Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Bych do toho řecka musel jet tak na tři metry, abych spláchl deprese z jednání s potenciálními kupci tohoto typu... :D

Vim z prodeje hodinek, ze 100% obhlizecu nema na predmet sve touhy prachy.

Odesláno

Zcela souhlasím s m.n. - kurnik když si jdu koupit ojeté auto, tak snad vím, za čím jedu a jestli to chci. Pochopil bych, kdyby na autě byl nějaký nepřiznaný průser, ale říct, že je všechno 100% v cajku a nevzít, tak podobného "kupce" snad donutím k finanční náhradě mého ztraceného času...

Odesláno

No je to mazec, auto v cajku, prolustrované jak nájemný vrah a nic :-) Bereš to sportovně , ale zažil jsem x projebaných víkendů od podobných turistů. Auto je zaprášené tak ho umyješ , vysaješ pak přijede turista , povozí se, nadělá bordel, mechanik mu řekne , že auto je cajk a on vám poví, škoda že je to kombi :-))) a kolik bys te dal slevu. Teď myslel druhou slevu, první byla po telefonu :-)) kámoš tomu říká FPČ ( festival projebaného času ). Kdyby auto nebylo v pořádku tak to chápu, ale tak ? To mi pak manželka řekne, co to bylo za debila :-))) jsme mohli být někde na horách ....

Odesláno

simon_magus: a nechce se ti jen vyměnit Outbacka za novější model když Lex vychází skoro ve všem horší ? 

chce ... jenze 3.6ka uz se do Evropy nevozi.

Odesláno

Taky by me zajimalo, v cem je nove E400 horsi nez Outback :)

MB E400 je diesel a ja chci benzin. Jinak je to na silnici krasny auto, mimo silnici je Outback lepsi urcite (coz ja jezdim a potrebuju).

To srovnani bylo mysleno na ten Lexus...vykon stejny (RX lepsi ve spotrebe diky elektromotoru ... Outback je zivejsi a zabavnejsi), podovozek/zatacky ma Outback lepsi, vybava je jasna vyhra pro RX (v tomhle bylo Subaru vzdycky mimo), kufr vyhrava Outback, teren vyhrava Outback, s rodinou je to srovnani cca nastejno (nicmene prijde mne misto vzadu u Outbacku vetsi nez u RX, o fous). Takze kdyz srovnam cenovky, 300k (nebo puvodni 1,2M) versus 2M, tak to v tom srovnani nejak neni videt.

Odesláno

Q7 nic ?

koncern nechci urcite, rekneme z osobnich duvodu :) ... BMW se mne nelibi, mam jich kolem hodne a nejsou to zrovna drzaky. Na MB nazor nejak nemam, jen zajimavy veci maji pouze v nafte.

SUV se solidnejsim motorem: jaguar nechci, masserati jako hlavni auto je sebevrazda, porsche je koncern + nelibi se mne

Off road (range rover, land rover, land cruiser) nechci, na denni jezdeni jsem to mel a bylo to fajn, ale obojzivelnik typu "na dalnici, okreskach a na dalku jsem supr a teren vetsinou dam, kdyz neni blbe bahno nebo moc snehu" je pro me idealni volba, jen to uz nikdo nechce delat :(

Odesláno

Jsem přesvědčen o tom, že E400 je benzín.

fakt? ja to z toho jejich webu nejak nepochopil, kdyz maji u vseho napsano palivo super nebo premium :)

Odesláno

simon_magus, do individual dovozu ze statu se Ti nechce? Outback s 3.6 nebo Ascent , kterej vypada super. Tam je ten motor zatim asi otaznik, jak na tom bude. A neni to atmo.

Odesláno

Zcela souhlasím s m.n. - kurnik když si jdu koupit ojeté auto, tak snad vím, za čím jedu a jestli to chci. Pochopil bych, kdyby na autě byl nějaký nepřiznaný průser, ale říct, že je všechno 100% v cajku a nevzít, tak podobného "kupce" snad donutím k finanční náhradě mého ztraceného času...

+1

(i po tertim precteni laskyho referatu jsem se pristihl, ze se stydim...)

Odesláno

simon_magus, do individual dovozu ze statu se Ti nechce? Outback s 3.6 nebo Ascent , kterej vypada super. Tam je ten motor zatim asi otaznik, jak na tom bude. A neni to atmo.

no na hlavni auto moc ne...kdyz je to treti auto pro radost, tak se da cekat na dily mesice, ale u hlavniho bych do toho radeji nesel.

zvlast kdyz to neni uplne bezny auto, ono i u dovazenych subaru se muze stat, ze kdyz clovek potrebuje neco specifickeho (treba nove stresni okno), tak to muze byt na dlouho.

Ascent je krasny auto, ale uz je to moc rodinna zalezitost....nejsou tam emoce :)

Odesláno

Tak to asi budu muset uvést na pravou míru. Takže:

nikde nepíšu že auto bylo ve 100% stavu. Jsem detailista ale co se týče technického stavu tak s tím opravdu nebyl problém. Zkoušeli jsme egr,x drive jelikož se tam sere VTG,zkušební jizdou se to neprojevilo, necukalo atd.

Horší bylo že auto nebylo na paketových kolách, nebylo umyté a barva v reálu se mi taky nelíbila (bohužel) z kosmetických vad zadní dveře, což na fotkách nebylo vidět a přední nárazník na pravé straně vypouklý ale nic co by se nedalo pořešit ale jak píšu výše. Chtěl jsem TOPovku jelikož pořád to porovnávám s mou E91 se stejným motorem. Bohužel pětka je těžší a pohon všech kol také udělá své a rozdíl v dynamice tam prostě je znát (cca 300 kg rozdíl)

s prodávajícím jsem dnes mluvil.Je naprosto v pohodě a naopak budeme spolupracovat ohledně ČEZu.

Každopádně stav byl dobrý a je to jedná z levnějších 530 na trhu s paketem (bez paketu bych to ani nechtěl)

Takže to není tak jednoznačné jak tady vypisujete a hovno o tom víte.

Zdar a sílu.

Odesláno

fakt? ja to z toho jejich webu nejak nepochopil, kdyz maji u vseho napsano palivo super nebo premium :)

Je to benzín šestivál do V

Odesláno

Ale my o tom nevíme hovno, když už o tom zde tři dny píšeš :) Jdeš s kůží na trh tak snad můžeme reagovat.

To je jednoduše o lidském nastavení: sám píšeš, že jde o jedno z levnějších 530 na trhu a pak se vymlouváš na kosmetické vady. Jestli chceš topovku a jsi detailista, tak v BMW ti jistě rádi splní i ta nejdebilnější přání. Pokud na to nemáš, musíš přijmout kompromisy. Nevím jak prodávající, ale já bych po podobném zážitku rozhodně v pohodě nebyl a člověka, který si po X hodinách mého ztraceného času "uvědomí", že větší a těžší auto se stejným motorem je méně dynamické, bych poslal jednoduše do pr..le.

Odesláno

simon... jasan, rozumim. Po 3.6ce se me celkem casto styska, bylo to super auto a pruchodnost terenem obdivuhodna...

Odesláno

ja nastupce resim uz rok, najeto mam 300k km, takze je uz cas ... ale az ted se ukazal aspon ten Lexus jako varianta (predchozi mel maly kufr), jinak pusto - prazdno.

zacal jsem se i smirovat s outbackem 2,5kou ... byl jsem se 2x svezt (vzhledme ke stavu vlakna radeji uvadim, ze u dealera a ne na inzerat :)), ale nejak to nebylo ono.

velka deprese. zvlast kdyz par let zpet byl tohle (velkej kombik s motorem, vyssim podvozkem a 4kolka) celkem zajimavej segment. Aspon ze uz v Nemecku opadla ta naftova vlna, to je snad jedine pozitivium dnesniho autotrhu, plnyho plastovych krabic, kde se clovek boji, zda dojede a nebo zda to po srazce s vetsim zajicem nebude totalka.

Frostie: dik moc, navstivim. mas nejake info o MB benzinech? ja vubec netusim

Odesláno

Já přemýšlím, co místo e89 35i, ale přijde mi, že i kdybych doplatil mega, tak si moc nepolepším. Tak jsem si aspoň udělal koncem léta radost (starost) a pořídil T613 a XJ40 V12. Hlavně mezi staršími auty je tolik must have kousků, že člověk neví, kde by na to měl brát a kam to pak dávat.. Horší než hodinky.

Odesláno

Já přemýšlím, co místo e89 35i, ale přijde mi, že i kdybych doplatil mega, tak si moc nepolepším. Tak jsem si aspoň udělal koncem léta radost (starost) a pořídil T613 a XJ40 V12. Hlavně mezi staršími auty je tolik must have kousků, že člověk neví, kde by na to měl brát a kam to pak dávat.. Horší než hodinky.

Dáš fotku tý šestsettřináctky?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...