Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co myslíte? K té panoramě lesklou černou střechu plus hagusy do střibrné barvy? Jemné odlišení od ostatních...

Mám kamaráda co se tím živí tak bychom dali dokupy vlastními silami :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Co myslíte? K té panoramě lesklou černou střechu plus hagusy do střibrné barvy? Jemné odlišení od ostatních... Mám kamaráda co se tím živí tak bychom dali dokupy vlastními silami :)

já myslím, že dokud svůj project car nedotáhneš nějak takdle, tak si nedáš pokoj :) směle do toho!

1405477.jpg

Odesláno

Já jsem viděl osobně tohle a bylo to moc pěkný, všichni se otáčeli, prostě něco nádhernýho....

Tak to je úplně výborný :notworthy: Na našich silnicích by mu na tom ty škebličky moc dlouho tedy nevydrželi :D USA?

Odesláno (upraveno)

Ano Austin, prosinec. Fakt nás to všechny dostalo - na střeše Sluneční soustava - prostě super!

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

Když už jsem vyhrabal starý fotky a máme tady vlnu BMW, tak ještě jeden super kousek:

P1090298.jpg?ver=0

My dream oldtimer - přesně v té barvě.

Odesláno

Co myslíte? K té panoramě lesklou černou střechu plus hagusy do střibrné barvy? Jemné odlišení od ostatních...

Mám kamaráda co se tím živí tak bychom dali dokupy vlastními silami :)

Já bych na to auto nesahal, zvlášť když je v téhle modré, podle mého nejkrásnější barvě co jde na E90 objednat.

Odesláno

rozčiluje mě 'napovídač řazení' na přístrojovce.. jedu 50 na čtyřku, motor se sotva převaluje, a on mi radí zařadit pětku.. :rolleyes:

..tak ji zařaď a nebuď vzpurný..:smile_anim:

Odesláno

já myslím, že dokud svůj project car nedotáhneš nějak takdle, tak si nedáš pokoj :) směle do toho!

Jsi mi připoměl Thajsko, tak přidám taky trochu inspirace:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

A že tunit se dá všechno, tak proč né bavor.....

Návštěvník Radius
Odesláno

Tak tenhle autobus, když rozsvítí, tak to musí bejt teda brutál :-D

Odesláno (upraveno)

Lásko, tady máš inspirace habaděj....genům se neubráníš...smile_anim.gif

Sorry, to je sranda. Kuci, už ho nechte....dyť on to myslí s tím svým bavorákem fakt dobře. Už je určitě i v BMW klubu. Nebo? cheers.gif.

Auto máš parádní. Nemrš ho.smile_anim.gif

Edit: Překlepů jak v 1. třídě ZDŠ.

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno

Já mám v sérii 4plex héééč!

Chápu to správně, že kdo má víc trubek ze zadku, tak je větší Alfa samec? Týjo tak to je maso!

Jeste mas toho Jaga? Ja myslel, ze uz je prodany...

Odesláno

Jojo. Nakonec jsem si to rozmyslel. Když máš totiž sporťáka, nemusíš shánět jinýho...což bych po chvíli určitě zase udělal. suicide_anim.gif smile_anim.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...