Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Se zeptam, to CLS je na eskovym podvozku? Jezdil jsem chvili v CL a vzadu, kam jsem nakouknul, taky zadny hit. Pritom auto dlouhy jak lod.

tak ono je to takové splývavé 4dveřové kupátko pro radost majitele, tam se moc nepočítá, že se bude panstvo vozit vzadu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc díky za tip :)

Po 323(F) jsem taky už koukal. Ta Carisma mě zaujala, té jsem si vůbec nevšímal.

Almera v linku je N16, že? Ta se mi hodně líbí, ale co jsem o ní četl, tak prý nej byla N15 a potom to snad i šlo dolů, tak nevím Posted Image

o Primeře jsem také četl, že to byl držák a později to šlo někam k Laguně

takové detaily bych ale spíše měl hledat už na nějakém nissan fóru než tady

Asi takhle pokud chceš zábavu tak focus, ale pokud chceš něco nezničitelného a levného tak nisssan. Co ty vydrží snad není možné a to i primera.

A zrovna ty nissany u nás mají celkem slušnou fandovskou základnu takže i infa by mělo byt po netu dost

Odkaz ke komentáři

tak ono je to takové splývavé 4dveřové kupátko pro radost majitele, tam se moc nepočítá, že se bude panstvo vozit vzadu

Bylo postavené, aby se uspokojila poptávka po "kupé" a byly kam pohodlně dát děti. Zadek není určen primárně pro dospělé. Z toho důvodu jsou i poměry mezi předními a zadními dveřmi.
Odkaz ke komentáři

ma na mysli CLS, to je stvordverove. osobne sa mi pacilo viac to starsie CLS, to nove je sice objektivne krajsie /paci sa viac ludom/ a hlavne modernejsie, ale to prve CLS bolo tak spravne oldskul mercedesacky "neotesane", hlavne zvnutra. ked sa tomu osemvalcu dobre otvorili vyfuky - radost sama.

ale stvodverove kupe je imho neskutocny nezmysel, na predne sedacky sa neda pohodlne nastupit /uznavam ze som XXL, ale to je aj bezny Gunter z Wurstenlandu/ - az by som valil prachy za tuto kategoriu auta tak jednoznacne CL, to je kategoria exkluzivne na vyhynutie, ergo to prave orechove. mal som davno 12 valec asi 4 tyzdne :) a rad by som si to na stare kolena v pekne naladenej verzii V8 niekedy zopakoval.

Odkaz ke komentáři

to "možná" tam bolo absolútne zbytočné kolego :) i keď, pravda, na cene to nejde poznať, takze sa zase sudruhovia v Stuttgarte snazili zbytocne :)

Naopak geniální úspora nákladů:-) A vzhledem k tomu, že prodejci to nemají na prvním místě ve svých chvalozpěvech, tak i takový malý, neškodný podvodík:-) Stejně jde o design a o to, jak si nahonit ego, ne?:-))
Odkaz ke komentáři

nevite nekdo o nejakem fajn servisu pro BMW? potrebuju nova bocni zrcatka. resp. jen skla do nich a asi nutne to nemusi byt original pokud bude cena prizniva.

Obávám se, že ti nezbude nic jiného, než koupit origo. Ta "skla" mají na sobě navařeny drážkované kroužky na zacvaknutí do protikusu, který je na motorku. Tedy pokud ti někdo neurval i motorky :) .

Odkaz ke komentáři

Obávám se, že ti nezbude nic jiného, než koupit origo. Ta "skla" mají na sobě navařeny drážkované kroužky na zacvaknutí do protikusu, který je na motorku. Tedy pokud ti někdo neurval i motorky :) .

vypada to, ze to byl zlodej gentleman a jen vycvaknul skla. motorky snad funguji. kazdopadne diky
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...