bandicoot Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 pin na karty mám napsany v mobilu Já znám piny jen podle prstokladu, prostě ho umím vyťukat - čísla v hlavě nemám, problém je, že těch pinů je nějak víc a víc Na druhou stranu si i roky pamatuju každou nepodstatnou kravinu.
miramax Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 To auto se mi hodně líbí. Další věc je najít dost relevantních informací o problémech dovozu ze Slovenska do ČR, na netu je milion stránek zaměřených na Německo nekupoval někdo ze Slovenska? dovoz ze slovenska znám v případě nových aut, a nepředpokládám, že v tom bude rozdíl pokud půjde o ojetinu - není v tom nic složitého, potřebuješ slovensky techničák, COC list a prohlášení od finančáku o zaplacení DPH a pak takové ty věci jako pojištění a tak, stejné jako v případě přihlášení českého auta. Co můžu jedině doporučit, zavolat si na příslušný úřad, nikdy jsem se nesetkal s negativním přístupem a logicky mi nejpřesněji řekli jaké dokumenty budu potřebovat a co připravit - takže za mě nejlepší řešení. Připrav se na to, že než auto schválí pro provoz a dostaneš značky, mají na to lhůtu 30 dní, reálně to trvá o deset minut dýl než normální přihlášení, ale víme jak potřebuje být úředník důležitý.
Speedster Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 ...ako nissanista tahám v zimě denně ze sněhu všelijaký subaristy.... ...ako traktorista se tomu jen směju nejlepší auto je stejně sněžná rolba... Já nějak nechápu tyhle věci o tahání, uznávám řidičák mám teprve druhou zimu, ale objel jsem jak naše tak zahraniční hory, valašsko projíždím opravdu rád, i silnice na kterých se jezdí valaška a nejsou zrovna upravené. A je obyčejný FWD ford, a nebo koncern s haldexem a nikde jsem nezapadl... neříkám že na suchu to není rozdíl, když se jede pila tak bude subaru,bmw vždy lepší než haldex , ale tam to není jen o náhonu ale i naladění podvozku. A ve městě prostě přemýšlím že do té řady auto zaparkovat nemůžu jelikož bych se od tama vyhrabal fakt jen tou rolbou. A že do kopce parkovat nebude nejlepší nápad a není problém.
Viktor Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 ...uznávám řidičák mám teprve druhou zimu, ..... Jsi asi talent.
Speedster Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Jsi asi talent. A ty asi taky;) A vzhledem co tu někteří píší se nestačím divit. V autě jsem vyrostl a i všichni lidé které znám tyhle problémy nemají...zvláštní. Zapadnul jen kamarád s X5 kdy prostě zkusil jestli se po té polnačce kde byl metr sněhu bude dát projet..nedalo.
emte Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Já jsem totál lama, ale tipuju, že všechno co jsi psal je haldex nebo klon, kdežto subaru je full 4x4. Takže já jako lama tam diametrální výhodu vidím. Diskuze na téma jaká 4x4 je lepší by mohla začít zpochybněním zda haldex do diskuze vůbec připustit Audi používa Torsen a BMW má nejaký vlastný systém.
Red Dwarf Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Řidičák mám 13 let, najeto ročně cca 60 tisíc, pátý auto. V zimě vede moje úplně první - Škoda Rapid. Motor vzadu, náhon na zadní, aspoň trochu lepší gumy a nikdy jsem nezapadl. To se Superbem i v plzeňský škodovce na parkovišti (loni).
ttrstom Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 (upraveno) Někdo se zkušenostmi s VW Passat R36? (Dálniční policie se nepočítá ) Hodně se mi líbí kombinace silného benzínu a 4x4 než začneme jezdit na elektřinu... Mam v S2 ten samy motor, Skouda ho musi trochu priskrtit, oproti vw, tzn. muselo se mu "trochu" pomoci u motordoktora, ale tech cca 220kW tam bude taky... Moje pocity jsou smisene, ted uz mi to neprijde, ale pokud presednes ze silneho dieselu, neubranis se pocitu zklamani, ze to zase tak jako moc nedeje... Pak se podivas na tacho a mas tam 180..... Pokud Ti nebude chybet turbo- kopanec, budes spokojeny, mam dlouhodobou spotrebu pod 10, dalky umim ve sviznem tempu 7-8, ve meste spotrebu radeji nemer... :-) Z dlouhodobeho hlediska urcite lepsi volba nez milovana tdi, problem bude sehnat r36 za rozumne penize, taky jsem na ni myslel, dokonce o jedne ENONUNO vim, ale cena rozhodne neni volks.... Upraveno 24. října 2011 uživatelem ttrstom
enslow Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 Někdo se zkušenostmi s VW Passat R36? (Dálniční policie se nepočítá ) Hodně se mi líbí kombinace silného benzínu a 4x4 než začneme jezdit na elektřinu... kamos ho ma resp mal...najskor sa mu rozsypal motor preco neviem...a nakoniec mu ho ukradli..ale inak to chvalil...nenapadna raketa
shore Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 (upraveno) teď jsem se pobavil já. hádat se který 4x4 je víc 4x4. nikdy jsem nejel ze subaru ale můžu porovnávat cayene bmw a audi v zimě na sněhu včechny čtyřkolky. cayenn nejhorší i když zapnu uzávěr difer tak se mi stalo že jsem zustal stat v zasnezenym zledovatelym kopci. zuřil jsem jak .... nikdy jsem nezustal viset s 530D a nikdy s A6 ani A7. tím neříkám že je subaru špatný jen pochybuju že je diametrálně lepší než ty dvě. a jak už někdo řekl pneumatiky dělají opravdu hodně okrem par modelov pouziva audi quatro torsen co je permantna 4x4 akurat je asymetricke, subaru ako jedine auto vyziva symetricke 4x4 a nema ziadne straty..co sa tyka BMW je to novovyvinuty system takisto permantna 4x4 a rozdiel medzi quatro a xdrive je ten, ze quattro i subaru ma 50:50 a xdrive 40:60...akurat pls neporovnavaj pseudo 4x4 co je len viskozna spojka a predohrab s plnokrvnymi stvorkolkami Upraveno 24. října 2011 uživatelem shore
Murphy97 Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 lol pobavil som sa..ako subarista ti mozem povedat, ze v zime ci ja alebo kolegovia zo subaru klubu tahaju denne pseudo 4x4 zo snehu.... Tak presne takhle tady furt vznikaji "flames". Bez ohledu na to, co vse Tada zna a umi se ho musim tentokrat zastat. Psal snad nekde, ze je haldex dobrou volbou do snehu a ze je to nejlepsi 4-kolka na tahani z lesa, atd.? Rika jen, ze se s tim trochu svezl a jizdni vlastnosti s Haldexem nebyly horsi nez s permanentni ctyrkolkou, ne? Na tahani ze snehu jsou traktory, nebo snezne rolby.
ttrstom Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 (upraveno) kamos ho ma resp mal...najskor sa mu rozsypal motor preco neviem...a nakoniec mu ho ukradli..ale inak to chvalil...nenapadna raketa Jojo i takhle se da opravit motor, co ti poda ruku....:-) Ale vazne, rekl bych, ze R36 je nesmyslne auto, na obcasne svezeni mi tu samou praci udela 2.0T s upravou ( jezdil jsem s G5 GTi s cca 350PS, tunung za cca 150t kc, denne v provozu), R36 by me lakala s kompresorem ale to uz jinde jsme, na svezeni doporucuji bmw 335d, 535d i bez chipu hrabe na mokru v 90km pres plyn!!! Pres 15l se nedostanes ani smykem a rozumne koupena jeta si cenu podrzi... Upraveno 24. října 2011 uživatelem ttrstom
shore Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 Tak presne takhle tady furt vznikaji "flames". Bez ohledu na to, co vse Tada zna a umi se ho musim tentokrat zastat. Psal snad nekde, ze je haldex dobrou volbou do snehu a ze je to nejlepsi 4-kolka na tahani z lesa, atd.? Rika jen, ze se s tim trochu svezl a jizdni vlastnosti s Haldexem nebyly horsi nez s permanentni ctyrkolkou, ne? Na tahani ze snehu jsou traktory, nebo snezne rolby. pardon, no obaja hovorime o niecom inom...ziaden flame som vyvolavat nechcel, akurat som sa pobavil ako ked sa chvali 4x4, tak zrovna sa chvali nieco, co nema so 4x4 nic spolocne...tahanie nerozoberaj, to nema zmysel..
Murphy97 Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 pardon, no obaja hovorime o niecom inom...ziaden flame som vyvolavat nechcel, akurat som sa pobavil ako ked sa chvali 4x4, tak zrovna sa chvali nieco, co nema so 4x4 nic spolocne...tahanie nerozoberaj, to nema zmysel.. SZ
soda Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 Jojo i takhle se da opravit motor, co ti poda ruku....:-) Ale vazne, rekl bych, ze R36 je nesmyslne auto...., na svezeni doporucuji bmw 335d. Díky za postřehy, pravdou je, že nakonec bude zřejmě všechno úplně jinak a skončím u 330xd, náhon na zadek jsem si užil dost. Snad mi to vyjde
Radim01 Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 okrem par modelov pouziva audi quatro torsen co je permantna 4x4 akurat je asymetricke, subaru ako jedine auto vyziva symetricke 4x4 a nema ziadne straty..co sa tyka BMW je to novovyvinuty system takisto permantna 4x4 a rozdiel medzi quatro a xdrive je ten, ze quattro i subaru ma 50:50 a xdrive 40:60...akurat pls neporovnavaj pseudo 4x4 co je len viskozna spojka a predohrab s plnokrvnymi stvorkolkami ptám se, bo jsem myslel, že Subaru = viskózní spojka... Ono to tak není? P.S. nerozumím tomu, nenapadám, otázka je zcela mírová...
ttrstom Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 Díky za postřehy, pravdou je, že nakonec bude zřejmě všechno úplně jinak a skončím u 330xd, náhon na zadek jsem si užil dost. Snad mi to vyjde Dobre delas, ten motor je na 1*, auto je sice mensi, nez vypada, ale pokud nemas 2 deti, 2 psi, nebudes mit problem...
shore Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 ptám se, bo jsem myslel, že Subaru = viskózní spojka... Ono to tak není? P.S. nerozumím tomu, nenapadám, otázka je zcela mírová... Ohldne Haldexu je to zradne nejak sa do toho zavrtavat. Mnoho firiem pouziva mnoho roznych typov co sa tocia okolo myslienky Haldexu. Stary subaru 4EAT pouziva system, ktory udrzuje konzistentne AWD a na zaklade vynimky v rychlosti vystupneho hriadela sa presuvan vykoni podla toho,kam je to potrebne. Systemy Haldex su iba FWD a to az do skutocného preklzavaniu kolies. Akonahle kolesa preklznu, elektro-hydraulicky system zopne a posle-rozdeli vykon na zadne kolesa. Novy 4/5EAT nepouzva ziadne spojky. Pouziva planetove sukolie a je naozaj neuveritelne efektivny. Ono to tak, ze vystupne hriadele tocia v podstate valcek (fixovany na zadny vystup) okolo planetoveho sukolia, ktore sa toci okolo centralneho kolesa, ktoré je na pastorku hriadela. Ak zadne kolesa stratia trakciu, vykon nezostava nepreneseny, ale prenasa sa na predne kolesa, a naopak. Je to skoro ako diferenciál torsen ... ale nie je to torsen. Ak si dobre spominam, tak v minulosti malo Audi velke problemy v nemecku par rokov, pretoze do TT davali starsiu generaciu haldexu a dost ludi sa na tom zabilo, pretoze pri smyku im to reagovalo bud uz pozde alebo neadekvatne a vysuplo ich to v tej rychlosti z cesty niekam mimo. Tu je nieco viac o tej problematike, je to dost komplexne. A este jeden v anglictine.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se