uff Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 (upraveno) Double Upraveno 30. dubna 2018 uživatelem uff
Conrad Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 (upraveno) No sice tady budu vypadat jako chudej příbuznej na masopustní merendě,ale dnes s Karoqem litránek trojhrnek, syrový motor, ve dvou Plzen Praha z centra do centra 53 minuty nebýt kamionú tak tam 6 byla celou cestu, spotřeba 6.4 pohodová jízda průměr 93/hod./zkreslila města / Upraveno 30. dubna 2018 uživatelem Conrad
lloffass Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 Já vám nevím, mě ta 124 připadá taková nějaká člunoidní. Ty velké převisy... trochu to postrádá nějaký sportovní výraz nebo jak to říct. Přijde mi, že miata je taková ostřejší, fiat spíše na takovou klidnější kochačku. Teď určitě dostanu čočku od majitelů různých 911 o pojmu "ostřejší" :-D
Pavelpu27 Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 No vidíš, já jako majitel 911 s tebou naprosto souhlasím. A protože je to "jen" kabrio, vyhovuje mi víc kochačka.
robl.7 Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 Je nás tu koukám víc.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 sto lidi, sto chuti, kazdopadne me se posledni MX5 proste nelibi.. voproti tomu 124ka me bere hodne
Návštěvník Mitak Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 (upraveno) No - ne nadarmo ten Fiat vyhrál ocenění Gay auto roku 2017 :-)https://www.autoevolution.com/news/fiat-124-spider-named-european-gay-car-of-the-year-2017-114563.html Za mě Mazda. Ale je to úplně jedno. Když nad sebou zavřu střechu, tak musím uhnout hlavou doprava o 30 stupňů :-) V takové pozici se jezdí dost blbě... Upraveno 4. května 2018 uživatelem Mitak
ensi Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 (upraveno) No - ne nadarmo ten Fiat vyhrál ocenění Gay auto roku 2017 :-)https://www.autoevolution.com/news/fiat-124-spider-named-european-gay-car-of-the-year-2017-114563.htmlZa mě Mazda. Ale je to úplně jedno. Když nad sebou zavřu střechu, tak musím uhnout hlavou doprava o 30 stupňů :-) V takové pozici se jezdí dost blbě...Mazda MX-5 to vyhrala rok predtim. Upraveno 4. května 2018 uživatelem ensi
Návštěvník Mitak Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 No a já bych si chtěl objednat Mustanga, který to vyhrál rok před Mazdou :-))))
Igicz Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Odesláno 6. května 2018 Hezký koráb! Tím se bude fajně plout po těch jejich hájvejs...Hlavně se posunuli interiérově oproti minulé generaci.
moco Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Odesláno 6. května 2018 Ja ted par dnu timhle drobkem:Přední spz anatomicky tvarovaná? :-)
AndyAaron Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Odesláno 6. května 2018 Taky jsem na to koukal, ale uz to tak bylo Interier je v pohode, ale zase ja nejsem rozmazlenej evropskou premii, jezdim ve Fordu. Palubni system mi prisel fajn, rychle reaguje. Motor ma silu a je to poznat. A i se s tim da zatacet Zatim jsem s tim jel kratce, cca 120 mil a nemam uplne co bych vytknul.
xvoloda Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Odesláno 6. května 2018 Vzhledem k ocekavani tretiho potomka jsem to musel vyresit takto. Zadokolka e46 rozmerove nevyhovovala Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Odesláno 6. května 2018 Z E46 do tohodle, to zaboli. Ale co bychom pro deti neudelali :-)
peetrys Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Odesláno 7. května 2018 (upraveno) Koukám, že se tady urodilo dost MX-5. Tady je moje, už třetí v řadě Dvoulitr, Recaro, Bilstein Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. května 2018 uživatelem peetrys
xvoloda Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Odesláno 7. května 2018 Z E46 do tohodle, to zaboli. Ale co bychom pro deti neudelali :-)No, sice zase o generaci mladsi auto, v kterym je spousta dobrych napadu, ale pro ridice opruz, proti e46 vsechno horsi o nekolik urovni. A to jsem mel jsem 318i, zadnej sestivalec
montemar Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Odesláno 7. května 2018 (upraveno) zdalky ty auta fakt vypadaj jako nejaky baby lambo .. cestou do makra na ne vzdycky koukam.. http://www.autoforum.cz/predstaveni/v-cr-se-zacaly-prodavat-tyto-velmi-levne-sportovne-vyhlizejici-sedany-co-jsou-zac/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. května 2018 uživatelem montemar
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se