Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ach jo, mám toho teď tolik, že jsem se ještě nedokopal k tomu, to párování zkusit, respektive potom, co přijdu domů, už jsem líný vzít svůj telefon a telefon přítelkyně a jít zase zpátky do auta :) Matně si ale vzpomínám, že to párování nebyl problém, myslím, že jsme měli oba telfony připojené naráz, akorát na displeji rádia jsem si pak vybral, který má být ten primární. Snad se k tomu už dokopu a zkusím to, ať nevařím z vody, ovšem podle toho, co sem akorát dal JR_2000 bych řekl, že to naše rádio by mělo umět 2 telefony, jelikož je to jedno z těch nejvyšších i s navi apod., respektive nad ním už je jen jedno, které má navíc. Já teda mluvím o rádiu v Leonu, ale ono to bude hodně podobné, tuplem u těch nejvyšších řad si myslím, že to bude mít vše.

Odesláno

Konečně pořádný auto Pepo, vypadá luxusně.

Hlavně normální a bez elektriky... :)

Odesláno

Tak baterie je tam taky, bez toho žádné auto nejezdí, s tím se musíme smířit. Samozřejmě tyhle auta jsou pro radost a i částečně investice, kdoví, za 100 let budou mít sběratelé třeba první Teslu a bude velmi ceněná :)

Odesláno

Pepo ty se mi líbíš  :lol2: máš tady asi milion postů o zasraných baterkáčích a pak tu dáš takovýho trávožrouta  :lol2: ale musím se přiznat, že mu fandím víc než tesle, teď jsem potkal ten malej model a to je hnus.... jsem zvědav, za jak dlouho se bude v Humpolci stát fronta na zásuvku .....

Odesláno

Pepo ty se mi líbíš  :lol2: máš tady asi milion postů o zasraných baterkáčích a pak tu dáš takovýho trávožrouta  :lol2: ale musím se přiznat, že mu fandím víc než tesle, teď jsem potkal ten malej model a to je hnus.... jsem zvědav, za jak dlouho se bude v Humpolci stát fronta na zásuvku .....

Freuda neoblafneš...Josef má totiž v podvědomí touhu po autech jezdících za 20+ l/100 km a snaží se z toho dostat ježděním v elektroautomobilech ;-)

Odesláno

Freuda neoblafneš...Josef má totiž v podvědomí touhu po autech jezdících za 20+ l/100 km a snaží se z toho dostat ježděním v elektroautomobilech ;-)

Standardní západoevropský ekoteroristický přístup k automobilismu. Auta, jezdící s poku.rveným software, vyvážíme pár elektromobily...

Odesláno

Dneska fakt bylo počasí ideální na projížďku čímkoliv.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Krasavec, proti tomuhle je i S-klasse malá :D ... Na kolik to nakonec přišlo, Pepo? Byly na tom nějaké vícepráce po dovozu?

Odesláno (upraveno)

Kupodivu je uvnitř o dost méně místa i když to je o 40 com delší :) Celkem cca 300 tis., vše jsem si na tom zatím dělal sám včetně jednoduché opravy tempomatu.

Ty auta letí tak nahoru a hlavně nebudou, takže to byl kup na poslední chvíli. Tady je jeden v rozumném stavu o rok starší, předchozí model.

http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-vůz/Oldsmobile-Toronado-455ci-Brougham-7,5-Liter/vhc:car,srt:price,sro:asc,ms1:18975_8_,frn:1970,prx:90000,ful:petrol/pg:vipcar/235456896.html

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

To je nižší investice/náklady než třeba na Vette, což mi přijde super v poměru toho, jaký je to mastodont.

Odesláno

Do dneška mě udivuje to pohodlí a vybavenost 45 let starých aut, včetně kontroly přítomnosti osoby na sedačce, klimatizace, tempomatu a neslyšitelné automatické převodovky. Ano to US dílenské zpracování je prostě na Evropu špatné, ale co si budeme říkat, luxusní verze Cadillacu v roce 76 stála cca 15 tis. USD, luxusní verze Mercedesu stála 45 tis. USD.

Odesláno

Náhodou II.jakost ,ale pěkná  :) jak to bublá? to je to, co mě na amerikách baví, krásnej zvuk a gauč za volantem. Na nějaké Ecce Homo to není, ale na pohodičku pěkně přírodou to musí být fajn. Ale koule jsem na to ještě neměl....

Odesláno

To víš, 7,5l motor Rocket V8, nádhernej zvuk, stáhnout okna, pohodlně se usadit jako v obyváku a osmdesátkou se šinout přírodou :)

3.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...