eskimak Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 ...take auto este nevyrobili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 kua ze ja niesom tvoja pritulka :-)ta si to zasluzila, vydrzala so mno takmer 6 rokov!!!bola to moja najstarsia babenka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 No tak tej mojej by som za tých 26 rokov utrpenia musel dať asi autobus či čo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 No tak tej mojej by som za tých 26 rokov utrpenia musel dať asi autobus či čo :-)Duke, a to mi chces narozpravat, ze sa zeny dozivaju tak vysokeho veku!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 No tak v tvojom svete rozhodne nie :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) tu je moje :Dsorry skusal som to obraciat a stale to hodi takto : Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem jamikadze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Jamikadze: co v tom mas? r.v? Motor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Jamikadze: co v tom mas? r.v? Motor? No hadam nepodas dalej info na krades ale nie je tam iba 320 xdrive! bez xdrive by som nikdy nesiel najma nie v zime 177koni automat,2010 origo Mkove disky cize predok 225/40 R18 a zadok 255/35 R18.Auto uz je aj tak na predaj bude 6 valec potom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fed_ex Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Od doby co byl v bondovce se mi moc líbí. Co v tom máš za motor 2,8? Bohužel 1.9 (140 PS). Můj ročník byl ve třech motorizacích: 1.8 (115 PS), 1.9 (140 PS) a 2.8 (192 PS). Původně jsem chtěl, jelikož jako motorkář razím heslo, že objem ničím nenahradíš, šestiválec. Byl jsem se na dvě 2.8 podívat, obě byly ale v nic moc stavu, a potom přišla od známého nabídka na 1.9. Nelituju tohoto rozhodnutí, ale za 2.8 bych byl raději :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Bohužel 1.9 (140 PS). Můj ročník byl ve třech motorizacích: 1.8 (115 PS), 1.9 (140 PS) a 2.8 (192 PS). Původně jsem chtěl, jelikož jako motorkář razím heslo, že objem ničím nenahradíš, šestiválec. Byl jsem se na dvě 2.8 podívat, obě byly ale v nic moc stavu, a potom přišla od známého nabídka na 1.9. Nelituju tohoto rozhodnutí, ale za 2.8 bych byl raději :-) tak to bude ten motor, co sme mali aj my!bez strechy to uplne stacilo a holka si to velmi uživalaale chapem,ze chlapovi by viac sedel sestvalec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 ja mam uz skoro 10ty rok 330i a podla mna to bol , je a mozno aj zostane najpodarenejsi 6st valec 170kW , ked nepocitam este lepsi v e46 M3jke ...ale na bezne dochadzanie do prace a rozne cesty je to stale ideal, vyborny zvuk , gradacia vykonu , spotreba .... skusal som rozne auta ale E46 s benzinom trojlitrom ma nielen fantasticky motor ale aj ovladanie, brzdy .... fakt vybalancovane auto jak ma byt .... mne sa ale paci jak daktori jedinci od toho cakaju mega zatah v priamke a podobne ... to upozornujem ze to auto nie je z tejto kategorie .... kto chce brutal zatah tak trebars nech vyskusa vytuneny NISSAN GT-R (zatial najkrajsi pocit zo zrychlenia :-))) ) zvukovo zase najkrajsie co som sa viezol Ferrari F430 a Lamborghini Galardo .... ale to su auta kategorie snivajme dalej pre mna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Sem se byl dneska podívat na novýho superba a hned vedle na novýho passata.. Beru Passata, superb je sice hezkej, rozhodně od tý hnusný poslední generace ušel hodně cesty. Ale uvnitř mi bylo divně, dveře u novýho auta šly (všechny 4) otvírat divně. Prostě divný.. Konec reportu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Lord - heh, ja som myslel,ze len o cigarach pises,no....a ty takto!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 no Gabo , este by sme mohli popisat aj o inych veciach aj trebars o hrach :-))) dakedy som celkom hraval a este mi ostal doma aj Xbox360 :-))) ale aj tak najoblubenejsie hry u mna PS3jkove God of War a Uncharted seria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Jeremy: jj, suhlas tiez ked som vedla seba porovnaval novy SUPERB a PASSAT tak radsej by som bral Passata ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Jeremy: jj, suhlas tiez ked som vedla seba porovnaval novy SUPERB a PASSAT tak radsej by som bral Passata ...Hlavně Passat měl u těch předchozích verzí vždycky lepší jízdní vlastnosti než Superb. Jezdím hodně po dálnicích a Passat kolem těch 140 až 150 výrazně lépe sedí. Přitom mám na obou autech stejné gumy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Sem se byl dneska podívat na novýho superba a hned vedle na novýho passata.. Beru Passata, superb je sice hezkej, rozhodně od tý hnusný poslední generace ušel hodně cesty. Ale uvnitř mi bylo divně, dveře u novýho auta šly (všechny 4) otvírat divně. Prostě divný.. Konec reportu.kratky report - ale vystižnymyslim aj ja, ze radsej Passatnie len Superb usiel kus cesty - Passat este nikdy nebol tak dobryaky motor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 ..aky motor?Bohužel pouze dle firemní politiky, takže ten nejvotravnější.Kdybych kupoval za svý, jdu do E90, nebo E92, s benzínem, čtyřkolkou a automatem.Ale uvidíme, jestli mi do konce roku, až by se měl objednávat, jako náhrada stávajícího, vůbec dovolej novýho :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Tak sem neco hledal a zase sem nasel uplne neco jineho......ale kdyz uz je to tady "Kdo čím jezdí" , tak neco z lonska ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se