Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ano, je to decentni a nenapadne auto, predevsim v te tmave barve, presne to se mi na tom libi. Skoro kazdy to prehledne, dokud se neprida plyn :-) Mazda 6 by se mi libila, ale kdyz ta nabidka motorizaci je tak slaba...

Odesláno

Neni to teda uplne stejna cenova kategorie s tou Mazdou, ale jinak to s tim vrcholem koncernove sedi - jako bych se par mesicu zpet sam slysel :-))) videl jsem to uplne stejne, dokud jsem se nesvezl.

Odesláno (upraveno)

Srovnavat Golfa R s Bawem 335? To je vtip nebo to myslite vazne? Jezdil jsem s obema auty tak srovnani mam a je pravda ze 335 byla v packetu neboli sportovni podvozek a tvrdit ze Golf ma spickove zpracovani interieru? Asi jsem jel v jinem aute...

Upraveno uživatelem laskajefajn
Odesláno

:-)) svezte se v tom a udelejte si obrazek sami. Mozna se mrknete i na nejake srovnani... Bavo ma v nekolika ohledech navrch od R, hlavne v image, vybave, ale jizdni vlastnosti to zrovna nejsou, aspon z toho, co jsem mohl porovnat sam. Konkretne ta 335i neni tak bezprostredni, sportovni a hrava, asi protoze je tezka, zase je diky tomu ta jizda takova jistejsi. ZF neradi spatne, ale DSG radi lip. Bawo ma lepsi zvuk a jede lip nad 180kmh...ale ve srovnatelne vybave je zaroven +400k a tu hodnotu v tom nevidim.

Odesláno

Soused dela pro Broker a ma to na operak. Vyplati se to vubec jako pro soukr.fyz.osobu? Pry plati sedm tisic vc. dph v pekne vybave a ctyrkolka. Veskere opravy,dalnicni znamka jde mimo nej. Jen leje naftu a jezdi.

My platíme dle výbavy od 13 do 18 litrů měsíčně (bez DPH). Zůstatková cena vozu je pod 340k. Všechno dízly s DSG.

Odesláno

Golf de facto používá techniku z S3, takže asi nepojede úplně špatně, jen je otázkou, kolik toho ten 2.0tsi vyhnany do 300k vydrzi. S 335i ani 435i nelze srovnávat, to spis s M135i..

Odesláno

Mi hlava nebere, jak může být silná předokolka/4x4 (jak kdy, tj. haldex) sportovnější a hravější než stejně silná zadokolka. Nový Golf R určitě nabízí skvělé výkony, ale sportovnější a hravější než 335i...? A hmotností (1576kg /golf R variant/ vs. 1595kg /335i F30 sedan/) to nebude.

Jinak mám Z4 (e89) 35i, tj. stejný motor jako v 335i (cca 1600kg)..

Odesláno

Golf je krásný, schopný, výkonný, ale na Bayera dle mého názoru nemá. Na druhou stranu je daleko variabilnější.

Odesláno

Nikdy jsem to nepočítal, ani do toho moc nevidím, ale vyplatí se soukromé osobě ten operativní leasing, když najezdí řekněmě kolem 12.000km ročně? Osobně si myslím (z toho, co jsem četl), že se to fyzickým osobám moc neoplatí. 

Odesláno

Jednoduse, 335ix kombik m performance vazi o 200kg vic. Navic ten podvozek a odezva rizeni, to je BMW vytykano prakticky v kazdem testu, nejen u nas.

nevybiral jsem si hothatch na blbnuti, ale kombik na bezne jezdeni, aby mel 4kolku, benzin a 300k. Zjistite, ze na vyber zbyva prave jen golfR, S4 a 335i, a BMW neumi byt ani pohodlne, ani sportovni. S4 je zase rozezrane, stary interier. audi a bmw je i provoznima nakladama premie = 2x drazsi pojistky, servis, dily apod. Na Golf R jsou tyto naklady uplne stejne jako na jakykoliv jiny golf (!). Vyhovuje mi nenapadnost, a to R mi vyslo jako nejlepsi volba. Navic, je zdaleka nejlevnejsi.

Odesláno

Ok, srovnavame-li 335xi kombik a r variant, tak mi bavo taky nedava moc smysl. To sice zadny kombik, ale chapu, ze u nejakeho (byt maleho) procenta jejich majitelu je velky kufr nutnost. At slouzi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...