Mike-72 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Ani jedno. Sám nejezdím jak šnek, nemám na to povahu. A to jak a proč se lidi chovají není jen o volantu, to je obecný jev. Na těch lidech to prostě vidíš. A neni těžký zařadit lidi, jestli je to úspěšný developer nebo úspěšný předbíhač fronty v Tescu. Ani se nechci do týhle diskuze pouštět, to bysme se dostali k jádru (a příčině) český věčně nasraný povahy. edit: ještě jedna poznámka - tři často obsazený dětský sedačky v autě me činí trochu přecitlivělým na hovada, co mě ohrožují (přičemž sám nemám problém ani s dětma jet dynamicky a svižně a využívat možností provozu) ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribina Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 edit: ještě jedna poznámka - tři často obsazený dětský sedačky v autě me činí trochu přecitlivělým na hovada, co mě ohrožují (přičemž sám nemám problém ani s dětma jet dynamicky a svižně a využívat možností provozu) mne na to staci jedna detska sedacka . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 ok To jsem rád, že OK. Totiž ne každej kdo jede rychleji a dynamičtěji než já (ostatní) mě (někoho) ohrožuje. Tudíž není hovado. Ještě bych mohl psát historky z pohledu skútraře. Když se mě maník, kterého jsem v koloně předjížděl zleva, aniž bych překročil čáru, snažil vytlačit pod protijedoucí Tatru, protože jsem ho prostě štval svojí mobilitou, tak jsem motobundu pověsil do sklepa a skútra prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Btw, nedavno jsem stal v kolone na d8... Strasne jsem chtel spechat, ale nebylo kudy... Nebylo ani kam odstavit auto...tak jsem se musel vychcat do flasky Tvl, já myslel, že takové hovado jsem jen já. Stalo se mi to asi týden zpátky. Prosím Tě a jakou jsi měl? Většina má úzké hrdlo, naštěstí jsem měl Nestea Vitao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 (upraveno) To jsem rád, že OK. Totiž ne každej kdo jede rychleji a dynamičtěji než já (ostatní) mě (někoho) ohrožuje. Tudíž není hovado. Ještě bych mohl psát historky z pohledu skútraře. Když se mě maník, kterého jsem v koloně předjížděl zleva, aniž bych překročil čáru, snažil vytlačit pod protijedoucí Tatru, protože jsem ho prostě štval svojí mobilitou, tak jsem motobundu pověsil do sklepa a skútra prodal. Je to těžký, je nás prostě na silnicích moc, s různými schopnostmi a různými reakcemi. Dřív byl klídek, nejezdily ženský, důchodci jen o dušičkách a mládežníci dostali na ty první tři krizový roky škodu 100, ti bohatší 120. Peníze měli jen na benzín v pátek na zábavu:-) Nechápu cyklisti a mám pocit, že v kombinaci dnešního provozu a stavu silnic na silnici nemají co dělat. A už vůbec nechápu rodiče co vyjedou na kole a za p...l si pověsí za tyč "kočárek" s dítětem. Ještě si myslí, že tím, že jedou po okresce jsou strašně bezpečný a nechápou, že tam není přes stromy a trávu do zatáček vidět a že ty silnice jsou úzký, takže se zatáčka musí střihat při kraji, aby se auto nesrazilo s protijedoucím. Problém je v nás čěšíš, jsme přibržeděný přizdisráči a co se týká skůtrů a motorek obzvlášť. Když jezdím do Říma, tak na každým semaforu mě obklopí deset skútrů a prostě je musím pustit, protože ho přece nesejmu:-)) Zdá se mi, že čím více jsme jako národ zamindrákovvanej, tím více máme pocit, že se nám nesmí nic stát, že nás nikdo nesmí omezit, že jsme ti nejdůležitější a že máme všude a na všechno práva. Upraveno 4. listopadu 2011 uživatelem Mike-72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 (upraveno) Tvl, já myslel, že takové hovado jsem jen já. Stalo se mi to asi týden zpátky. Prosím Tě a jakou jsi měl? Většina má úzké hrdlo, naštěstí jsem měl Nestea Vitao Koukám, že jsme do flašek už ukapávali všichni:-)) Upraveno 4. listopadu 2011 uživatelem Mike-72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Chlasta a suka tady vubec nekdo nebo se jen moralizuje a jezdi na padestce 35. Chapu ze delat ze sebe vzor cnosti je modni ale vocad pocad.chlastam, to muze potvrdit Gas, a sukam, zatim sam, ale nekdy bych rad zkusil, jaky to je ve dvouch.. a na padesatce jedu 30-90 podle situace a nalady.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 čím více jsme jako národ zamindrákovvanej, tím více máme pocit, že se nám nesmí nic stát, že nás nikdo nesmí omezit, že jsme ti nejdůležitější a že máme všude a na všechno práva. Já to trochu poopravím a bude to sedět: Čím více si stát hraje na svým písečku a s..e na občana, tím intenzivněji nám chybí pocit, že by se nám nemělo nic stát, že by nás neměl nikdo omezit, že jako plátci daní a tvůrci potomků jsme skutečně ti nejdůležitější a to by nám mělo dávat jistý práva. A kdo mě zná ví, že toto moje tvrzení není podloženo neúspěchem, závistí, malostí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Já to trochu poopravím a bude to sedět: Čím více si stát hraje na svým písečku a s..e na občana, tím intenzivněji nám chybí pocit, že by se nám nemělo nic stát, že by nás neměl nikdo omezit, že jako plátci daní a tvůrci potomků jsme skutečně ti nejdůležitější a to by nám mělo dávat jistý práva. A kdo mě zná ví, že toto moje tvrzení není podloženo neúspěchem, závistí, malostí... Je fakt, že ta všeobecná frustrace se musí projevovat na silnici, kde obyč. člověk má v podstatě jedinou příležitost se vybít, vzít "věci" pevně do svýcgh rukou. Být "pánem". Celý den poslouchat zprávy, kde mu hrozí propuštěním, bankrotem, ztrátou peněz, ztrátou práce, přírodníma katadtrofama, okradením, zabitím a válkou a pak jet domů a nechat se předjet BMW, musí být šílenost. A ještě u toho vědět, že v celé Evropě za stejnou práci dostanou třikrát víc peněz. Možná je chyba kdesi v celém systému a možná by za srovnatelných podmínek s jinými zeměmi, byla i ta naše česká povaha jiná. Kdo ví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Tvl, já myslel, že takové hovado jsem jen já. Stalo se mi to asi týden zpátky. Prosím Tě a jakou jsi měl? Většina má úzké hrdlo, naštěstí jsem měl Nestea Vitao Hm, ja pullitrovku Bonaqua, technicky to bylo velmi narocne... Ale povedlo se bez potrisneni : D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 (upraveno) Zpátky k topicu... Postnu sem situaci, ke které zaboha neumím zaujmout jednoznačný postoj. Občas ráno jezdím do města po pravém vltavském břehu od Modřan přes Podolí. Okolo silnice vede pěkná cyklostezka, která prochází vyšehradskou skálou. Jenže tunel je úzký a tak se cyklostezka slučuje s chodníkem a to celé pak v šířce jednoho metru a v ostré levotočivé zatáčce vede skrz. Před tunelem (vlastně v obou směrech) je příkazová cedule "cyklisto sesedni z kola". Celkem logicky, protože jedoucí cyklista by mohl sejmout chodce nebo protijedoucího cyklistu, protože do zatáčky není vidět. Hned za tunelem pak stojí policajti a nesesednoucí cyklisty, jedoucí směr město, pokutují. Vždy, když neni vyloženě hnusně. A teď k věci. Pokutu chápu, je to jasné neodržení pravidel a ohrožení ostatních účastníků.Ale taky si říkám... je tohle vůbec normální, když jinde je to na silnici samej dobytek, v tramvaji vedle se vezou kapsáři, o pár kilometrů dál se na venclu kšeftuje s drogama a přes řeku ve strakovce se přehazují miliardy vidlema? Je to tak strašně jednoduchý kasírovat borce jen tím, že někde stojím. Je to tak jednoduchý, jako zaměstnancům předepsat daně...Nebo je to v pořádku, protože je třeba začít odspodu... jenže neskončí to vymáhání práva jenom "tam dole"? edit: Možná tím, když se to zobecní, i trochu odpovídám na majkovo pojednání o frustraci - být v pozici pokutovanýho cyklisty, asi by hranice od napadnutí veřejnýho činitele byla strašně tenká Upraveno 4. listopadu 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 (upraveno) bandi, uplne ta chapem, stretavam sa s podobnym problemom, tyka sa to umelo vytvorenych zakazov zastavenia aby to ludi 'nasilne' motivovalo k nakupu nekrestansky drahych parkovacich miest a hyperaktivne motivovanymi mestskymi policajtami, kt. v danej lokalite robia 'kolecko' radovo 1x za hodinu len aby kazdemu, kto len kuskom kolesa stoji na zltej ciare okamzite nasadili papucu. Pritom oblast kde tento parkovaci lov vykonavaju disponuje tak sirokymi komunikaciami, ze tam mozno zaparkovat bez problemov aj Tatru 815 a prejdu vedla nej dalsie dve... Pritom v inych castiach sa parkuje tak, ze kolesom si skoro v detskom pieskovisku a zjavne to vramci ineho mestskeho obvodu nikomu az tak nevadi (pretoze tam nikto drahe parkovacie miesta nepredava, ergo nema problem s ich predajom).. Vidiac tych supov vo vozitku s napisom 'mestska policia' zatvara clovek oci a predstavuje si letiace molotove koktaily. Upraveno 4. listopadu 2011 uživatelem 224477 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 bandi, uplne ta chapem, stretavam sa s podobnym problemom, tyka sa to umelo vytvorenych zakazov zastavenia aby to ludi 'nasilne' motivovalo k nakupu nekrestansky drahych parkovacich miest a hyperaktivne motivovanymi mestskymi policajtami, kt. v danej lokalite robia 'kolecko' radovo 1x za hodinu len aby kazdemu, kto len kuskom kolesa stoji na zltej ciare okamzite nasadili papucu. Pritom oblast kde tento parkovaci lov vykonavaju disponuje tak sirokymi komunikaciami, ze tam mozno zaparkovat bez problemov aj Tatru 815 a prejdu vedla nej dalsie dve... Teď mě napadlo, jak se u vás normálně říká "botičce na auto" - topánka, nebo jak píšeš papuča? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 papuca... iny nazov som na slovensku nepocul /okrem vulgarizmov potom.../ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 (upraveno) Tak už jsem si na ten automat zvykl, je to fakt pohoda. Zkoušel jsem tam dávat kvalty i ručně, ale jak to nemá spojku, tak mě to nebaví.Jestli to bude dobrý i v zimě, tak se automatu hluboce omluvím, že jsem byl na něj zlej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. listopadu 2011 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 (upraveno) zaujimava tema, prispejem svojou troskou fotka dost onicom, ale vozim sa na tychto autickach v popredi studentsko-pracovny pracant, Fabia a v pozadi moja vikendovka - BMW M3 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. listopadu 2011 uživatelem cretino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Zpátky k topicu... Postnu sem situaci, ke které zaboha neumím zaujmout jednoznačný postoj. Občas ráno jezdím do města po pravém vltavském břehu od Modřan přes Podolí. Okolo silnice vede pěkná cyklostezka, která prochází vyšehradskou skálou. Jenže tunel je úzký a tak se cyklostezka slučuje s chodníkem a to celé pak v šířce jednoho metru a v ostré levotočivé zatáčce vede skrz. Před tunelem (vlastně v obou směrech) je příkazová cedule "cyklisto sesedni z kola". Celkem logicky, protože jedoucí cyklista by mohl sejmout chodce nebo protijedoucího cyklistu, protože do zatáčky není vidět. Hned za tunelem pak stojí policajti a nesesednoucí cyklisty, jedoucí směr město, pokutují. Vždy, když neni vyloženě hnusně. A teď k věci. Pokutu chápu, je to jasné neodržení pravidel a ohrožení ostatních účastníků. Ale taky si říkám... je tohle vůbec normální, když jinde je to na silnici samej dobytek, v tramvaji vedle se vezou kapsáři, o pár kilometrů dál se na venclu kšeftuje s drogama a přes řeku ve strakovce se přehazují miliardy vidlema? Je to tak strašně jednoduchý kasírovat borce jen tím, že někde stojím. Je to tak jednoduchý, jako zaměstnancům předepsat daně... Nebo je to v pořádku, protože je třeba začít odspodu... jenže neskončí to vymáhání práva jenom "tam dole"? edit: Možná tím, když se to zobecní, i trochu odpovídám na majkovo pojednání o frustraci - být v pozici pokutovanýho cyklisty, asi by hranice od napadnutí veřejnýho činitele byla strašně tenká Dva pohledy: A´) má averze vůči cyklistům ... jen do nich, na mě taky kreténi číhaj za keříkem z pohledu občana, je to ttradiční rakousko-uherská vom.dárna a začínám mít pocit, že nezbývá než vyjít se sudlicema do ulic a je před námi třetí defenestrace A i já musím konstatovat, že začínám být frustrován policejně-politickou situací v této zemi a to nemám hluboko do kapsy. A musím upřímně říct, že jedu městem a je mi líto obrovského počtu lidí, kteří žijou na hranici důstojnosti, zatím co skupinka totálních hovad ( z těch co znám osobně je to 100% ) rozkrádá nehorázným způsobem. Ale k věci. Ještě že máme auta a můžem si v nich zařádit:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 zaujimava tema, prispejem svojou troskou... Jo, autíčka fajn, ale víš že tvůj nick znamená v Italštině kretén? Dokud nemáš moc příspěvků, možná bysis mohl požádat o změnu, pokud jsi to takhle nezamýšlel. Už jsme tady měli jednoho, co se pojmenoval falický symbol, tzn. č.u.rák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 (upraveno) Jo, autíčka fajn, ale víš že tvůj nick znamená v Italštině kretén? Dokud nemáš moc příspěvků, možná bysis mohl požádat o změnu, pokud jsi to takhle nezamýšlel. Už jsme tady měli jednoho, co se pojmenoval falický symbol, tzn. č.u.rák... dakujem za pochvalu ..jasne, viem o tom co to znamena.. ale pod takymto nickom vystupujem aj na X dalsich forach a mne sa to celkom pozdava - dufam, ze to tu s tym nickom nekazim uroven Upraveno 4. listopadu 2011 uživatelem cretino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Nekazíš , ale jak tady kdysi někdo prohlásil, automaticky jsi si tím zadělal na přezdívku . Tak ať ti to jezdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se