Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

No tak tej mojej by som za tých 26 rokov utrpenia musel dať asi autobus či čo :-)

Duke, a to mi chces narozpravat, ze sa zeny dozivaju tak vysokeho veku!?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jamikadze: co v tom mas? r.v? Motor?

No hadam nepodas dalej info na krades :lol2:  ale nie je tam iba 320 xdrive! bez xdrive by som nikdy nesiel najma nie v zime :D 177koni automat,2010 origo Mkove disky cize predok 225/40 R18 a zadok 255/35 R18.Auto uz je aj tak na predaj :D bude 6 valec potom.

Odkaz ke komentáři

Od doby co byl v bondovce se mi moc líbí. Co v tom máš za motor 2,8?

Bohužel 1.9 (140 PS). Můj ročník byl ve třech motorizacích: 1.8 (115 PS), 1.9 (140 PS) a 2.8 (192 PS). Původně jsem chtěl, jelikož jako motorkář razím heslo, že objem ničím nenahradíš, šestiválec. Byl jsem se na dvě 2.8 podívat, obě byly ale v nic moc stavu, a potom přišla od známého nabídka na 1.9. Nelituju tohoto rozhodnutí, ale za 2.8 bych byl raději :-) 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Bohužel 1.9 (140 PS). Můj ročník byl ve třech motorizacích: 1.8 (115 PS), 1.9 (140 PS) a 2.8 (192 PS). Původně jsem chtěl, jelikož jako motorkář razím heslo, že objem ničím nenahradíš, šestiválec. Byl jsem se na dvě 2.8 podívat, obě byly ale v nic moc stavu, a potom přišla od známého nabídka na 1.9. Nelituju tohoto rozhodnutí, ale za 2.8 bych byl raději :-) 

tak to bude ten motor, co sme mali aj my!

bez strechy to uplne stacilo a holka si to velmi uživala

ale chapem,ze chlapovi by viac sedel sestvalec

Odkaz ke komentáři

ja mam uz skoro 10ty rok  330i     a podla mna  to bol , je a mozno aj zostane  najpodarenejsi 6st valec  170kW , ked nepocitam este lepsi v e46 M3jke ...

ale na bezne dochadzanie do prace a rozne cesty  je to stale ideal,   vyborny zvuk , gradacia vykonu ,  spotreba ....     skusal som rozne auta ale  E46 s benzinom trojlitrom  ma nielen fantasticky motor ale aj ovladanie,  brzdy ....   fakt  vybalancovane auto  jak ma byt ....

mne sa ale paci jak daktori jedinci od toho cakaju mega zatah v priamke a podobne  ...  to upozornujem ze to auto nie je z tejto kategorie ....

kto chce brutal zatah tak trebars nech vyskusa  vytuneny NISSAN GT-R   (zatial  najkrajsi pocit zo zrychlenia  :-)))  )  zvukovo  zase najkrajsie co som sa viezol Ferrari F430 a Lamborghini Galardo ....  :lol2:     ale to su auta  kategorie   snivajme dalej  pre mna :lol2:

Odkaz ke komentáři

Sem se byl dneska podívat na novýho superba a hned vedle na novýho passata.. 

Beru Passata, superb je sice hezkej, rozhodně od tý hnusný poslední generace ušel hodně cesty. Ale uvnitř mi bylo divně, dveře u novýho auta šly (všechny 4) otvírat divně. Prostě divný.. Konec reportu.

Odkaz ke komentáři

no Gabo , este by sme mohli popisat aj o inych veciach aj trebars o hrach   :-)))  dakedy som celkom hraval a  este mi ostal doma aj Xbox360 :-))) ale aj tak najoblubenejsie hry  u mna PS3jkove God of War a Uncharted seria    :lol2: 

Odkaz ke komentáři

Jeremy:

jj, suhlas tiez ked som vedla seba porovnaval novy SUPERB a PASSAT tak radsej by som bral Passata ...

Hlavně Passat měl u těch předchozích verzí vždycky lepší jízdní vlastnosti než Superb. Jezdím hodně po dálnicích a Passat kolem těch 140 až 150 výrazně lépe sedí. Přitom mám na obou autech stejné gumy.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Sem se byl dneska podívat na novýho superba a hned vedle na novýho passata.. 

Beru Passata, superb je sice hezkej, rozhodně od tý hnusný poslední generace ušel hodně cesty. Ale uvnitř mi bylo divně, dveře u novýho auta šly (všechny 4) otvírat divně. Prostě divný.. Konec reportu.

kratky report - ale vystižny

myslim aj ja, ze radsej Passat

nie len Superb usiel kus cesty - Passat este nikdy nebol tak dobry

aky motor?

Odkaz ke komentáři

..

aky motor?

Bohužel pouze dle firemní politiky, takže ten nejvotravnější.

Kdybych kupoval za svý, jdu do E90, nebo E92, s benzínem, čtyřkolkou a automatem.

Ale uvidíme, jestli mi do konce roku, až by se měl objednávat, jako náhrada stávajícího, vůbec dovolej novýho :-D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...