NIGHTinGALE Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 Nem?l ten sedák zvednutý treba kvůli někomu, kdo je malej a jezdi s ním často?Nerozumim otazce.Jak souvisi vyska sedaku s tim, kde ti konci operadlo? Proste moc prijemny auto s tragicky malyma a uzkyma sedadlama.Ale asi me to nemusi trapit, ja tim pojedu zitra zase na letiste a pak uz asi dlouho ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 A krásných 1050 litrů prostoru k dispozici, smečka může vyrazit za dobrodružstvím Nakonec po Vašem doporučení jsem vzal Neumanna Whale 200 a držáky Alu Hakr. Ty jsem musel trochu oblepit, dodělat, ale nakonec při 150 km/h na dálnici vcelku ticho, takže za mě velmi dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 To je fakt dobrá otázka - kolik jsi viděl aut, kde se zvedá sedák odděleně od opěradla? Mě to v S-ku funguje, ano moc jsem jich neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Tak super, Afri.Já mám od roku 2008 tohodle Thuláka, projel s námi půl Evropy.Stále jako novej, vše funguje jak má a vysokých rychlostí se rozhodně nebojí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Ještě prosba:Poradíte, chlapi, kde v Praze nechat udělat folie do oken?Jde mi o dobrou osobní zkušenost někoho z vás, google je toho samozřejmě plnej...díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Mě to v S-ku funguje, ano moc jsem jich neviděl.Ty tvoje bulíky! To chceš říct, že sedák jede nahoru a opěradlo ne? Že nejsou spojené kloubem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Opěradlo není spojené se sedačkou, seděl jsi vůbec někdy v Sku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Tak super, Afri.Já mám od roku 2008 tohodle Thuláka, projel s námi půl Evropy.Stále jako novej, vše funguje jak má a vysokých rychlostí se rozhodně nebojí....Super, tak Thule je jednička na trhu, ale za těch 500l a více co jsem požadoval to byli rány. Neumann za sedmičku, to je zadarmo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Vim, ze se tu pohybuje par aut pro zabavu - co se tyka pneumatik, rozhoduju se mezi Michelin Pilot Super Sport a Vredestein Ultrac Vorti, 235x35x19. Zkusil bych spis ty druhe, ale vetsina lidi na forech voli ty Micheliny, a s temi Vredesteiny neni moc zkusenosti. Nejezdi je tu nahodou nekdo, kdo by poreferoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Právě že párkrát jo, ale zas tak moc jsem je neštudoval. Pamatuju se na přifukování v zatáčkách. Ale že by mezi sedákem a opěradlem nebyl normální kloub, to mi přijde, jako nesmysl. Rád se omluvím, jestli se pletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 (upraveno) Opěradlo není spojené se sedačkou, seděl jsi vůbec někdy v Sku?Tady http://www.benzinsider.com/wp-content/uploads/2010/07/Mercedes-Benz-S-Class-seats-1.jpgtady http://static.usnews.rankingsandreviews.com/images/Auto/izmo/i5588/2016_mercedes_benz_s_class_frontseat.jpgtady http://images.hgmsites.net/lrg/2012-mercedes-benz-s-class-4-door-sedan-3-5l-v6-hybrid-rwd-front-seats_100373842_l.jpg Tam všude je vidět, že sedák nahoru nezvedneš bez toho, aby se zároveň nezvedlo celé sedadlo i s opěrákem. Edit: tady je to spojení aky vidět http://www.emercedesbenz.com/Images/Aug06/21_CL_Class_Seat_Technology/105845206C2558_008.jpghttp://media.emercedesbenz.com.s3.amazonaws.com/magazine/wp-content/uploads/Mercedes-Benz-S-Class-2014-Mercedes-S-Class-interior-7.jpg Upraveno 17. června 2016 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Vim, ze se tu pohybuje par aut pro zabavu - co se tyka pneumatik, rozhoduju se mezi Michelin Pilot Super Sport a Vredestein Ultrac Vorti, 235x35x19. Zkusil bych spis ty druhe, ale vetsina lidi na forech voli ty Micheliny, a s temi Vredesteiny neni moc zkusenosti. Nejezdi je tu nahodou nekdo, kdo by poreferoval?Michelin ale popřemýšlej nad pirelli P zero, ty mám ja momentalně a sedí jak čert, pokud chceš vyloženě něco jen pro zábavu za sucha a co fakt drží jak 2čerti tak vem michelin cup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Sedadlem se dá hýbat buď jako celkem, nebo lze sedák (viz fotografie páček sedačky) samostatně posouvat. Jenže ten se vysouvá šikmo nahoru, takže se mírně zvedne a když je vysunutý úplně, sedačka se tolik při dosedu nepromáčkne, tak jako když je úplně sedák zasunutý. Není to velký rozdíl, ale je to znát. Rozhodně konec horního opěráku mám při svém nastavení v úrovni ramen a v sedačce je místa dostatek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 kluci ..... a v autobusu je devět čudlíku na nastavení sedačky ..... ani vám nebudu říkat na co všechno .... stejně byste tomu nevěřili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Se teď dívám na autosalon na primě a tam je taky expert Pepa... Ví úplně všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Todle má vopěradlo zas moc dlouhý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 já se vo to stejně nevopírám .... bolej mě játra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 YPO, a umí to hulmihoukolen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 myslíš papalulu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 došlo pivo .... du k pumpje ..... tak tu zatím moc neblbněte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se