jirka404 Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 635 CSi se mě podařilo sehnat jako vrak, takže pokud se zadaří budu mít za pár let doma taky něco takovýho .
obchodnik-o3 Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 tak to ti drzim palce,je to krasny kusok
laskajefajn Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Co myslíte? K té panoramě lesklou černou střechu plus hagusy do střibrné barvy? Jemné odlišení od ostatních... Mám kamaráda co se tím živí tak bychom dali dokupy vlastními silami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kubson Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Co myslíte? K té panoramě lesklou černou střechu plus hagusy do střibrné barvy? Jemné odlišení od ostatních... Mám kamaráda co se tím živí tak bychom dali dokupy vlastními silami já myslím, že dokud svůj project car nedotáhneš nějak takdle, tak si nedáš pokoj směle do toho!
Josef01 Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Já jsem viděl osobně tohle a bylo to moc pěkný, všichni se otáčeli, prostě něco nádhernýho.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
laskajefajn Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 To je nápad!!! Hošííííííííí,děkujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu )))))))))))))))))))))))))))))))))
African Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Já jsem viděl osobně tohle a bylo to moc pěkný, všichni se otáčeli, prostě něco nádhernýho.... Tak to je úplně výborný Na našich silnicích by mu na tom ty škebličky moc dlouho tedy nevydrželi USA?
Josef01 Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 (upraveno) Ano Austin, prosinec. Fakt nás to všechny dostalo - na střeše Sluneční soustava - prostě super! Upraveno 10. února 2013 uživatelem Josef01
Rodkopf Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Když už jsem vyhrabal starý fotky a máme tady vlnu BMW, tak ještě jeden super kousek: My dream oldtimer - přesně v té barvě.
honzyk Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 Co myslíte? K té panoramě lesklou černou střechu plus hagusy do střibrné barvy? Jemné odlišení od ostatních... Mám kamaráda co se tím živí tak bychom dali dokupy vlastními silami Já bych na to auto nesahal, zvlášť když je v téhle modré, podle mého nejkrásnější barvě co jde na E90 objednat.
montemar Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 rozčiluje mě 'napovídač řazení' na přístrojovce.. jedu 50 na čtyřku, motor se sotva převaluje, a on mi radí zařadit pětku..
bedja Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 rozčiluje mě 'napovídač řazení' na přístrojovce.. jedu 50 na čtyřku, motor se sotva převaluje, a on mi radí zařadit pětku.. ..tak ji zařaď a nebuď vzpurný..
montemar Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 jo, tovíšžejo, pak mi to chcípne a než znovu natočím motor, bude na mě troubit půl československa
sect Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 já myslím, že dokud svůj project car nedotáhneš nějak takdle, tak si nedáš pokoj směle do toho!Jsi mi připoměl Thajsko, tak přidám taky trochu inspirace: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A že tunit se dá všechno, tak proč né bavor..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Radius Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 Tak tenhle autobus, když rozsvítí, tak to musí bejt teda brutál :-D
Cyril Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 (upraveno) Lásko, tady máš inspirace habaděj....genům se neubráníš...Sorry, to je sranda. Kuci, už ho nechte....dyť on to myslí s tím svým bavorákem fakt dobře. Už je určitě i v BMW klubu. Nebo? .Auto máš parádní. Nemrš ho.Edit: Překlepů jak v 1. třídě ZDŠ. Upraveno 11. února 2013 uživatelem Cyril
Cyril Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 http://www.novinky.cz/auto/290872-nejspolehlivejsi-motory-maji-honda-toyota-a-mercedes.htmlVýsledky jednoho z mnoha testů na spolehlivost aut.......Ten Jaguar na 5. místě mě trochu potěšil .
Josef01 Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Honda i Audi mě překvapila každý sice trochu jinak, ale zajímavé.
_Boss_ Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Já mám v sérii 4plex héééč! Chápu to správně, že kdo má víc trubek ze zadku, tak je větší Alfa samec? Týjo tak to je maso! Jeste mas toho Jaga? Ja myslel, ze uz je prodany...
Cyril Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Jojo. Nakonec jsem si to rozmyslel. Když máš totiž sporťáka, nemusíš shánět jinýho...což bych po chvíli určitě zase udělal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se