Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Spousta lidí si myslí, že 6 stupeň je další stupeň k těm stávajícím, ale je to omyl. U stejného výrobce je mezi 5 st. a 6 st. převodovkou je rozdíl mezi rychlostí při stejných otáčkách zpravidla kolem 5%, takže to není nic rozhodujícího při výběru auta.

Odesláno

já jen, že sem teď zvykléj několik let na 6st převodovku, tak mě to zarazilo...jestli ten stupeň nebude chybět

tak já to mám přesně naopak přechod z 5kvalt u nás 6kvalt....D
Odesláno

tak sem včera na to koukal a ten motor je 2,0..ale těch 5 kvaltu se mi zdá málo. jo,tak mám to v plánu udělat tak nějak,jak píšeš. ještě sem koukal na ty x-traily a tam máj benzinak 1,6 dig-t nejakejch 126kw...coz může být slušný...

Ahoj, já pořídil právě zmíněného X-trail a 1.6 dig-t 120kw, byl jsem ho hned projet po Norsku, takže teď po 5k km můžu říct, že mi auto plně vyhovuje. 6ti kvalt , za mě pružný motor, s teď průměrnou spotřebou 8,3l/100km.

(přešel jsem z Dustra).

Já jsem spokojený.

a6df10a4b676a6bd6c4d04afaa71f2c6.jpg

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Trochu odbočím od těch kviškvašů :)

https://auto.bazos.cz/inzerat/65563486/Mercedes-CL-500-4-matic-AMG-paket-rok-2012nove-v-CR.php

cca 80k za rok je slušná porce motor ale vydržel dlouho znám osobně pár případu kdy skapal ve 40-60k na jednom SL jen během záruky 2x

80k za rok to je 220km každý den včetně víkendů. Na našich cestách je to min 3-4 hodiny denne v autě každý den... tomu říkám teda ztráta času. ..
Odesláno (upraveno)

Ahoj, já pořídil právě zmíněného X-trail a 1.6 dig-t 120kw, byl jsem ho hned projet po Norsku, takže teď po 5k km můžu říct, že mi auto plně vyhovuje. 6ti kvalt , za mě pružný motor, s teď průměrnou spotřebou 8,3l/100km.

(přešel jsem z Dustra).

Já jsem spokojený.

a6df10a4b676a6bd6c4d04afaa71f2c6.jpg

koukám, že ti z něj něco odpadlo  :lol2:  :lol2:  :lol2: díky za reakci...je druhej kandidát, tak až to bude aktuální, tak tě asi poprosím o názor...Překvapila mě ta spotřeba, čekal jsem míň u tohodle motoru. Co ty dvě sedačky ve třetí řadě? To jsou asi veliký nouzovky, což?

Upraveno uživatelem Gustaf
Návštěvník Jagman
Odesláno

Kmk: no když to napíšeš takhle :D ale podle mě stejne jezdil ven Švajc Německo apod

Odesláno

Trochu odbočím od těch kviškvašů :)

https://auto.bazos.cz/inzerat/65563486/Mercedes-CL-500-4-matic-AMG-paket-rok-2012nove-v-CR.php

cca 80k za rok je slušná porce motor ale vydržel dlouho znám osobně pár případu kdy skapal ve 40-60k na jednom SL jen během záruky 2x

Známý to řešil u 500 benzín něco po 400tis.km. a řekli mu, že to je dobrý, že najel dost..... :frusty:   Údajně se nějak vydře ten povlak ve válcích a jde to do kytek, kruh se uzavřel, zase zlatý "kadlekadle" v MBéčku... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...