Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

jo něco do sebe mají :-)

vždycky říkám, že jet čímkoliv starým bylo, je a bude dobrodružství...dnešní auta, jsou skutečné dopravní prostředky, prostě sedneš a z bodu A dojedeš do bodu B, ta nejistota a porce dobrodružství starých aut......to mělo něco do sebe...

ps starým autem musíš jet pomalu, aby si kolemjdoucí mohli užívat tu nostalgii, s novýma tuctovýma autama se zase jede rychle, aby si tě nikdo nevšimnul:-)

Upraveno uživatelem vwtyp11
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo něco do sebe mají :-)

vždycky říkám, že jet čímkoliv starým bylo, je a bude dobrodružství...dnešní auta, jsou skutečné dopravní prostředky, prostě sedneš a z bodu A dojedeš do bodu B, ta nejistota a porce dobrodružství starých aut......to mělo něco do sebe...

ps starým autem musíš jet pomalu, aby si kolemjdoucí mohli užívat tu nostalgii, s novýma tuctovýma autama se zase jede rychle, aby si tě nikdo nevšimnul:-)

nostalgii, zvuk motoru, ktery ti nove auta nedaji a otevres kapotu a je tam opravdu MOTOR ne par plastovych deklu!

Odkaz ke komentáři

ja si nemuzu pomoct, ty stare auta maji proste v sobe smrnc. Ja taky jezdim v 11 stare plechovce :)

Já v 17. Jezdí se v tom lépe než v moderním, a pokud ctíš servisní intervaly, jsou ty auta skoro nesmrtelný.

Odkaz ke komentáři

Tak uhnu a necham vola jet...

to nepomůže, on vlastně nechce jet, on chce prudit. Kdyby chtěl jet tak prostě předjede hned jak to bude možné. Nebo nepředjede, prostě pojede s nějakým odstupem stejnou rychlostí. Obvyklý scénář je asi takovýto: Jedeš pohodovou, lehce nepředpisovou rychlostí, nějakých 100-120, silnice je prázdná, dlouhé rovinky, mírné zatáčky, sluníčko svítí, muzika hraje, pohoda. Najednou kde se vzal tu se vzal, zezadu se blíží postarší Golf, ve vobličeji hustokrutě zamračenej do půl světel, na skle pruh s nějakým kchůl nápisem jako Tuňynklajn, Rejsynk nebo tak něco. Nalepí se dva metry za auto a divně se komíhá sem tam. Tohle trvá třeba tři kilometry. Pak se přiblíží konec rovinky a husto kára vyrazí. Teda nevyrazí, jen tlápne na plyn, začne krutě zrychlovat asi na rychlost V+2 km/h a začne předjíždět. A když se dostane pět metrů dopředu tak je najednou v zatáčce, což ho zřejmě vyděsí protože najednou to strhne doprava a zpomalí. Na rovince zrychlí, ujede kamsi do pryč, vypadá to že je od něj pokoj. Není! Stojí na benzince, asi se musel jít přebalit. A za pár minut se příběh opakuje. Na to předjíždění mám takový fórek. Když se doplazí vedle mě tak přibrzdím. On nechtěl ani tak předjet, on se tím kochal a já mu tu radost uťal.
Odkaz ke komentáři

Tady ta 11 let stará plechovka mi dělá radost , pustím si Kurýra a kochám se těmi krásnými tvary....nebo třeba dnes, z kocoviny jsem se probíral kýblem,šampónem a houbičkou :D zde výsledek, no není krásná ?

Vždy když vidím tuto sedmu nebo i pětku z "éry před Banglem", zamáčknu slzu a vzpomenu si na článek v Autocaru, kde citovali nějakého chlápka z branže.. něco ve smyslu

"jo, to víte, v té době ještě v představenstvu BMW schvalovali nové modely zkušení lidé, kteří věděli jak má vypadat auto a nepotřebovali k tomu prapor ulítlých designérů"

Odkaz ke komentáři

Mám takové heslo: Co řve a čudí, to nejede!!! A pak Thaliáci, hjundajisti a kyaci, nejlépe dušičkový dědci.

Mám BMW 123d, a dycky mi muší ukázat jak jede Thalie, nejlépe v táááhlém kopci. Potrápím ho chvíli v levém pruhu a pak rychle v pravém

zmizím. Se Oktavií stříbrnou s klříííídlem, na hlínách, zásadně nezávodím, na tu holt nemám!!! : ((, tak nezávodím

Odkaz ke komentáři

Jak vlastně poznáte, že s vámi někdo chce závodit - dojet, předjet, vytlačit? Není to trochu paranoia?

Normální silnice, 120km/h na tachači pomalu dojíždím vento(jedoucí tak 90-100km/h) blinkr předjedu, ani nepřidám, ani ho neohrozím, vše je hotovo za par vteřin, potom čeknu v zrcatku frajer mladý asi jako ja se musí předvest před babou na miste spolujezdce a i když mu ujíždím tak hned začně přidávat, ja stále 120km/h a samozřejmě mě předjetí oplatí, dobře at si jede, ale nejede dal 120, zase postupně zpomalí na 100..a ted co..jak to pokračovalo si určitě každý domyslí.

Tohle potkavam celkem běžně a řekl bych že hlavně na trase Brno - Vyškov či Bučovice.

Spíš mě štvou jedinci co mě musí vychovavat protože ja jsem ten mladý pirát. Dneska kopec ve meste, dva pruhy, v levém suvereně pan šedé vlasy tak 50 let si jede svých 50-60(spíš 50), ok no, pravým se vzít nedal tak jsem čekal, potom se ukazala dlouha příležitost, mírně jsem zrychlil a vzal ho pravým(ano jsem hovado co nejezdí ve meste 50 a ten muj starý naftak z 50 na 4 zrychlý na rychlost kterou všechny ohrozím). Před něj (kvuli trolejbusu) jsem se zařadil až tak po 40m. Nedočkal jsem se mlhovek, dálek a gest jaka jsem ku*va..tohle mě štve na našich silnicích nejvíc. Prostě jet a nechat jet, tohle u nás malokdo dodrží

a k tomu označení..sedí to neuvěřitelně, stačí mít na zadku cokoliv jako V6 a výš a každý si musí dokázat jak ten šestivál pojel..

Upraveno uživatelem Speedster
Odkaz ke komentáři

..jak to pokračovalo si určitě každý domyslí.

Zpomalil jsi na 90, nechal ho poodjet a pak si dál jel klidně kilem?:D Mě trvalo pár let než mi došlo, že tohle je jediné dobré řešení. Alternativa je dát za tři, koně moje hyjé a zmizet v dálce, ale kdo by chtěl riskovat pokutu nebo delší závod... Už na to nemám ani koně, ani náladu.

Upraveno uživatelem Dee
Odkaz ke komentáři

U E30 která má agresivní vzhled se mi auta uhybaj. U 550i E60 si sem tam potřebuje někdo dokázat jestli ten sedan tak jede. Jenže vono to jede, to je pak zklamání u těch slabších Porsche nebo GTI apd....... Jinak jsem vcelku klidnej řidič, ale na tý dálnici rád přidám, ale jezdím velice slušně, z prava nepředjíždím, nedělám kličky apd.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...