Vanilla Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Prostě nešlo odolat Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Na vikendik zabava s RS6kou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Ty nový palubky, to je velká diskotéka. Ale RS6 musí být pořádná kopa srandy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 To musel byt docela zabavny vikend :-) Jake mas dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 RS6 je naozaj vdacne auto, nakolko odvezies vsetko co potrebujes a ponahanas aj Ferrari Pre mna najlepsia finesa tohto auta je ale RS vyfukova sustava. Samozrejme sa to asi neda porovnavat s Akrapovicom, ale pri zaradenom S-ku to neskutocne striela a robi popcorn, ked zrychlis a pustis plynovy pedal. Je to absolutne navykove Nakolko to je auto ale z blizuckeho kruhu rodiny verim, ze to nebol posledny vikendik s touto kraskou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Este foto z garaze, kde som zaparkoval vedla "brata" v podobe S6 A oproti parkovalo AMG G-cko vedla obycajneho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Sa mi zda ze ta Rska beha aj po Pezinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 taky bych se rád přidal do Mostu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Sa mi zda ze ta Rska beha aj po PezinkuKdysi dávno jsem slyšel myslím od Ivana Mládka písničku, kde bylo: Já mám děvče z Pezinku, ta má zuby ze zinku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Tak RS6 ma opravdu krasny zvuk, tak stejne i RS4... Dnes ma nekdo asi vanoce :-) já bych se asi posral to vezt na plataku :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Nemá na zimáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Nemá na zimáky Nebo je jantar a neumí to přivézt po ose... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Kluci: jaky je Vas nazor? Patri Volvo do premiovych vozu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Kluci: jaky je Vas nazor? Patri Volvo do premiovych vozu? Ani nahodou. Top motor 4 valec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Ak porovnávaš S/V90 s BMW5, MB - E tak podľa mňa určite Kluci: jaky je Vas nazor? Patri Volvo do premiovych vozu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metvis Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Můj první Medvěd. E350 CDI V6 230 koní. Sportovní svezení ale zároveň super pohodlný vůz. Ok, vzadu se nedá moc sedět a do kufru lednici nedám, ale to mě vůbec netrápí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 A je doma, konečně image1.JPGGratulace je to pěknej macík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Nebo je jantar a neumí to přivézt po ose... No nevím, já osobně bych tím taky nejel v soli.... nevím jestli jel jen z rakouska nebo az talošky, ale v soli je ho škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.L Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 (upraveno) Můj první Medvěd. E350 CDI V6 230 koní. Sportovní svezení ale zároveň super pohodlný vůz. Ok, vzadu se nedá moc sedět a do kufru lednici nedám, ale to mě vůbec netrápí 230k ti stačí na sportove svezeni? Zena ma ten 3 po v silnejsiej verzii v mlku ako tak tam to staci.. Podla mna ten motor do kupe je slaby..aspon "4 liter"..:-) Upraveno 30. ledna 2017 uživatelem martin.L Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 To je hnus ,ted koukám a 14 mio ta hračka na hengru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se