Coolik Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 To African: To céčko je s 4kvaltem nebo ho dělali s tímto motorem i s něčím jiným? Jinak moc hezký auto!
Potkan Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 To je podle mě již poslední model (spolu s SLS), kde je klasický atmosferický 6.2 litrový zabiják. Nyní 63AMG znamená 5.5 litrů a dvě turba. Když nad tím přemýšlím, tak tady ten downsizing až taková chyba zřejmě nebude. Kleemann z toho umí za 1600E udělat 690 koní . Už z principu je lepší větší atmosféra, Kleemann si může kouzlit jak chce Afričane, dobrej kočár sis pořídil. Teď si budeš drandit jako pán. Gratulace!
Teatime Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 (upraveno) Africane, gratuluju! Interiér, nad kterým někdo přemýšlel a kde designér nebyl na drogách, nebo to neměl na háku, nebo zcela nechyběl, se dnes často nevidí. Pěkný! Upraveno 1. června 2012 uživatelem Teatime
African Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 To Coolik: Jop chlapíku, tak to chceš po mě zu viel, teď jsem přijel z evidenční konroly a nenašel jsem tam ani otevírání kapoty To Topkan: Stále je to ale firemní autíčko, takže ho v pátek odstavím a sednu do mé Oktávečky, která mě asi už moc bavit nebude Ale mám ji rád holku, takže ladem ležeti nebude, rád ji osedlám" Kluci, trochu mě štve, že to nemá rezervu, jenom nějákou lepící sadu, nevíte, zda-li se tyto céčka dříve dělali s rezervou. Že bych si v kufru přehodil ten polystyrén a dal si ji tam?
NIGHTinGALE Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Ten Mercedes je moc pěknej a určitě to bude spolehlivej držák, o tom žádná, ale kdybych měl volit mezi novým Mondeem či tímhle céčkem se 120.000 kilákama, tak bych radši bral nový Mondeo. Já mám radši auta (i hodinky) nový.(jestli jsem to teda dobře pochopil, že to Mondeo mohlo být nový)
bedja Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 To African: To céčko je s 4kvaltem nebo ho dělali s tímto motorem i s něčím jiným? Jinak moc hezký auto! ..je to 6ti kvalt..
African Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Ten Mercedes je moc pěknej a určitě to bude spolehlivej držák, o tom žádná, ale kdybych měl volit mezi novým Mondeem či tímhle céčkem se 120.000 kilákama, tak bych radši bral nový Mondeo. Já mám radši auta (i hodinky) nový. (jestli jsem to teda dobře pochopil, že to Mondeo mohlo být nový) Tak to já také, jelikož mě nové věci strašně voní" Když jsem koupil třeba novou TV, tak kdykoliv jsem šel okolo tak jsem přičuchl, až se mě mladá ptala, jestli jsem normální Ale to Mondeo mělo být také 2009 nebo 2010, a ty km mají nalítáno všichni až na vyjímky, když měĺ pade, tak byl většinou stočenej
Coolik Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 ..je to 6ti kvalt.. Jsi si jistej? Pokud jsem viděl dobře, tak je to automat a Mercedes myslím 6ti stupňovej do céčka dieslu nedával nikdy. Ale samozřejmě nikdo nejsme vševěd a možná se pletu.
bedja Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 (upraveno) Jsi si jistej? Pokud jsem viděl dobře, tak je to automat a Mercedes myslím 6ti stupňovej do céčka dieslu nedával nikdy. Ale samozřejmě nikdo nejsme vševěd a možná se pletu. ..nejsem..je to nejslabší motor..tak tam může mít i pětikvalt.. ..6ka byla myslím v příplatkové výbavě..nebo v avantgardě automaticky..vševěd nejsem..škoda... Upraveno 1. června 2012 uživatelem bedja
Micey Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Já teda žil v tom, že měli ve všech řadách pětistupňovej a pak až rovnou sedmi, ovšem jsem možná ještě menší vševěd, než bedja:)
bedja Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 (upraveno) Já teda žil v tom, že měli ve všech řadách pětistupňovej a pak až rovnou sedmi, ovšem jsem možná ještě menší vševěd, než bedja:) ..nějak si neuvědomuju..jestli byl ten 7G-Tronic v C..teď už možná jo.. musí nám to vyluštit Afričan.. ) Edit: v nových je jen 7géčko..no Upraveno 1. června 2012 uživatelem bedja
jacob Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 (upraveno) ..nějak si neuvědomuju..jestli byl ten 7G-Tronic v C..teď už možná jo.. musí nám to vyluštit Afričan.. ) V C320 CDI, rok 2010 (tedy před posledním faceliftem - stejné jako má Afričan) je 7G-Tronic . EDIT: teď jsem našel, že již v roce 2005 byl v Céčku 7G-Tronic. Upraveno 1. června 2012 uživatelem jacob
bedja Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 V C320 CDI, rok 2010 (tedy před posledním faceliftem - stejné jako má Afričan) je 7G-Tronic . EDIT: teď jsem našel, že již v roce 2005 byl v Céčku 7G-Tronic. ..to jo ale to jsou 320ky..
Ondra.T Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Bude to asi pětikvalt:) viz.http://www.auto.cz/mercedes-benz-c-200-cdi-n1-activity-combi-luxusni-praktik-1779
Jeremy Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Napálil to do mě frajer v Q5, takže auto (služební) je v servisu. Dostal jsem náhradní s manuálem a řeknu vám.. Už aby byl automat zpátky..
African Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 ..nějak si neuvědomuju..jestli byl ten 7G-Tronic v C..teď už možná jo.. musí nám to vyluštit Afričan.. ) Edit: v nových je jen 7géčko..no Co jsem dnes zkoušel ručně řadit, tak mi displey ukazoval max. 4 a pokud se počítá i zpátečka, tak by odpovídalo 5 rychlostí. Neměl jsem čas mrknout do manuálu"
Hasňa Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Odesláno 6. června 2012 (upraveno) Tak si procitam nemecke forum o nove B-Klasse a zaujal me tento prispevek ve vlaknu o vyrobe Becka v Madarsku. Vlastne me to docela potesilo. Klar, das sowieso. Ein anderes Beispiel und etwas Markenfremd hier:Vw in Ihren Werken bauen Autos im Konzern gibt es ja Skoda welche ebenfalls im Ausland bauen. Genauer gesagt in Tschechien.Die Autos haben eine bessere Qualität als die VWs obwohl identische Bauteile. Also ich bin da mittlerweile offen.Der ML wird ja auch in Tuscaloosa Alabama gebaut. Der läuft auch. Upraveno 6. června 2012 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Odesláno 6. června 2012 Co? Anyway, tohle me taky potesilo. http://news.autoroad.cz/zajimavosti/35635-najspokojnejsi-vodici-jazdia-na-mercedesoch/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se