Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
<br>pozor, ja stary BMW miluju, jen tem novejm nejak nemuzu prjit na chut.. <br><br><br>

..tak v tom tě podpořím..:smile_anim:..mé nejoblíbenější a naprosto spolehlivé exkousky 5er..:whistle:"

post-13651-027081500 1316601926.jpg

post-13651-031445700 1316601935.jpg

Upraveno uživatelem bedja
Odesláno

to ja taky, preci jen Honda je pro me vejs jak Nissan. a rad bych si nejaky japko testnul dlouhodobe, abych do neja moh vyhledove skocit taky..

Posted Image

..přidám trochou..kamarád má Kvašáka od nova a neměl větší problém a kupoval ho v D, protože v CZ ještě nebyl k mání....ale za mě vede nejen vzhledem ta Honda..!!

Odesláno

..přidám trochou..kamarád má Kvašáka od nova a neměl větší problém a kupoval ho v D, protože v CZ ještě nebyl k mání....ale za mě vede nejen vzhledem ta Honda..!!

Mně se tahle CRV nelíbí, nicméně to je úplně jedno, mám letitý zkušenosti s předchozím modelem a to byl neskutečnej držák. Na to, že nám sloužila hlavně na práci a ročně nalítala cca 50tis. km, měnily se na ní jen filtry a olej. Za pět let, co byla ve firmě, neměla jedinou závadu, dokud milenka otcovýho společníka neudělala totálku, asi týden před tím, než jsem ji chtěl odkoupit. Pokud to auto dělají pořád tak poctivě, je to skvělá volba.

Odesláno (upraveno)

Lidi by si pomalu meli zvyknout, ze o Clarksonove slovu se nediskutuje, nedejboze nepochybuje. :-) Minuly tyden jsem mel na sluzebce dva dny pujcenou funglovku normalni A4 a ani omylem! Po Mondeu je to prostorove o hooodne mensi, pritom si to hraje na stejnou tridu, jizda je mene pohodlna, nedotaci to jak prase. Sedadla male, predni spojler nizko jak cyp, a za sebe jsem si nesedl. Vestavena navigace nenasla destinaci, nemela nahled na mapu z pozice ridice, hudebni projev audia strasny. V tom jsem sice rozmazleny, uznavam, ale i na bezne auto chrastitka to znelo hrozne. A ty vanocni retezy v prednich svetlech jsou k smichu. O jednu sluzebku drive jsem mel zanovni Cecko a to bylo lepsi uplne ve vsech smerech.

Proc ne Yeti? Drahej?

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno (upraveno)

tak jsem stal pred otazkou, zda vymenit meho milacka za tiguana, ale nakonec jsem se ho nevzdal a tak budem spolu jeste jeden rok brazdit ruske "silnice" ;)

post-1383-019169700 1316603628.jpg

Upraveno uživatelem docent_tecka
Odesláno (upraveno)

..pěkná SPZka...pane Docente..:smile_anim:

Tiguan mě přijde jako auto pro ženskou..chlap v něm vypadá tak nějak..ehm..

..já v něm brázdím po těch českých "silnicích"..a spokojenost..:smile_anim:

post-13651-087337400 1316604066.jpg

Odesláno

Bedjo, my ho máme doma asi 16 měsíců a najeto 65 tisíc km a přijde mi, že to nadměrně vrže ve srovnání se starým modelem, kterej máme taky. Při větších nerovností třeba přejezdu železnice to bouchá jako by od zadních dveřích a kufru. Jinak se v něm docela fajn cestuje na delší vzdálenosti:) Ta barva je Mocca a jakej máš motor?

Odesláno

pekny kousek - ja jsem puvodne taky planoval pritahnout z cech 18kola, ale nakonec jsem neskutecne rad za 16 a zvyseny podvozek ;)

..já mám jen 17ky...bohatě stačí na ty naše cesty..ale není nad cesty v Russii..:D

Odesláno (upraveno)

Bedjo, my ho máme doma asi 16 měsíců a najeto 65 tisíc km a přijde mi, že to nadměrně vrže ve srovnání se starým modelem, kterej máme taky. Při větších nerovností třeba přejezdu železnice to bouchá jako by od zadních dveřích a kufru. Jinak se v něm docela fajn cestuje na delší vzdálenosti:) Ta barva je Mocca a jakej máš motor?

..to mě překvapuje..pod dvou starých modelech mám naprosto opačné zkušenosti..žádné vrzaní ani jiné pazvuky...akorát když se dovírá ten dvojitý kufr..tak to dělá pazvuk.. :) ale to na všech.. :)

..jsem skutečně spokojený na to že je to jen škodofka...:smile_anim:

..mám 2,0 TDi CR 125kW..dlouhodob s DSG 6,5l/100km..:whistle:

Odesláno

Asi jsme chytili špatnej kousek, protože mě to vrzání neskutečně vytáčí a mnohem radši jedu starym 1,9 tdi 96Kw.

Jinak my mame tech 103 Kw taky CR a manuál->zvuk super a spotřeba z Chomutova do Prahy 4,8 rychlost okolo 100Km/h bez předjíždění.

Škodovce se začínaj dařit nový modely:)

Odesláno

Asi jsme chytili špatnej kousek, protože mě to vrzání neskutečně vytáčí a mnohem radši jedu starym 1,9 tdi 96Kw.

Jinak my mame tech 103 Kw taky CR a manuál->zvuk super a spotřeba z Chomutova do Prahy 4,8 rychlost okolo 100Km/h bez předjíždění.

Škodovce se začínaj dařit nový modely:)

..mě u starého při 70tis..dvakrát kvůli pazvukům řešili palubovku..furt to skřípalo..a jízdní vlastnosti se nedají srovnávat..ty jsou u nového o 200% lepší..

jinak u 103ky je pěkná spotřeba koukám..:worried_anim:..ale taky umím jet dálku za 5,5..:smile_anim:

Odesláno

Ten můj starší už má 170 tisíc na hrbu a zvuky z palubovky se ozývaj snad jen v zimě. Nedokážu si to vysvětlit proč...ae už na to má nárok je to už starší pán:) Nikdy nás nikde nenechal a je na něj spoleh:)

Určitě je ten novej jízdníma vlastnostma snad o třídu vejš:)

Jinak neuvažoval jsi o 4x4?

Odesláno

Ten můj starší už má 170 tisíc na hrbu a zvuky z palubovky se ozývaj snad jen v zimě. Nedokážu si to vysvětlit proč...ae už na to má nárok je to už starší pán:) Nikdy nás nikde nenechal a je na něj spoleh:)

..4x4 je pro mě jen Quattro.. :smile_anim:

Odesláno

Měl jsem možnost jezdit s 4x4, 103 kW, DSG. Mimino nám v tom pořád řvalo a starší dceři v tom bylo blbě. Ta viskóza nějak blbě hučela, nejvíc to bylo slyšet na zadních sedačkách. Jinak výborné auto, spotřeba 6,4. Mám políčeno na tu silnější verzi bez 4x4, žena chce Passata. Asi bude pašík.

Odesláno

Měl jsem možnost jezdit s 4x4, 103 kW, DSG. Mimino nám v tom pořád řvalo a starší dceři v tom bylo blbě. Ta viskóza nějak blbě hučela, nejvíc to bylo slyšet na zadních sedačkách. Jinak výborné auto, spotřeba 6,4. Mám políčeno na tu silnější verzi bez 4x4, žena chce Passata. Asi bude pašík.

..žen moc mluví..:smile_anim: :D vem Supa..budeš spokojený...a Ona ve finále taky.. :)

Odesláno

tak to je taky cenově jinde než superb no;)...ae myslím si, že po hlavních tazích a ve městě si o to 4x4 od škodovky hodí a příští auto bych chtěl s 4x4:)

Odesláno

tak sem byl juknout na kaskaje, a tak nejak budu tezce lobbovat za CRVko, byt bez kuze, navi a panoramadach. Nevim, ten kaskaj je jednak vevnitr tak divne stisnenej, druhak divne voplastovanej, motoricky neposoudim, dvoulitr k projeti tam zrovna nebyl..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...