... krása - jezdím za 4,7l benzínu :)

klobouk dolů před lehkou nohou - já měl s motorkou Suzuki o dost vyšší spotřebu :-)

Odesláno

klobouk dolů před lehkou nohou - já měl s motorkou Suzuki o dost vyšší spotřebu :-)

díky, ale zas nějak extra pomalu nejezdím - po dálnici 100 - 140 a jezdím každý den okresky, dálnici i město a vše +- ve vyrovnaném poměru :)

Odesláno (upraveno)

díky, ale zas nějak extra pomalu nejezdím - po dálnici 100 - 140 a jezdím každý den okresky, dálnici i město a vše +- ve vyrovnaném poměru :)

To ti fakt můžou závidět všichni motorkáři (možná kromě stopětadvacítek). Upraveno uživatelem mechano
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Několik let :) asi 5 s MB w211 320cdi , jsem s nim naprosto spokojenej,dlouho jsem ho vybíral až jsem narazil na to co jsem chtěl, Avantgarde, stříbrné, s Panoramou a airmaticem , pochopitelně automat ,auto mě ani jednou nikde nenechalo,jednou jsem ho naboural na předek :( celkem dost a když už to bylo rozbité tak jsem si na to koupil amg packet,včetně kol,to ho zase trochu omladilo a proto nemam důvod ho prodávat,jen snad kdyby se naskytlo něco podobného ale kombi . Spotřeba je věc kterou neřešim tolik ale když jsem to měřil tak to prostě pod 10 nejde,asi nikdy nezapadnu do teamu minispotřebičů ala muj soused ktereý s Tdi oktavii jezdí prý za 4,3L/100km... Jediné co bych v autě uvítal je bluetooth modul propojenej s displayem ve velkym budíku...to je jediná má výtka k autu .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...