Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

RS6 je naozaj vdacne auto, nakolko odvezies vsetko co potrebujes a ponahanas aj Ferrari :D 

Pre mna najlepsia finesa tohto auta je ale RS vyfukova sustava. Samozrejme sa to asi neda porovnavat s Akrapovicom, ale pri zaradenom S-ku to neskutocne striela a robi popcorn, ked zrychlis a pustis plynovy pedal. Je to absolutne navykove :D 

Nakolko to je auto ale z blizuckeho kruhu rodiny verim, ze to nebol posledny vikendik s touto kraskou :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Sa mi zda ze ta Rska beha aj po Pezinku

Kdysi dávno jsem slyšel myslím od Ivana Mládka písničku, kde bylo: Já mám děvče z Pezinku, ta má zuby ze zinku. 

Odkaz ke komentáři

Tak RS6 ma opravdu krasny zvuk, tak stejne i RS4... Dnes ma nekdo asi vanoce :-) já bych se asi posral to vezt na plataku :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Můj první Medvěd. E350 CDI V6 230 koní. Sportovní svezení ale zároveň super pohodlný vůz. Ok, vzadu se nedá moc sedět a do kufru lednici nedám, ale to mě vůbec netrápí :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Můj první Medvěd. E350 CDI V6 230 koní. Sportovní svezení ale zároveň super pohodlný vůz. Ok, vzadu se nedá moc sedět a do kufru lednici nedám, ale to mě vůbec netrápí :D

230k ti stačí na sportove svezeni? Zena ma ten 3 po v silnejsiej verzii v mlku ako tak tam to staci.. Podla mna ten motor do kupe je slaby..aspon "4 liter"..:-)

Upraveno uživatelem martin.L
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...