mondeo2 Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 (upraveno) Co se divíte,že dostanete občas hodiny šak jste na hodinkovým fóru nééééééééééé Upraveno 2. listopadu 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 tak nebo tak,nejlepší je najít si nějaký plac a zkusit si to jak to brzdí,jak na plyn a podobně,hodit to záměrně do smyku a pokusit se to zvládnout,klidně i stokrát,někdy je to celkem zábava,ale taky existují poligony s instruktorem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Co se divíte,že dostanete občas hodiny šak jste na hodinkovým fóru nééééééééééé tak to se ti povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Jj kluci, kupujte automaty, ať my,co nás živí servis autíček, máme co žrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Co se divíte,že dostanete občas hodiny šak jste na hodinkovým fóru nééééééééééé Dost dobrej fór Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribina Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Jj kluci, kupujte automaty, ať my,co nás živí servis autíček, máme co žrát nemyslim si ze ustroji s automatem by bylo poruchovejsi nez manualni a nebo je praxe jina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Dneska Brno - Liberec - Praha a automat dobrej, už si zvykám Motor taky fajn, dvojlitrovej diesel 118kw jede docela hezky.Jen ten kufr, to je hrůza. Hlubokej, dlouhej, na h...o. Zlatá dvojitá podlaha ve Škodovce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Kdyz zkusis jednou automat, tak pak uz nechces jinak.. Nastesti jsem v posledni chvili zmenil manual na automat.. Jeste ze me osvitilo.. Asi jsem vyjímka. Asi 8 let jsem jezdil s automatem a často mě bolelo levý koleno. Přešel jsem na manuál a už 4 roky bez problému. Vysvětluju si to tím, že mi na delších cestách to koleno prostě ztuhlo, nehýbalo se. U manuálu ta levačka občas přirozeně zapracuje i na dlouhé cestě po dálnici. S automatem si můžeš stokrát říkat, že si tu levačku očas protáhneš, ale kdo z nás to nakonec udělá? Takže mým favoritem je 6-st. manuál. V kolonách bych samozřejmě měnil za automat, ale když porovnám dlouhodobě plusy a mínusy, vychází mi z toho manuál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Podradit muzes i s automatem. A pokud dostanes hodiny kvuli brzdeni ... tak to znamena jedine, jezdis jako de*il asi jak s kterým... (chceš si dát závody?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 nemyslim si ze ustroji s automatem by bylo poruchovejsi nez manualni a nebo je praxe jina? v dnesnej dobe uz nie(aspon z mojej praxe) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmcmxcix Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Máme dve Audi A6 - jeden diesel, automat, 200 koní, druhý benzín, manuál a 150 koní - obidve v objeme 2.6, šesťválce. Skúsenosti s niekoľkoročným jazdením na obidvoch autách zhrniem do jedinej vety - objektívne povedať čo je lepšie sa nedá. Každý uhol pohľadu je len vec vkusu a priorít. Osobne mi je príjemnejšie jazdiť automatom, no keď chcem trošku pravého benzínového vzrušenia, tak sadnem do manuálu. Každopádne, obidve autá vyvolávajú u vodiča vzrušenie - je na vodičovi, čo mu sadne viac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 souhlas, kdyz nechci aby mi automat na snehu radil, prepnu si ho do manualniho rezimu, takze si radim sam nahoru/dolu a nestane se ze si v neocekavane chvili preradi/podradi. A jinak souhlasim, hodiny na snehu kvuli brzdeni jsem v zivote nedostal, kdyz clovek jede na slusno. nevím, co máš, ale to přepnutí nejde u každého automatu ;-) jasněže, když jezdím naslušno - překládám opatrně - tak hodiny nedostanu.. jenže pak nemám požitek z jízdy na sněhu, jelikož na suchu je to nuda, to jede auto samo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 nebrzdi, kdo brzdi, prohrava.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Ted ti nejak nerozumim Quido ?? chtěl jsem tím říct, že s automatem se necítím na sněhu tak bezpečně, jako s manuálem - jinak automat každopádně ANO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Ťak jsem Vám chtěl poslat fotku, jak jsem si dneska hezky zazávodil a nakonec mám pocit, že je z toho spíš kvíz: A) jaká je na obrázku značka auta jaká je na obrázku značka hodinekc) jaká je na obrázku značka rukavicd) jaká je na obrázku dosažená rychlost v čase záběru (vyretušováno)e) roztřesení fotografie způsobilo špatné počasí, vadné tlumiče nebo nedostatek světla? Výherce bude veřejně oceněn za svého detektivního ducha Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 asi jak s kterým... (chceš si dát závody?) kupuju traktor, tak az pak s nim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuki Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 (upraveno) edit Upraveno 2. listopadu 2011 uživatelem Tuki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 (chceš si dát závody?) a kde chceš závodit?,na D1?takových je hodně,ale v černých kronikách,nebo máš svůj okruh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 A) Mercedes, tipuju C-KlasseB ) fakt nevím, něco jako Corum Bubble?C) v rukavicích se nevyznámD) okolo 40 km/hE) jak počasí, tak světlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 (upraveno) Ty krásné kožené rukavice jsou spíš na dřevěné volanty, opravdu jsou do GLK potřeba? Upraveno 2. listopadu 2011 uživatelem Alessio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se