Jenikec Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Vozit takovej bordel v x5 je znamka punku :-) Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Dnes byl vybraný nástupce CC,vyhrál dvoulitr v benzinu 162kW,v dobré výbavě.Když to porovnám s Bawem tak se mi zdá že to tak jakoby netáhne nemužu si pomoct Co mi silně nesedi tak to je palubovka a přístroje...připadám si jako kdybych hrál nějakou počitačovou hru a samozřejmě ten idiotský start stop.Jinak bude ve střibrné metalize s lepším podvozkem. Zvláštní je že nový SuperB s cenou je daleko dražší než Passat.To hlava taky trošku nebere... P.S na fotce je R line a dvoulitr nafta.Dodací lhůta čtyří a půl měsice.Gratuluji k dodací lhůtě 4,5m. Já objednával v lednu a mám termín dodání do konce října. Je to dáno hlavně tím, že musím mít diesel a já šel do toho 2.0BiTDi, po kterém je prý velká poptávka... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 (upraveno) Jinak povídání o tom, jak je Passat předraženej a je možné za to mít tu či tu prémii, to jsou kecy. Strávil jsem u konfigurátorů několik měsíců a stručně: 3er dražší o 400t, 5er o 500t (protože je to výběh a dávají na to velké slevy, tak je jen o kousek dražší než 3er), C klasse dražší o 400t, nová A4 dražší o 450t, Superb levnější o 200t (ale nemá full LED světla). Porovnávám dvoulitry nafta (v tom tedy vede Passat s 240k, jinde je třeba vzít už V6, což je zase o dost dražší) se stejnou výbavou, ale ne vždy to jde (třeba 3er nemůže mít nezávislé topení z výroby).Jinak na Passata finální sleva u dealera 20.1%, ale hodně jsem tlačil. A nejsme velkoodběratelé. Jinak domů bych si za své peníze vzal něco jiného - a kdo mě zná, tak ví, že jsem to udělal ;-) Ale jako služebák bude ten Passat dobře sloužit a bude max. komfortně vybaven. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 26. března 2016 uživatelem Vjace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Vjace: diky že jsi potvrdil moje slova.Taky me hlava nebrala že SuperB je podstatně dražší a v menší výbavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Vjace: diky že jsi potvrdil moje slova.Taky me hlava nebrala že SuperB je podstatně dražší a v menší výbavě.Ja vzal taky ten 162kw benal v alltracku, tak jsem na to zvedavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekNe Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Každé téma končí vyjádřením, bral bych něco jiného ale musím vzít koncern mě to hlava nebere, že u nás je většina lidí přesvědčená, že je škodovka vlastně nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 (upraveno) Každé téma končí vyjádřením, bral bych něco jiného ale musím vzít koncern mě to hlava nebere, že u nás je většina lidí přesvědčená, že je škodovka vlastně nejlepší.To bylo od kolegů myšleno, ze museli vzít koncern, z důvodu firemní politiky (služební vozidlo). Ale kdyby si vybírali vůz pro své soukromé účely, koupili by neco jiného.Jestli se pletu, opravte mě Upraveno 26. března 2016 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Gratuluji k dodací lhůtě 4,5m. Já objednával v lednu a mám termín dodání do konce října. Je to dáno hlavně tím, že musím mít diesel a já šel do toho 2.0BiTDi, po kterém je prý velká poptávka... :-( Jinak povídání o tom, jak je Passat předraženej a je možné za to mít tu či tu prémii, to jsou kecy. Strávil jsem u konfigurátorů několik měsíců a stručně: 3er dražší o 400t, 5er o 500t (protože je to výběh a dávají na to velké slevy, tak je jen o kousek dražší než 3er), C klasse dražší o 400t, nová A4 dražší o 450t, Superb levnější o 200t (ale nemá full LED světla). Porovnávám dvoulitry nafta (v tom tedy vede Passat s 240k, jinde je třeba vzít už V6, což je zase o dost dražší) se stejnou výbavou, ale ne vždy to jde (třeba 3er nemůže mít nezávislé topení z výroby).Jinak na Passata finální sleva u dealera 20.1%, ale hodně jsem tlačil. A nejsme velkoodběratelé. Jinak domů bych si za své peníze vzal něco jiného - a kdo mě zná, tak ví, že jsem to udělal ;-) Ale jako služebák bude ten Passat dobře sloužit a bude max. komfortně vybaven. Sent from my iPhone using Tapatalk Několik měsíců u konfigurátorů a pak deset měsíců čekat. To začnou mezitím vyrábět novej model ne, než se k tomu autu dostaneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 To bylo od kolegů myšleno, ze museli vzít koncern, z důvodu firemní politiky (služební vozidlo). Ale kdyby si vybírali vůz pro své soukromé účely, koupili by neco jiného.Jestli se pletu, opravte měJe to tak jak píšeš. Firemní politika. Jinak jak jsem psal, za mé peníze doma parkujeme dvě auta a každé má ke koncernu hodně daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Ja vzal taky ten 162kw benal v alltracku, tak jsem na to zvedavej.Počkej, ten benál v Alltracku ale není 162kW, ne? Jinak já v tom BiTDi také vzal Alltrack. Co máš za barvu a kola? Bral jsem tmavě šedou metlu a 19" Si teď říkám, jestli jsem se neunáhlil. Na současném Passatu mám 18" a skáče to jak koza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Několik měsíců u konfigurátorů a pak deset měsíců čekat. To začnou mezitím vyrábět novej model ne, než se k tomu autu dostaneš.Bohužel je to skoro tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 (upraveno) Alltrack ma 155 kw, to uz mas fuk... Upraveno 26. března 2016 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 http://www.auto.cz/volkswagen-passat-alltrack-mit-vlastni-styl-89052 1.8TSI Alltrack je 162kW. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 (upraveno) V clanku je v textu a ne v tabulce 2.0 tsi 162 kw... Jinde sem zas nasel 155kw... Sup ma 162 kw predokolku a haldex 206 kw... Tak podle webu vw je stupen vybavy alltrack 162 kw Jinak klasika 1.8 132 kw, 2.0 162 kw a 2.0 4x4 206 kw Upraveno 26. března 2016 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 http://www.skoda-auto.cz/models/novy-superb/technologie/#ExtendableModuleWebPart_1_2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 V konfigurátoru je 2.0TSI 162kW. To silnější tam právě nedávají, překvapivě. Moc jsem to nezkoumal, protože musím bohužel mít ve firmě naftu... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Vjace: diky že jsi potvrdil moje slova.Taky me hlava nebrala že SuperB je podstatně dražší a v menší výbavě.Mě se třeba nový Superb líbí, ale bohužel nemá Full LED světla. A protože najezdím polovinu ročního nájezdu za tmy, tak to pro mě byla nutnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 V konfigurátoru je 2.0TSI 162kW. To silnější tam právě nedávají, překvapivě. Moc jsem to nezkoumal, protože musím bohužel mít ve firmě naftu... Sent from my iPhone using Tapatalk http://cc-cloud.skoda-auto.com/cze/cze/cs-cz/3v3/69116#!cc-instance=CZE&cc-salesprogram=CZE&cc-culture=cs-cz&cc-model=3V3&cc-carline=69116&cc-equipment=&cc-motor=135401&cc-color=2C2C&cc-interior=BS&cc-packages=&cc-view=step2&cc-configurationId=0&cc-viewstate=%7B%22lastConfigurationHash%22%3A%225_55_BS_2C2C_%22%2C%22accessoriesItems%22%3A%5B%5D%2C%22selectedAccessories%22%3A%5B%5D%7D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 V cloudu mas LK 110 kw naftu... Řešíme passat alltrack 2.0 tsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Já tam vidím tohle (nevim jak ta webapka funguje při zkopírování adresy) a mám za to, že se tu řeší výkon u benzínový čtyřkolky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se