Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Prej jsi tomu prazakovi zboural plot...

Hm, nejsem uplne fyzik, ale vychazel jsem z predpokladu, ze kdyz se srazi dve auta, jedno lehci a jedno tezsi, tak to tezsi ma vyhodu, protoze po narazu se bude jeste pohybovat ve smeru puvodniho pohybu a pro lehci auto tak bude mit naraz horsi nasledky. Kdezto kdyz narazi auto do pevne prekazky, tak ten naraz je vic devastujici pro tezke auto, nez pro lehke diky vetsi kineticke energii. Ale jak rikam, nerad bych zabredl do slozitych fyzikalnich uvah...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No bavíme se o tom, že máš nehodu kterou nezaviníš ..... prostě ti někdo vjede do protisměru nebo ti vyběhne kanec, nebo ti někdo nedá přednost na hlavní atd a tady bude z 99% ve výhodě mercedes S, bmw 7 nebo audi A8 oproti mercedesu C, bmw 3 nebo audi A3 nebo 4 ..... jsou nehody, kterým se ani rychlou reakcí nevyhneš. Bourat nechce nikdo, ale když už tak budu vždy raději v bezpečném velkém autě ..... Pravdou je, že když máš pech tak ti nepomůže ani esko mercedes a naopak když máš haluz tak vylezeš třeba ze zdemolovaného pola. Vždy jde o spousty faktorů....

Odkaz ke komentáři

Já s tím v podstatě souhlasím, ale je tady naopak sousta nehod, který vzniknou kombinací těžkého auta, podcenění fyziky a špatné jízdy. Bohužel bych řekl, že ve velkých těžkých autech jezdí převážně lidi, kteří se o řízení moc nezajímají a tím jezdí špatně. U vás dvou nemám strach, že byste do téhle kategorie patřili.

Odkaz ke komentáři

V 29. 3. 2018 v 15:07, gas napsal:

Já to vidím jak M3, tak jsem si objednal Gečko :D

V tom případě gratulace a dobře jsi udělal viz.foto.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

V 28. 3. 2018 v 16:40, Zmizík napsal:

To auto jede 120, nikdo ho neřídí a není tam nafta. Hezká fotka.

jazdím vždy od full nádrže až po pomaly prázdnu no a tak vyšlo akurát no :) a volqnt držím na spode, lebo som práve nechcel ruku na foto ( čo nie je najzodpovednejšie ja viem, ale neboj, bola prázdna cesta :) ) .. prikladám ďalšie foto nižšie ( snáď ich nahraje ), aby sa ešte nehovorilo, že si vymýšľam :) 87f0c26177edc87434fa2e5b88e8e2f5.jpg9abf00d2eb85e9d58bfee4445f05ab06.jpg

a ešte EDIT - to predošlé foto bolo fotené na Galaxy S8, takže snáď dobrá recenzia fotoaparátu? :D keď to bolo ako zo zadnej strany produktového katalógu

Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku

Upraveno uživatelem didi986
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...