gas Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Dnes jsem byl dobít baterku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tedwine Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Dnes jsem byl dobít baterku Pred par rokami pri vybere vikendoveho auta som zvazoval aj Boxster GTS, jazda bola nadherny zazitok, ale GT4 je niekde inde
neuromancer Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Neser :-) :-):-) Stačil mně týden v ČR a raději jsem se zase vrátil. Úplně nová GLS 450 není špatná, V6 biturbo jede pěkně, ale na Comand bych si nikdy, jako uživatel iDrive, nezvyknul;-)
neuromancer Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 (upraveno) Double Upraveno 11. prosince 2017 uživatelem neuromancer
shewcza Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 K těm automatickým převodovkám bych to napsal asi takto: Existuje určité procento lidí, které automatická převodovka může v určitých situacích "brzdit". Ale je daleko víc m*dalů co naopak automatická převodovka vystřelí jejich řidičské umění na úplně jiný level. Mezi takové patřím i já a 95% všech lidí na planetě zemi.
Maxel Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Tos neměl dělat, teď je otázkou času, kdy po Tobě někdo bude chtít nějak "datově" podložit těch 95% Každopádně já to mam tak, že řidičsky nejsem rozhodně žádnej schumacher a kdybych měl tu možnost, tak mam dvě auta - automat na denní pošusty a cesty s rodinnou, manuál s V6+ pro zábavu na víkendy. Pokud jedno auto jako kombinaci obéhu, pak volím automat.
Lou Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 V Anglii jsem si půjčil Mercedes E.Kormě toho, že mě překvapilo, že anglání jezdí vlevo, tak jsem byl zaskočen, jak významně neprostorné toto auto je (oproti zvyku ze Superba). To si člověk musí koupit S-kládu, aby se vzadu nemačkal? Zvláštní svět... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VasekN Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Automat je určitě pohodlnější než manuál, ale já kupuju auta většinou ojetý a tam je prostě automat problematická záležitost. Manželka mne ukecala na Superba s DSG a furt s tím něco je. Kámoš si koupil A5 myslím s tipronicem a podobná zkušenost jak s DSG poměrně brzy se mu to podělalo. Pokud bych kupoval auto nové a v záruce tak bych se automatů nebál.
tedwine Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 V Anglii jsem si půjčil Mercedes E.Kormě toho, že mě překvapilo, že anglání jezdí vlevo, tak jsem byl zaskočen, jak významně neprostorné toto auto je (oproti zvyku ze Superba). To si člověk musí koupit S-kládu, aby se vzadu nemačkal? Zvláštní svět... Nie, to si musi kupit S kladu long aby sa nemackal )
Trojan Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 To je ale dané dobou a tím, jak se měníme, zvykáme si na všemožné asistenty atd., když si to tak vezmeš, tak dřív nebyla jiná možnost a zvládalo se to. Doba je taková a určitě nerozporuju, že spousta z těch nových věcí nám pomáhá, ale nějaký požitek už je ta tam. Na druhou stranu, sportovní auto si teď díky všem pomocníkům může určitým způsobem užít kde kdo, aniž by se v tom zabil, to je určitě plus.Já měl asi největší zážitek v Rally speciálu kamaráda, to byla prostě bomba, byť to vlastně není žádný supersport, nebo tak. Přiznám se, že na poprvé jsem se s tím vlastně ani skoro nedokázal rozjet (vše tam funguje tak trošku jinak, než na co jsme zvyklí ), ale pak to byla neskutečná bomba, která není s čímkoliv jiným srovnatelná.Moc moznosti mit auto s 400hp drive nebylo.Mel jsem napsanej dlouhej prispevek ale je to zbytecny. Auta jsou objektivne o hodne rychlejsi nez bejvala. Brzdy, motor, podvozek - vsechno je jinde. Nelze se na dnesni auta divat optikou roku 95.Apropo, driv nebyly synchrony, ABS, protiprokluz, ESP... a ted bys auto bez techto vychytavek asi nechtel, ne? Petrando: Gratuluju k super autu. Folii barevnou nebo jen na ochranu laku?
VasekN Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Moc moznosti mit auto s 400hp drive nebylo.Mel jsem napsanej dlouhej prispevek ale je to zbytecny. Auta jsou objektivne o hodne rychlejsi nez bejvala. Brzdy, motor, podvozek - vsechno je jinde. Nelze se na dnesni auta divat optikou roku 95.Apropo, driv nebyly synchrony, ABS, protiprokluz, ESP... a ted bys auto bez techto vychytavek asi nechtel, ne? Petrando: Gratuluju k super autu. Folii barevnou nebo jen na ochranu laku?Fakt je, že v Zetku skoro nic z toho nemám. Náhon je na zadek a oproti normálnímu modernímu autu je fakt jízda úplně jiná. Člověk musí tak nějak furt dávat bacha.
DavidLC Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Moc moznosti mit auto s 400hp drive nebylo.Mel jsem napsanej dlouhej prispevek ale je to zbytecny. Auta jsou objektivne o hodne rychlejsi nez bejvala. Brzdy, motor, podvozek - vsechno je jinde. Nelze se na dnesni auta divat optikou roku 95.Apropo, driv nebyly synchrony, ABS, protiprokluz, ESP... a ted bys auto bez techto vychytavek asi nechtel, ne? Petrando: Gratuluju k super autu. Folii barevnou nebo jen na ochranu laku?No lecos z "moderny" bych klidně vyškrtl.Když jsem žil v předpokladu,že mi nefunguje světýlko otevřených dveří a ono ne,musel jsem do menu a mačkat a aktivovat. Pakárna,nebo jsem už starý,nevím...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Já už sem taky připravenej na zimu - koupil sem si do kufru dva pytle kočkolitu. Budu tím podsypávat kola až zas nebudu moct vodněkad vyjet.
Igicz Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Já už sem taky připravenej na zimu - koupil sem si do kufru dva pytle kočkolitu. Budu tím podsypávat kola až zas nebudu moct vodněkad vyjet.Ty s tim GT jezdis i snih? Sent from my iPhone using Tapatalk
Pavelpu27 Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 (upraveno) Já jsem asi staromilec, ale přijde mi to v poslední době všechno hrozně dostupný a snadný. Dřív člověk musel něco umět, když chtěl krotit auto s 200 koňma. Kdo chtěl jezdit rychle, musel se naučit rychlý meziplyny, správně řadit, umět číst stopu, umět si auto stočit do zatáčky buď plynem, nebo naopak ubráním, příp. brzdou. Dneska má kdekdo auto s 300-400 koňma a říká si, jakej není řidič. Mám z toho pocit, jako kdyby si lidi s elektrokoly oblíkli dresy a začali o sobě mluvit, jako o závodních cyklistech. Upraveno 11. prosince 2017 uživatelem Pavelpu27
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 (upraveno) Ty s tim GT jezdis i snih? Sent from my iPhone using TapatalkSamozřejmě. Mám zimáky plus ten režim Wet/Snow tě když chceš nepustí do žádnejch větších akcí. Jezdí se s tím dobře, asi jako s žigulíkem před třiceti lety. Upraveno 11. prosince 2017 uživatelem Zmizík
Bells Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Moc moznosti mit auto s 400hp drive nebylo.Mel jsem napsanej dlouhej prispevek ale je to zbytecny. Auta jsou objektivne o hodne rychlejsi nez bejvala. Brzdy, motor, podvozek - vsechno je jinde. Nelze se na dnesni auta divat optikou roku 95.Apropo, driv nebyly synchrony, ABS, protiprokluz, ESP... a ted bys auto bez techto vychytavek asi nechtel, ne? Petrando: Gratuluju k super autu. Folii barevnou nebo jen na ochranu laku? No nebudu nalhávat, že na tom není něco pravdivého. Beru to zhruba tak, jak píše Pavel níže...Samozřejmě chápu, jak to myslíš i ty a i sám jsem psal, že právě díky spoustě asistentů atd., se v takových autech pak nezabije každý druhý. Má to ovšem i stinnou stránku a to, že do takového auta si pak vážně může sednou prakticky kdokoliv, kdo si poté přijde jako závodník, ale přitom to auto vlastně moc nezvládá.Nemám nic proti, aby klasické auto na denní ježdění bylo napěchované vším možným, co nám pomůže, ať už v bezpečnosti, nebo něčem jiném, ale přece jen od sportovního auta očekávám něco trošku odlišného. Nevím no, asi stará škola a to přitom rozhodně starý nejsem, jen mě celkově ta starší auta asi baví/bavila víc. Kdybych měl třeba na výběr, jaké auto na zábavu si pořídit, jestli dejme tomu starého Mustanga, nebo nejnovější Ferrari, tak by moje volba padla na Mustanga. Na denní ježdění už by to bylo jiné, to rozhodně nepopírám, takže jde o to, jakou přesně kategorii zrovna probíráme. Já jsem asi staromilec, ale přijde mi to v poslední době všechno hrozně dostupný a snadný. Dřív člověk musel něco umět, když chtěl krotit auto s 200 koňma. Kdo chtěl jezdit rychle, musel se naučit rychlý meziplyny, správně řadit, umět číst stopu, umět si auto stočit do zatáčky buď plynem, nebo naopak ubráním, příp. brzdou. Dneska má kdekdo auto s 300-400 koňma a říká si, jakej není řidič. Mám z toho pocit, jako kdyby si lidi s elektrokoly oblíkli dresy a začali o sobě mluvit, jako o závodních cyklistech.
cali Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Ja myslim ze sa tie moderne auta proste vyrabaju tak aby ich pokial mozno zakaznici, ktori si to mozu dovolit kupovali. Keby trh tuzil po surovych zavodnych specialoch bez elektroniky vyrabali by sa. Oni sa teda urcite aj nejake vyrabaju ale kolko sa ich preda?
Pavelpu27 Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Ale to přece nikdo nerozporuje! Samozřejmě, že se to prodá. Jde jen o to, jestli je to ještě řidičské auto. Dnes se považuje za řidiče každý, kdo rozezná dva pedály a kolečko před sebou. O průjezd zatáčkou se postará elektronika, o brždění taky a nejlepší teď všeho je štyrkola, ta drží, jako přibitá!
cali Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 To je ako keby si kameramani stazovali ze dnes dokazu ludia natocit celovecerak Iphonom a ze to uz nie je ta prava praca s kamerou. No asi nie je no, ale koho to trapi?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se