Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Hele, schválně se ho zeptej, jak maj bejt přidělaný stupačky na offroudu  :lol2:  :lol2:  :lol2: tuhle votázku má moc rád  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Jóó ? Tak to mě tedy zajímá...............

Manťáku tak jak to tedy má bejt přidělaný ? Stačí jen lehký nástin, nebo nákres.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V jedné takové situaci jsem si vybil baterku. Kazeta hrála, hrála a já pak nenastartoval. No a šlo se pěkně romanticky 8 km pěšky v červencových 30 °C .

A proto je můj aktuální povoz vyškolen, že po 15 min. hraní bez zapnutého motoru rádio vypíná :)

Odkaz ke komentáři

tak já máv autě dálkový ovládání i k nezávislému topení (samozřejmě, řekl by člověk, že to je rozumné, zvláště v zimě, že...), ale upřímně : jak dálku k tv, rádiu ani k topení jsem v životě nepoužil. Ale mám to a zvyšuje to cenu auta při případném machrování, nebo prodeji....to je vše, oč tu běží, pokud nejsi šílenec, co postaví auto s otevřenými okýnky a dusí celé okolí diskotékou ... :D

Odkaz ke komentáři

Hele p..u Tvojí staré jsem neviděl, ale také věřím že ji má ( Alespoň tak to říkal Boleček ve filmu a ty to ber prosím s nadsázkou)

Čemu věříš a čemu ne je jedna věc a čísla jsou druhá věc.

Navíc mi to přijde jako kdyby jsi měl na ten autorizák hodně silnou vazbu. :-)

Taky uvádíš polopravdy, když píšeš : víc povinností a stanovených postupů

Tak tady jsi mě dostal, jako, že při běžném servisním intervalu mění v autorizáku ( co je to vlastně autorizovaný servis ? ) olej výfukovým potrubím a v neautorizáku otevřou motor a jdou na to klasicky přes zátku a vypouštěcí šroub ?

Nebo třeba, že když v autorizáku mění brzdové obložení tak ,že nejdříve provedou montáž a demontáž stahovačky předních dveří a Ti druzí zase jen vymění ty desky ?

Tady od Tebe zase nějaká sranda : Co se týká cen, každý úkon má svoji cenu a čas, za který musí být proveden

Ano každý úkon, není li například ztížená montáž a demontáž má svůj čas, tedy přesněji normočas, který určuje výrobce vozidla, ale NIKOLIV CENU!

Je navíc přeci v tom autorizáku fajn oblbovat zákazníky a lhát jim, například tento olej je náš a žádný jiný není tak kvalitní a nesplňuje požadované parametry a nebo to samé s filtry, nebo třeba řemeny příslušenství, brzdové obložení, filtry a nebo třeba i spojky a rozvody.

Uvedl jsem Ti jasně dvě PROMĚNNÉ, které určuji ten rozdíl v ceně mezi autorizovaným a neautorizovaným servisním střediskem a ostatní vstupy jsou totožné, snad krom garážistů myslím.

Kvalita dílu je stejná

Normočas je stejný

Technologický způsob opravy vozidla, případně daný servisní úkon je shodný s postupem opravy doporučený výrobcem vozidla.

Cena za hodinu mechanických nebo jiných prací je JINÁ a tam je prvá úspora ve výši cca 35% 400 kč nebo 750 kč?

Cena za rovnocenný kvalitativně shodný díl je také jiná a zde je druhá úspora ve výši opět cca 35 až 40%

Prostě co si budeme povídat, někdo musí ty lidi v autorizáku zaplatit, toho majitele v nablýskané káře co sponzoruje hokej, platí koncerty, ty vedoucí, ty sekretářky,ty nové kostky, ty nové baráky a závody mezi Škoda a Hyundai, ta světla,elektriku, topení, atd, atd.

Z prodeje nových aut je krom Porsche a Ferrari prd. Jede se na bonusy, ale to servis se značkou nezaplatí, a právě proto oblbují lidi a říkají jim ty pohádky o těch nekvalitních náhradních dílech z Číny a zvěrstvech a frontou rozbitých a nekvalitně opravených aut v neautorizovaných servisních střediscích.

Jo a pro místní komentátory je dobře si přečíst i tu zmínku o Evropské komisi a blokové vyjímce pro vozidla v záruce a to i prodloužené.

Jo a tabulka ?

Tady je :-)

To je to co jsem rikal. Ale autorizovan servis ma sve opodstatneni, kdyz delaji tzv tiche svolavacky, kdy potichu meni veci ktere zanedbali ve vyrobe. Moje auto videlo autorizovany servis pouze pri zarucni oprave a bez problemu. Tedy pokud autorizovany servis tak pouze se servisni smlouvou, nebo v operativním leasingu.

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

No ale jak tak koukám, Manťák dělá mrtvýho brouka, nebo nedej bože generálku Oplíčka někde na krajnici silnice nevýznamného okresního formátu........... :lol2:

asi jel do práce Opelem.... a  teď klouže zpátky mastnou tyčí...?

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

To je to co jsem rikal. Ale autorizovan servis ma sve opodstatneni, kdyz delaji tzv tiche svolavacky, kdy potichu meni veci ktere zanedbali ve vyrobe. Moje auto videlo autorizovany servis pouze pri zarucni oprave a bez problemu. Tedy pokud autorizovany servis tak pouze se servisni smlouvou, nebo v operativním leasingu.

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk

Sorry, ale pojem tichá svolávací akce? :-)

Prostě je to v datech a když je servis v pohodě ,tedy ten neznačkový ta data si platí a kromm toho že ví co se přesně při dané prohlídce měnit ví i na co je případná svolávací akce a pošle té s tím do značky a nebo tam rovnou zajede za tebe. Tzv. Full servis.

Stejně musí zadávat servis a data o prohlídce do Erwinu.

Odkaz ke komentáři

Jo,jo...to byli časy...v Báwu musim trpět :(

P.S vše samozřejmě profi.Rovná podlaha a ten kdo nevěděl že tam něco je ani to nepoznal...jako z výroby včetně použitých látek v kufru.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

:lol2: ...Kdo to myslel s muzikou v autě vážně, ten prostě musel mít dálkáč.

Stejně tak každej pořádnej tunér musel mít trubice na podvozku.

Pamatuju, jak si movitější kámoš pořídil Opel Askona, bílá barva, rychlý pruhy. Muziku tam narval tehdy za neuvěřitelných 30k a šlo se jezdit po městě :D Vokna dolu, ruce ven a cigáro v hubě. Jo, byly to dobrý časy.

Odkaz ke komentáři

Mě štve, že tady furt řešíte auta a přitom na to máme minimálně dvě specializovaná vlákna.

A jediný pořádný auto je Volvo. :D

Volvo je pořád jen takový načančaný Ford (teda byl 10 let 2000 - 2010, teď už je to Geely). Ale víš, co se říká: "Fordem tam, vlakem zpátky." :D 

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska objednal Superba. Bohužel, Passat stojí nesmysl (např. nezávislý topení 40 tisíc versus škodováckou 20 a podobný anomálie).

V konfigurátoru 1,1 mil; kromě 4kolky to má všechno, co to má mít.. Tak jsem zvědavej, jak se to bude lišit od Pašíka. Teda za půl roku, až ho ráčej vyrobit :-D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Tolja. Neuměl by to řídit  :lol2:  :lol2:  :lol2:

tolja, narozdíl vod tebe, si pro svoji velkou prdel nepořídil autobus, ale něco podobně velkýho, i když asi o dost pomalejšího ze slušné stáje, a jediný, co ho v zatáčkách limituje je to, že nemá olejovou vanu s přepážkama (kontrolka mazání mě znervózňuje), věř nevěř

mimochodem, nafta patří do kamen, ty strejdo v modrým oválu  :devil:

Odkaz ke komentáři

Jeremy: Passat stoji nesmysl? Dnes udelana nabidka na 2.0 v benzinu limuzina Highline vybava plus doplnk.vybava jako led svetla predni i zadni R18, navigace atd.cena bez dph 630 tisic. Autosalon Barth Pardubuce. Cerstvost informace cca hodinu zpet. Budem objednavat pro tatika.

Odkaz ke komentáři

Jeremy: Passat stoji nesmysl? Dnes udelana nabidka na 2.0 v benzinu limuzina Highline vybava plus doplnk.vybava jako led svetla predni i zadni R18, navigace atd.cena bez dph 630 tisic. Autosalon Barth Pardubuce. Cerstvost informace cca hodinu zpet. Budem objednavat pro tatika.

U těch můžeme nakupovat taky, ale máme firemní politiku (nafta) a nějaký dohodnutý slevy - takže nepochybuju o tom, že z ulice bych asi vydyndal lepší :-(

Ale když jsem si to zkoušel v konfigu, tak bych měl ty hezký světla, slušný sedačky, navi, a to by tak nějak bylo skoro všechno. Navíc, na škodovky máme skoro 30% slevu z konfigu, na VW jen 15%.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...