Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vždycky jsem říkal, že bmw néé, že jsem audinovej a nebudu to měnit... pak přišla v létě ojetá Z4 s třílitrovým benzínem a teď při výběru nového auta padla volba na nové pětkové bmw.... při prvním setkání jsem si nemyslel, že řeknu jak je dobrý... mám ho necelý měsíc a nemůžu si vynachválit....

Nova 5ka je fantasticka Aky motor?

Odesláno

Venku strašný počasí, tak aspoň uklízím toho našeho pracanta, opravdu haldu místa má ale ten Outlander :-) Ale ten bordel, všude čokoláda, papírky, strop pomalovanej, Kriste pane, nové auto nepřichází v úvahu dokud bude smečka malá..to bych psychicky nedal.

Tvl to ako nas outlander/respektive priatelkin/teraz uz otcov... Cela ulica deti v tom-zradlo,smeti,zemina z prevozu roznych kvetov, strop (povodne bledo sedy) na zebru, ach jo..nostalgia ma zastihla :)

Odesláno

540d

Takže trilitr, nafta, biturbo... jede to fakt pěkne..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hmmmm fajneee!! Gratulujem. Ja som mal predchadzajucu generaciu, 3.0D 258 koni, uz to bolo ok.. Tato nove je ina liga..

Odesláno

Vždycky jsem říkal, že bmw néé, že jsem audinovej a nebudu to měnit... pak přišla v létě ojetá Z4 s třílitrovým benzínem a teď při výběru nového auta padla volba na nové pětkové bmw.... při prvním setkání jsem si nemyslel, že řeknu jak je dobrý... mám ho necelý měsíc a nemůžu si vynachválit....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak jsme začali stavět. Od dubna příštího roku by mi měla dělat společnost potvora o váze cca 620 kg a výkonu 230 a posléze 350 HP. Zatím jenom prozradím, že na silnici se to pokusí udržet Enkei RPF1 obuté do R888R :-)

Odesláno

Tak jsme začali stavět. Od dubna příštího roku by mi měla dělat společnost potvora o váze cca 620 kg a výkonu 230 a posléze 350 HP. Zatím jenom prozradím, že na silnici se to pokusí udržet Enkei RPF1 obuté do R888R :-)

asi nie na silnici, skor na dráhe.
Odesláno

je to 1983, 998ccm, 30kW radosti. O víkendu jdu poštelovat brzdy a trochu se v tom povrtat.

můj 82. Jak si správně uvedl, u Miniho se kW musí přepočítávat na radost, na úzkých klikatých cestách je s tou motokárou fakt prdel. :) 

Tak ať se Ti štelování podaří. 

Odesláno (upraveno)

Caterham?

Taky tipuju na Lotus Caterham, nebo maximálně podle pneu a váhy Smart Brabus :)

Nebo odlehčený Elis. 

Upraveno uživatelem Rodkopf

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...