bandicoot Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Já bych chtěl auto v automatu :-) já o tom uvažoval do fordu, tam je taky dvoustupňová - kdyby bylo auto služební, tak bych neváhal, ale u vlastního jsem nechtěl časem platit ty opravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 (upraveno) ...kdyby bylo auto služební, tak bych neváhal, ale u vlastního jsem nechtěl časem platit ty opravy Presne takhle uvazuju i ja. Bohuzel. Taky bych rad automat. Auto vnimam jen jako nutnost a je mi lito kazde koruny kterou bych mohl misto do auta vrazit do neceho jineho, co mi dela radost. Upraveno 22. července 2010 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 (upraveno) Kdepak, nic už není co bývalo. Jak já si tady za Tadových časů rád čítával, ale teď, šeď, nuda . Upraveno 22. července 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Já si asi před měsícem udělal v mém pokročilém věku řidičák. Koupil jsem si jetou Octávcu a drandim. Zatim tam mám Zetko a značka je KOK, takže dvojí výstraha Až trošku pokročim sundám Zetko a budu mít i slušnější značku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 (upraveno) značka je KOK Buď rád, že nebydlíš v provincii Ontario, hádám, že tam mají zkratku OT . Upraveno 22. července 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Já si asi před měsícem udělal v mém pokročilém věku řidičák. Koupil jsem si jetou Octávcu a drandim. Zatim tam mám Zetko a značka je KOK, takže dvojí výstraha Až trošku pokročim sundám Zetko a budu mít i slušnější značku To zetko bych raději sundal hned, na některé idioty to působí jako červenej hadr na bejka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 To zetko bych raději sundal hned, na některé idioty to působí jako červenej hadr na bejka. Naopak, podle mne by mělo být povinné pro všechny řidiče novější než půl roku. Jinak hrozí, že tě vytroubí při každé chybičce. Se Zetkem si to mnoho z nich rozmyslí a řekne si "nojo, začátečník" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Jo taky bych tam Z nechal, myslím že to není na škodu, já ho tam před mnoha lety taky měl a nestydím se za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Kdepak, nic už není co bývalo. Jak já si tady za Tadových časů rád čítával, ale teď, šeď, nuda . No, kdybych sem začal psát tak to na tu tisícovku dotáhnu fakt strašně rychle A co bych se taky psal? Já jsem teďka spokojenej s tím, čím jezdím a nemám nějakou velkou potřebu řešit to, nebo řešit čím jezdí jiní 2 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 tak ma napadlo ze sa by som sa popytal tu. planujem si kupit prve auto a tak by ma zaujimalo co by ste mi poradili.jazdit este len zacinam a nove auto nechcem.. to by aj asi vyzeralo zle s nim po nejakom tom roku... hladam nieco nenarocne s rozumnou spotrebou. malo by to byt 5 dverove a nie velmi ojazdene aby zopar rokov vydrzalo. rocnik tak 2003-2004. cena tak cca 4000-4500 eur. zatial som sa dopracoval k mazde 323 kde sa da v pohode nieco kupit s tymi podmienkami hore. z viacerych zdrojov som pocul ze prave mazda je spolahlive auto ktore vydrzi. vdaka za kazdu radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Můj odhad: Mazda 323 je typický auto mladých lidí. Existuje u ní větší riziko, že bude nešetrně ježděná a neodborně servisovaná. Aspoň tak tomu bylo za mého mládí, kdy "machři" měli "efko". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Pokud ti ostatnima parametrama vyhovuje jdi do ni. Mazda 323 je povedene auto a sam nemit jne priority (4x4, kombik, servis) klidne ji jezdim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Můj odhad: Mazda 323 je typický auto mladých lidí. Existuje u ní větší riziko, že bude nešetrně ježděná a neodborně servisovaná. Aspoň tak tomu bylo za mého mládí, kdy "machři" měli "efko". poznam kopu mladasov co mali efkovu mazdu ale islo o ten "sportovejsie" vyzerajuci model. 5 dverovy mi pride skor rodinnejsi. v kazdom pripade som zabudol povedat ze auto bude na 99% dovezene z nemecka, kedze moj stryco sa touto cinnostou zapodieva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 tak ma napadlo ze sa by som sa popytal tu. planujem si kupit prve auto a tak by ma zaujimalo co by ste mi poradili. jazdit este len zacinam a nove auto nechcem.. to by aj asi vyzeralo zle s nim po nejakom tom roku... hladam nieco nenarocne s rozumnou spotrebou. malo by to byt 5 dverove a nie velmi ojazdene aby zopar rokov vydrzalo. rocnik tak 2003-2004. cena tak cca 4000-4500 eur. zatial som sa dopracoval k mazde 323 kde sa da v pohode nieco kupit s tymi podmienkami hore. z viacerych zdrojov som pocul ze prave mazda je spolahlive auto ktore vydrzi. vdaka za kazdu radu Já tohle řešil před 14 dny. S tim kolik do toho chceš vrazit si můžeš celkem vybírat, ale zrovna mazdu bych nebral. Sice jsou to držáci, ale když už se něco po, tak je oprava dost nákladná. Já nakonec koupil tu Octávku, protože je to přci jen velký auto (bezpečnost) a ev. opravy jsou za hubičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 tak ma napadlo ze sa by som sa popytal tu. planujem si kupit prve auto a tak by ma zaujimalo co by ste mi poradili. jazdit este len zacinam a nove auto nechcem.. to by aj asi vyzeralo zle s nim po nejakom tom roku... hladam nieco nenarocne s rozumnou spotrebou. malo by to byt 5 dverove a nie velmi ojazdene aby zopar rokov vydrzalo. rocnik tak 2003-2004. cena tak cca 4000-4500 eur. zatial som sa dopracoval k mazde 323 kde sa da v pohode nieco kupit s tymi podmienkami hore. z viacerych zdrojov som pocul ze prave mazda je spolahlive auto ktore vydrzi. vdaka za kazdu radu Sice to není kdoví jak atraktivní auto, ale mohu doporučit nissana almeru. Měli jsme ji doma nějakých 6 let, najela něco přes 110 tisíc a nejvážnější porucha, kterou jsme zažili, byla nesvítící žárovka Kromě toho se s tím příjemně jezdilo, interiér byl nezvykle kvalitně proveden. A jelikož to není a nikdy nebyl zrovna prodejní trhák, tak jsou ceny velmi příznivé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 poznam kopu mladasov co mali efkovu mazdu ale islo o ten "sportovejsie" vyzerajuci model. 5 dverovy mi pride skor rodinnejsi. v kazdom pripade som zabudol povedat ze auto bude na 99% dovezene z nemecka, kedze moj stryco sa touto cinnostou zapodieva. V tom případě si nech dovézt staršího passata a nebo i ta škodověnka tam bude levnější než tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Já bych chtěl auto v automatu :-) 7st DSG fakt funguje... šetřím :-) Tak to je sympatický přání, naprostej souhlas. Jezdím posledních 10 let jen automaty, některý byly pocitově lepší, některý horší, ale pro mě vždycky příjemnější než jakejkoliv manuál. Poruchovost automatů je do jistý míry nafouklá bublina, můžou za ní hlavně starší auta určený pro americkej trh (nejen americký značky), kde se jezdí pomalu. Takový převodovky mají obvykle jiný odstupňování a dost často chybí i chladiče hydraulický kapaliny, takže pak nevydrží rychlej evropskej provoz. Samozřejmě i nejlepší ZF převodovka se může rozsypat, stejně jako jakákoliv jiná součást auta, jistota je chodit pěšky;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Já tohle řešil před 14 dny. S tim kolik do toho chceš vrazit si můžeš celkem vybírat, ale zrovna mazdu bych nebral. Sice jsou to držáci, ale když už se něco po, tak je oprava dost nákladná. Já nakonec koupil tu Octávku, protože je to přci jen velký auto (bezpečnost) a ev. opravy jsou za hubičku skus rozpisat medzi ktorymi autami si sa rozhodoval Sice to není kdoví jak atraktivní auto, ale mohu doporučit nissana almeru. Měli jsme ji doma nějakých 6 let, najela něco přes 110 tisíc a nejvážnější porucha, kterou jsme zažili, byla nesvítící žárovka Kromě toho se s tím příjemně jezdilo, interiér byl nezvykle kvalitně proveden. A jelikož to není a nikdy nebyl zrovna prodejní trhák, tak jsou ceny velmi příznivé. nissan almera je tiez jedna z moznosti ktoru zvazujem ale subjektivne mam pocit ze je to v podstate to iste ako mazda 323 s tym ze ta mazda sa mi volako viacej paci V tom případě si nech dovézt staršího passata a nebo i ta škodověnka tam bude levnější než tady passat nechce priatelka bo je moc dlhy a ja s nou v tomto suhlasim. okrem toho sa osobne necitim ako passat typ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Já vybíral od Forda mondeo, okolo 98´ přes feldy až k té octavii. Ty fordy už byly vážně vraky a bál bych se s nima jezdit, felicie v dobrym stavu stála okolo 60k a to mi přišlo dost ujetý. Za to se dá právě sehnat ta oct. Měl jsem s sebou kamaráda kterej střídá tak 5 aut ročně, tak to dopadlo dobře. Ale já nejsem ten nejlepší na rady, mám auto asi deset dní To ti asi nejlíp poradí stryco co je dováží Kriteria jsem měl 2 airbagy a levné náhradní díly, protože je to přeci jenom ojetina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Já vybíral od Forda mondeo, okolo 98´ přes feldy až k té octavii. Ty fordy už byly vážně vraky a bál bych se s nima jezdit, felicie v dobrym stavu stála okolo 60k a to mi přišlo dost ujetý. Za to se dá právě sehnat ta oct. Měl jsem s sebou kamaráda kterej střídá tak 5 aut ročně, tak to dopadlo dobře. Ale já nejsem ten nejlepší na rady, mám auto asi deset dní To ti asi nejlíp poradí stryco co je dováží Kriteria jsem měl 2 airbagy a levné náhradní díly, protože je to přeci jenom ojetina... oktavka boal zamietnuta priatelkou z rovnakeho dovodu ako passat. podmienka aby to auto bolo 5 dverove je viac menej dolezita kedze budeme mat psa. neviem ako by sa mu pacilo v oktavkovom kufri zatial vedu almera a ta mazda 323. stryco sice auto dovezie a tak ale jeho sa o radu nechcem pytat lebo mi povie aby som si zobral vw golf 1.9TDI lebo ze je to riadna supa auto... on je taky svojsky typek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se