Návštěvník Tada Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Tada: Máš to koupit za list price a nedělat vlny To by všecny zůčastněné zklamalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 To by všecny zůčastněné zklamalo Vida, vida, nějak se nám to gentlemanství povýchodňuje....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Vida, vida, nějak se nám to gentlemanství povýchodňuje....... Ale já do toho tématu psal, že nejsem gentleman Kdo mě zná, ví kdo nebo co jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Ale já do toho tématu psal, že nejsem gentleman Kdo mě zná, ví kdo nebo co jsem Já tě taky nenařknul z gentlemanství, psal's tam že "všechny zůčastněné". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Já tě taky nenařknul z gentlemanství, psal's tam že "všechny zůčastněné". No to je dobře, že jsi mě z ničeho nenařknul Uvidím jak to dopadne, si pak koupím koženou bundu a hedvábnou leteckou šálu... To budou projížďky krajinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Jo, ta na mě taky zkoušeli, dokonce na mě i blikali a najížděli mi na kufr Tak jsem se zařadil a jel 130... A pak si vzali někoho jinýho U nás v Chomutově jezdí modrá, pořád umytá oktávkas ubrečeným 1,5m vysokým kreténem. Vypadá jako starej hydrant a tupej je jak policajt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Vida, vida, nějak se nám to gentlemanství povýchodňuje....... Tak tak, jak jednou Tada usmlouval vyřezávanýho vemblouda v Tunisu na půlku, tak to teď bude aplikovat všude! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Tak tak, jak jednou Tada usmlouval vyřezávanýho vemblouda v Tunisu na půlku, tak to teď bude aplikovat všude! Hehe to ne Ale jednou jsem usmlouval rakušáky aby místo zabavení auta a vězení, vzali jen pokutu a vyprovodili mě za hranice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Při nedávné cestě z Jihlavy směr Praha mě pasátisti taky zkoušeli roztlačovat i roztahovat. Jak jinak si vysvětlit auto, který kolem mě krouží v rychlostech 100-150km/h. Předjede, zpomalí, nechá se předjet, zatlačí, předjede, zpomalí, zrychlí atd... Celá ta hra trvala dobrých 20-30 km. Jenže já nezávodím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Při nedávné cestě z Jihlavy směr Praha mě pasátisti taky zkoušeli roztlačovat i roztahovat. Jak jinak si vysvětlit auto, který kolem mě krouží v rychlostech 100-150km/h. Předjede, zpomalí, nechá se předjet, zatlačí, předjede, zpomalí, zrychlí atd... Celá ta hra trvala dobrých 20-30 km. Jenže já nezávodím. Tak nějak by měl asi fungovat agent - provokatér, ale dopravní policajt? To si asi pletou svou pracovní náplň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 (upraveno) Jó, kdybych měl ferrari, tak chápu že čuměj zepředu, zezadu... jenže bylo po desátý večer, prázdná dálnice, klídek, asi se nudili. Jenže já měl zaplou navigaci, takže jsem jel skutečných 130 a nikoliv tachometrových a to je asi děsně sralo, protože se to zdánlivě jevilo jako skoro 140. Upraveno 19. května 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Při nedávné cestě z Jihlavy směr Praha mě pasátisti taky zkoušeli roztlačovat i roztahovat. Jak jinak si vysvětlit auto, který kolem mě krouží v rychlostech 100-150km/h. Předjede, zpomalí, nechá se předjet, zatlačí, předjede, zpomalí, zrychlí atd... Celá ta hra trvala dobrých 20-30 km. Jenže já nezávodím. Kdybych si byl jistej, že je to naše slavná Kobra 11, tak bych zavolal na policajty a nahlásil jim, že se po dálnici pohybuje nějakej magor, co se chová nabezpečně a asi bude pod vlivem omamných a psychotropních látek, že by ho měli radši zadržet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 2sibirnaya: pro mě to tak je, neznám podobné (třídně myslím) auto s takovými gulemi Na nájezdníky se těším o víkendu, pojedu na moravu v supersportu a jsem zvědavý, kolik simírů se kolem mě bude točit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Jó, kdybych měl ferrari, tak chápu že čuměj zepředu, zezadu... jenže bylo po desátý večer, prázdná dálnice, klídek, asi se nudili. Jenže já měl zaplou navigaci, takže jsem jel skutečných 130 a nikoliv tachometrových a to je asi děsně sralo, protože se to zdánlivě jevilo jako skoro 140. Jednou jsem s nimi taky laškoval, vždycky jsem jim ujel 2-3 km a pak jsem je se smíchem sledoval, jak se řítí 250km rychlostí, když už jsem jel svých 130. Po dvou takových akcích je to přestalo bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Cim jsi jel?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Mazda 3 MPS bez omezovače, maximálka kolem 270km/h. Bohužel nový model už tak dobře nejede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 (upraveno) Když jsme u toho, cca před 1,5 rokem jsem nejdřív na policejní oktávku s blikajícím majákem, která jela od Průhonic konstantních 130 km/h v levým a odmítala uhnout, zavolal 158. Postěžoval jsem si, že už mě 20 km oslňujou majákem a navíc blokujou dopravu, protože odmítají uhnout z levýho pruhu. Operátor si nechal naditkovat SPZ, povzdechl si něco o moravácích (okta měla ostravskou značku) a zavěsil. O dalších 10 km dál (ve stoupání na D1 u bejvalýho Naháče) mi došla trpělivost, tak jsem je z toho levýho pruhu vyblikal. Pak jsem je předjel a postupně zrychloval. Ve finále to vypadalo tak, že jsem jel já, na tachu 170, a cca 200 metrů za mnou blikající policejní okta taky 170. Kolem 70. km zničehonic maják vypnuli a sjeli z dálnice pryč. Výhodou bylo, že mi všichni uhybali z cesty kvůli majákům za mnou. Nevýhodou byl konstantní strach, aby se nenašel nějakej agilní jedinec, kterej by v domnění, že mě okta honí, chtěl pánům pomoct a zablokovat mě. Upraveno 19. května 2010 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Když jsme u toho, cca před 1,5 rokem jsem nejdřív na policejní oktávku s blikajícím majákem, která jela od Průhonic konstantních 130 km/h v levým a odmítala uhnout, zavolal 158. Postěžoval jsem si, že už mě 20 km oslňujou majákem a navíc blokujou dopravu, protože odmítají uhnout z levýho pruhu. Operátor si nechal naditkovat SPZ, povzdechl si něco o moravácích (okta měla ostravskou značku) a zavěsil. O dalších 10 km dál (ve stoupání na D1 u bejvalýho Naháče) mi došla trpělivost, tak jsem je z toho levýho pruhu vyblikal. Pak jsem je předjel a postupně zrychloval. Ve finále to vypadalo tak, že jsem jel já, na tachu 170, a cca 200 metrů za mnou blikající policejní okta taky 170. Kolem 70. km zničehonic maják vypnuli a sjeli z dálnice pryč. Výhodou bylo, že mi všichni uhybali z cesty kvůli majákům za mnou. Nevýhodou byl konstantní strach, aby se nenašel nějakej agilní jedinec, kterej by v domnění, že mě okta honí, chtěl pánům pomoct a zablokovat mě. Tak tohle bych si nedovolil, asi jsem srab ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Tak tohle bych si nedovolil, asi jsem srab ..... Racionálně jsem si to odůvodnil. Jeli 130, očividně nikam nespěchali = zapomněli maják vypnout. Jinak jsem se bál taky, ale vztek z oslepení a pomalého tempa byl silnější . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kočkodaan Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Octavia II RS TDI CR DSG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se