KFL Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Ad Korejsky kombiky - http://www.autoforum.cz/zajimavosti/korejska-kombi-zcela-propadla-v-losim-testu-jsou-nehorsi-ze-vsech/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 JJ Jak mám rád benzín tak by mě zajímal 2,4 JTDm. Sice žere, ale už 110kW ve 166 se chovala parádně a je to celkem spolehlivý motor. Oproti tomu nové benzíny JTS se moc nepovedly: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2013080802 Ono bohužel 159 je docela obézní automobil :-( Má o 300 kilo víc než by mít musel takže tam by se mi líbilo akorát Busso 3.0, které ale 159 nedostala.1,8 TBI je prej taky povedený, ale osobně mi malý turbomotor k těžkému autu nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Ad Korejsky kombiky - http://www.autoforum.cz/zajimavosti/korejska-kombi-zcela-propadla-v-losim-testu-jsou-nehorsi-ze-vsech/no ja neviem, podla mna je to skor problem pre Audi 6ze nejake lacne korejske kombi dosiahne iba o nejakych zanedbatelnych 5 - 6 km nizsiu rychlost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Než si koupit Hjundé za 400k tak si koupím za 200k alfu, kilo nechám na servis (turbo,vstřiky, dvouhmota) a a kilo si koupím PO :-D (ikdyž ja bych si koupil 166 3.2 z posledního roku výroby...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 no ja neviem, podla mna je to skor problem pre Audi 6 ze nejake lacne korejske kombi dosiahne iba o nejakych zanedbatelnych 5 - 6 km nizsiu rychlost?Cokoliv >=70 km/h je OK, zase bych to tak nehrotil. Ostatně většina lidí stejně losí test nedělá, protože jen tupě šlápne na brzdu a vrazí do překážky čelně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Hehe, i40 zcela propadla, pac dala 66. Kdezto Passat dal 68, takze uz pohoda:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Cokoliv >=70 km/h je OK, zase bych to tak nehrotil.Ostatně většina lidí stejně losí test nedělá, protože jen tupě šlápne na brzdu a vrazí do překážky čelně.tak to mas pravdu!ja som si myslel, ze uz sa to davno netestuje, uz dlho som nevidel clanok na tuto temu ( ak si pametas este aferku s Mercedes A ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Alfy jsou paradni,ale strasne me stve ta spz na boku. Jinak vsechny co znam s alfou ji po najeti 100k servisovali podstatne casteji nez by chteli. Na druhou stranu golf v kombiku Ti tolik radosti neudela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 tak to mas pravdu! ja som si myslel, ze uz sa to davno netestuje, uz dlho som nevidel clanok na tuto temu ( ak si pametas este aferku s Mercedes A )Áčko si snad pamatuje každej . Já tuhle nedobrovolně vyzkoušel losí test v 70 km/h taky - pouze s tím rozdílem, že jsem pravou stranou auta musel na trávu, aby mě nesejmul protijedoucí kamion v zatáčce. Tancoval jsem tam slušně, ale dobře to dopadlo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Tohle se mi docela líbí . . .10 měsíčně, 3 roky, 15k km za rok, jako druhé auto do rodiny na poskakování do školky apod. asi ideál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 (upraveno) doplnim detaily: Nabídka operativního leasingu je kalkulována na vůz BMW i3 BEV, cena vozu 936 000 Kč vč. DPH, za podmínek 0% akontace, 36 měsíců, 15 000 km/rok, obsahuje povinné ručení, havarijní pojištění, pojištění skel, balíček servisních služeb BMW i Service obsahující servisní prohlídky pro dobu 5 let nebo do najetí 60 000 km, přihlášení/odhlášení vozu, silniční daň a koncesionářský poplatek. Splátka s DPH činí 12 099 Kč. Nabídka je určena pro plátce DPH. Kalkulace pro neplátce bude připravena na požádání. Nabídka platí do 30. 9. 2015. hmm... tak vlastne ak by nasa sefka chcela byt eko a mala kde dobijat tak to je presne pre nu... Upraveno 22. září 2015 uživatelem Chocholusik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 To je nějak moc dobrý na 3 roky nový auto za 360 tis., to je u běžného auta za 1 mil. amortizace větší. Není to nějaký nesmysl, nebo že bych to špatně pochopil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 To je nějak moc dobrý na 3 roky nový auto za 360 tis., to je u běžného auta za 1 mil. amortizace větší. Není to nějaký nesmysl, nebo že bych to špatně pochopil?Je tam jen 15 tis km za rok, podle stránek BMW to tak je. Docela příjemně jsem byl překvapený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Tak to omezení pro 50% národa je v pohodě, lidi co jezdí na malém městě najezdí klidně 8-12 tis. ročně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Tak to omezení pro 50% národa je v pohodě, lidi co jezdí na malém městě najezdí klidně 8-12 tis. ročněNo právě. Libí se mi to.Jezdím asi 40 ale žena se do 10 v poho vejde tak se svezu i já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 To je nějak moc dobrý na 3 roky nový auto za 360 tis., to je u běžného auta za 1 mil. amortizace větší. Není to nějaký nesmysl, nebo že bych to špatně pochopil?Za 36 mesicu to dela neco pres 430 t s dani ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Ano 360 tis. bez DPH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Když se dívám na operák Škoda bez starostí a ceny za Octavii nebo Yeti tak mi cena za i3 připadá více než oukej, a to se mi obecně BMW nepáčí a není můj šálek kávy. Navíc každý si platí jen palivo že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Ideálně nabíjet ve firmě Němci do toho taky pěkně šlapou. http://www.ekobonus.cz/ekologicka-doprava/elektromobilita/nemecko-chce-nabijecky-pro-elektromobily-kazdych-30-km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Moc si to neumím představit, dojezd 160 km, dobíjení x hodin.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se