Micey Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 (upraveno) Ale dyk nic takovýho neříká, tak mu to přijde podvozkově a řízenim lepší no. Ono porovnávat tydle auta je teda vůbec blbost, když už, tak s M135i. Vloni jsem četl v UK Top Gearu výroční srovnávací test ostrejch hatchbacků (co se týče řízení, rychlosti a požitku z jízdy) a celkově to Golf R vyhrál, pak novej Civic Type-R a M135i tuším kolem pátýho místa. Upraveno 2. února 2016 uživatelem Micey
tommas4 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Samej závodník Cuká mi peněženka na můj dream car, ovšem narážím na názorovou neshodu v domácnosti(skoro jako by nebylo čím dopravovat škelbouna do školky a v čem dovézt nákup),má někdo tady třicet a více let starej osmiválcovej krám z ameriky abych jako věděl ženejsem jedinej blázen?
Micey Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 (upraveno) Určitě gas.. Upraveno 2. února 2016 uživatelem Micey
montemar Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 tak on golf na tom nebude nabidkou vnitrniho prostoru o moc hur, nez 3er. takze proc nesrovnavat. .. jinak ta nenapadnost, v podstate je R min napadnej, nez GTI, je fascinujici.. .. muj favorit je ale A 45 amg, to je sen, ovsem cena silena..,
Micey Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Až na ty strašlivý 4 koncovky vejfuku. Tak obecně se mainstream s prémií moc nesrovnává, minimálně půl mega (spíš víc) navíc ve srovnatelný výbavě je taky dost.. reálně si nemyslim, že by se moc kupců rozhodovalo mezi 335xi a Golfem R.
geometr Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Všechno spotřebák ty auta dneska, některej drahej, některej levnej, jako všechno dneska. A kolik spotřebitelů si šáhne na nějaký limity a touží po tom vůbec. Maximálně tak na limit velikosti kufru. Jak velkej manželce koupíte, tak velkej je schopná naplnit, koupíš avii, naplní avii :-)
sibirnaya Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Samej závodník Cuká mi peněženka na můj dream car, ovšem narážím na názorovou neshodu v domácnosti(skoro jako by nebylo čím dopravovat škelbouna do školky a v čem dovézt nákup),má někdo tady třicet a více let starej osmiválcovej krám z ameriky abych jako věděl ženejsem jedinej blázen? Určitě gas.. gas uz ne, vono hodne zalezi na tom, jakou presne ameriku mas na mysli. jinak ja 6val 30+ UK, jestli ti to pomuze..
M3maniac Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Bmw neumí být ani pohodlné ani sportovní.... To je hláška roku :-) Něco k tomu napíšu, Bmw ať chceme nebo né má nejsportovnějšího ducha ze všech sériově vyráběných aut, ikdyž se tak poslední dobou svým marketingem ( downsizingem ) nechovají. Je jasné, že žádné značce se nepovede každý model a každá motorizace či jejich kombinace a tak stejně může top model od VW, šlapat na paty středu od Bmw . Pokud je někdo fanda Bmw, nebydlí ve Špindlu nebo prostě není velmi často v zimě na horách určitě si nekoupí x drive, ale klasiku ( bavím se pouze o čisté radosti z jízdy s klasickou koncepcí ). Pak je tady skupinka ( dosti velká ) co bere xdrive jako in slovní spojení něco jako Quattro od Audi a hlavně nechtějí až tak moc se věnovat řízení za horších povětrnostních podmínek, chápu to a respektuji. Golfem R jsem nejel, většinou se nevozím v něčem co si neplánuji koupit, ale na golfech jsem odkojenej od I, II , III verze od 1,3 až po GTI a jsou to dobré auta, ale určitě né lepší než bmw .... Golfa VII máme doma a i mě překvapilo jak je větší a dospělejší, použíte materiály a zpracování je na velmi slušné úrovni, ale bohužel šetřit se začlo všude a to i u Bmw. Kdežto ty doby třílitrových atmosfér jsou..... Golf GTi byl vždy velmi zábavný hot a dodnes na ty roky a vysmáte spolujezdce nezapomenu, ovšem roky v M3 byly zase o level vejš :-))) hlavně co se týče zábavy se zadním pohonem.
M3maniac Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Jinak golf R v plné a Bmw 335ix v plné bude rozdíl cca 750k :-) takže rozdíl Octavie RS :-)))
pebe Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 že se tu dokážete dohadovat o takové blbině přece Mechac napsal svůj subjektivní názor a jako takový nezbývá než ho přijmout. Promítají se do toho jeho zkušenosti a jeho potřeby. Se svojí volbou je spokojený, tak snad nemá smysl tu vypisovat jestli se jeho subjektivní pocity s těmi vašimi
tommas4 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Nemáš ty Éčka dvě náhodou? Krásný auto, bohužel už mimo moje finance.Můj dream car je C3 Vette, kdysi jsem pár let bydlel za velkou louží tak od té doby z tohonespím. Náš známý jezdil po takových těch vesnických sobotách na 1/4 mílový závody,tam jsem si k tomu čuchnul.Ani nemusí být červená a s blondýnou jako na fotce
sibirnaya Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 jedno ecko uz je fuc, druhy zustava. C3 je gut, jen moc nejsem fanda laminatu. ale zas za ty prachy, proc ne..
Jenikec Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 K operativnímu leasingu, podle mne se vyplatí vždy, pokud se auta mění pravidelně. Je jedno při jakém nájezdu. Vždy záleží na tom, jaká je zůstatková hodnota vozu a servisní náklady, to jsou významnější položky, než úroková sazba. Každá leasingová společnost se staví k různým značkám aut různě. Leckdy mají úzkou spolupráci s daným výrobcem a potom je jejich nabídka zajímavější.Operativní leasing má mnohá úskalí: nastavení servisu ( otevřená kalkulace, uzavřená kalkulace, polootevřená ....) nastavení zůstatkové hodnoty ( kdo ji garantuje či negarantuje) a ve finále je největší otazník na konci financování, kdy se můžete setkat s tzv. vyúčtováním víceopotřebení či nadměrným opotřebením vozidla, což může celou, původně výhodnou, ekonomiku pronájmu úplně zhatit. Nejsou výjimkou desetitisícové částky. Na druhou stranu při financování operativním leasingem se dá dosáhnout na vyšší slevu v rámci velkoodběru leasingové společnosti a nižší úrokové sazby. Nicméně se po celou dobu úročí zůstatková hodnota. Tedy nižší úrok, ale vyšší absolutní hodnota přeplacené částky. Nastavit se dá doba pronájmu 6 - 72 měsíců ( krajní hodnoty jsou extrémní) s nájezdem od absolutního minima do max. 180-200.000km. Nájezd a doba se promítně v servisních nákladech a kalkulované zůstatkové hodnotě. PS: nulové navýšení je vždy vázáno na pojistku, které je většinou dražší, než je standardem. Na něčem se přece vydělat musí:-) Zde se chová nejlépe VW finance services, ale i tak s pěknou pojistkou to vychází na cca 3,1% p.a. Není to výkřik do tmy, stylu jedna paní povídala, mám v oboru financování asi 17 let zkušeností.
tommas4 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Předchůdce dnešního karbonu, vývoj nezastavíš.Fanda těchto aut s tím počítá
Bells Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 tak on golf na tom nebude nabidkou vnitrniho prostoru o moc hur, nez 3er. takze proc nesrovnavat... jinak ta nenapadnost, v podstate je R min napadnej, nez GTI, je fascinujici.... muj favorit je ale A 45 amg, to je sen, ovsem cena silena.., Na mě působí vnitřek Golfu velice dobře, ale u mě je to taky dané tím, že srovnávám opačně víceméně nesrovnatelné a to přechod z Rapida a Focuse, i když ve výsledku je to podobná cenová relace. Golf je o něco dražší, ale taky je to znát, materiály jsou příjemnější a působí takovým lepším dojmem, toť můj názor. Kdybych srovnával s BMW, nebo Audi, tak asi spíš s BMW 1 a Audi A3, než s vyššími a tam mi teda Golf taky vyhrává, tady je naopak levnější ale přitom pořád podařený. Golf je prostě taková zlatá střední cesta, neurazí, ani nijak extra nenadchne a tak je tomu už řádku let a pořád to funguje a prodává se jak o závod Sám jsem Golfy, respektive obecně koncern nikdy neměl v lásce, ale když přišlo na výběr (Golf, A3, BMW 1, Rapid, Leon, Mazda 3), tak mi přišel jako nejrozumnější volba a jsme doma spokojeni. R už je zase trošku jiná liga, ale musím říct, že i v jeho segmentu bych nejspíš šel taky právě do něj, Mechac to napsal dobře, je takový nenápadný, ale přitom je to slušná střela a za ty peníze je asi málo co takové, R se za mě vážně povedl.
M3maniac Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Vette je jedna z mála amerik co si mě dostala a je jedno jestli je to C3, C4 nebo C5, jsou to kočky.
montemar Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 ja porad nechapu ty tridy.. proc nejde srovnat golf variant _____________delka : 4596 mmrozvor : 2630sirka : 1799 bmw 3 touring_________________delka : 4624 (vetsi o 0,6%)rozvor : 2810 (vetsi o 6,8%)sirka : 1811 (sirsi o 0,7%)
CEGY Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Taky bych srovnával golfa s bmw3 než bmw1.
geometr Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 (upraveno) 2,63m a 2,81m je rozdíl. Ve Tvých číslech 6,8%. Podle toho se ty třídy počítají ne? Upraveno 2. února 2016 uživatelem geometr
franus Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Ale dyk nic takovýho neříká, tak mu to přijde podvozkově a řízenim lepší no. Ono porovnávat tydle auta je teda vůbec blbost, když už, tak s M135i. Vloni jsem četl v UK Top Gearu výroční srovnávací test ostrejch hatchbacků (co se týče řízení, rychlosti a požitku z jízdy) a celkově to Golf R vyhrál, pak novej Civic Type-R a M135i tuším kolem pátýho místa.O co v tom testu slo? O zabavnost, nejrylejsi cas, nebo pomer cena - vykon? Bylo v tom testu nejake clio rs, nebo megane rs?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se