Liqid Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 Za mě vzduchovej podvozek jen v autě se zárukou, protože jakmile začnou odcházet měchy, tak to je konec. Stejně se to nakonec bude muset dělat celý a seš v tom za ranec.
BlackPanter Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 (upraveno) Přesně tak a ero baští bankovky řidiče fakt hladově. Upraveno 3. prosince 2018 uživatelem BlackPanter
Masák80 Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 Já ten předek v origu za 49500,-Neni to málo, ale vydrží to zase dlouho.
Jiří_99 Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 Se to dobre cte.. Uz se vezeme do servisu, tak jsem zvedavy, co z toho bude.
Jiří_99 Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 Přesně tak a ero baští bankovky řidiče fakt hladově.Tvl, mame to ted presne rok (12/2017) a do ted cca 130k na servisu. Ale verim, ze prejde vlna a bude to cajk. Jen se toho jejiho konce ne a ne dockat...
BlackPanter Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 Hele Jirko, je to kasička, na někoho ten pešek padne, jako za rok do toho vysypat přes kilo je slušnej úlet, ale je to éro který neoplývá super hodnocením jako jazdenka. Každopádně se nenech zviklat třeba to bude banalita. Já mám teď nově nivomaty, které se samy dolaďují podle zatížení a taky už preventivně čekám kdy to přijde
lub Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 Jinak ten zadek je sexy alfáckejchodívám kolem za sebou zaparkované rudé giulie, miatě a šestce a mám pocit, že nejhezčí alfy teď vyrábí mazda.
Masák80 Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 Tvl, mame to ted presne rok (12/2017) a do ted cca 130k na servisu. Ale verim, ze prejde vlna a bude to cajk. Jen se toho jejiho konce ne a ne dockat...Tak v těhle našich autech je tam kilo v cuku letu. U éčka před timhle autem mi rupla hlava, tak jsem nechal rovnou udelat vstřiky, egr zaslepit a další věcičky, co se hodily a 80k v hajzlíčku. Za 4 roky provozu jsem tam byl v servisu přes 300. Ale já jsem trochu pacient. Dělám věci, který uplně nemusim. Teď jsem v mym GL za rok taky za 120k a to se mi podělaly jen ty přední tlumiče za 50. Jinak nic. Musim to zaklepat. Ale prostě dělám věci co by jinej neudělal.
Pavelpu27 Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 Já nasypal za necelý 3 roky 130k do 4 roky starýho subaru outbacka, se kterým jsme ujeli asi 50kkm. Když jsem ho prodával, zdaleka nebylo všechno cajk a sralo se to dál a dál. Jsou prostě auta, kde to nekončí nikdy.
moco Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 (upraveno) Tvl, mame to ted presne rok (12/2017) a do ted cca 130k na servisu. Ale verim, ze prejde vlna a bude to cajk. Jen se toho jejiho konce ne a ne dockat...To už sis mohl vzít operák na pěkný auto Hele jestli to bude banalita, tak to oprav a prodej. Místo servisování starého křápu vem leasing na nějaké roční auto a výjde tě to na měně peněz než oživování mrtvol....můj názor...co by taky měl člověk čekat, když koupí auto za 120kKč které nové stálo 1,5 - 2,0mio Upraveno 3. prosince 2018 uživatelem moco
moco Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 Tak v těhle našich autech je tam kilo v cuku letu. U éčka před timhle autem mi rupla hlava, tak jsem nechal rovnou udelat vstřiky, egr zaslepit a další věcičky, co se hodily a 80k v hajzlíčku. Za 4 roky provozu jsem tam byl v servisu přes 300. Ale já jsem trochu pacient. Dělám věci, který uplně nemusim. Teď jsem v mym GL za rok taky za 120k a to se mi podělaly jen ty přední tlumiče za 50. Jinak nic. Musim to zaklepat. Ale prostě dělám věci co by jinej neudělal.až budeš prodávat, řekni
moco Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 Já nasypal za necelý 3 roky 130k do 4 roky starýho subaru outbacka, se kterým jsme ujeli asi 50kkm. Když jsem ho prodával, zdaleka nebylo všechno cajk a sralo se to dál a dál. Jsou prostě auta, kde to nekončí nikdy.Byl to diesel? Mám pravdu?
Masák80 Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 Moco: to éčko jsem prodal po telefonu pánovi, kterej to neviděl. Ale servisák mu řekl jak se věci mají a on, že to bere. GL bych si rád teď chvilku nechal. Ve středu si ho jdu vyzvednout ze třístupňovýho leštění karoserie a ochrany laku. Tak se těšim :-)
moco Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 (upraveno) Moco: to éčko jsem prodal po telefonu pánovi, kterej to neviděl. Ale servisák mu řekl jak se věci mají a on, že to bere. GL bych si rád teď chvilku nechal. Ve středu si ho jdu vyzvednout ze třístupňovýho leštění karoserie a ochrany laku. Tak se těšim :-)o důvod více se mi potom ozvat PS: jinak já jsem hrdý majitel hnusného koncernu v provedení "plynový sporák", který mě ukájí při každodenním cestování do zaměstnání Upraveno 3. prosince 2018 uživatelem moco
Jiří_99 Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 ...co by taky měl člověk čekat, když koupí auto za 120kKč které nové stálo 1,5 - 2,0mioOno to bylo od rekneme znameho. Puvodne na tom mel cenovku 180k. Nedovedu si predstavit, to za to koupit. Ja ho mel za 120k, no nakonec to slo az na krasnych 90k. Kdyz to vezmu na penize, koupil jsem to celkem rozumne. I kdyz...Prodaval jeste jedno eRo, s lepsi vybavou za tusim 200k. Uz je taky ve svete.
Jiří_99 Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 Tak v těhle našich autech je tam kilo v cuku letu. U éčka před timhle autem mi rupla hlava, tak jsem nechal rovnou udelat vstřiky, egr zaslepit a další věcičky, co se hodily a 80k v hajzlíčku. Za 4 roky provozu jsem tam byl v servisu přes 300. Ale já jsem trochu pacient. Dělám věci, který uplně nemusim. Teď jsem v mym GL za rok taky za 120k a to se mi podělaly jen ty přední tlumiče za 50. Jinak nic. Musim to zaklepat. Ale prostě dělám věci co by jinej neudělal.Tak to je taky krasny.. Ono na tech recech s opickou neco bude. Ja to jako ty delal u vsech aut a puvodne to tak melo byt i tady. U prvniho servisu jsem nechal vymenit kde co, vcetne veci, ktere nebyly uplne potreba. Ale chtel jsem to mit v cajku. Chtel jsem v tom samo pokracovat, ale tady uz bohuzel nemam na to, ?zbytecne? utracet..
bob.zizka Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 Audi Q7 4.2 nafta- někdo nějaké poznatky? Švagr se do toho zamiloval a chce aby jsme pro to někam dojeli. Cena do 15 tisíc ?. Na co si dát pozor? Když to tu čtu s těma opičkama...... Multivan v 80 tisících biturbo, v 95 spojka, tchán V Klasse 46 tisíc najeto a kardan v háji, odvezla to odtahovka. Si člověk asi nevybere. Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk
Pavelpu27 Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 Byl to diesel? Mám pravdu?Nebyl. Byl to 2,5 benzín a sralo se tam všechno od praskajících plastů ve světech (konstrukční vada), přes čidla airbagů (5x čistit), neustále děravý výfuk, po spojku a dvouhmotu.
skalis Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 Neni to s timhle budgetem nonsens? Nedostane za 15k EUR strasnej strep?Audi Q7 4.2 nafta- někdo nějaké poznatky? Švagr se do toho zamiloval a chce aby jsme pro to někam dojeli. Cena do 15 tisíc ?. Na co si dát pozor? Když to tu čtu s těma opičkama...... Multivan v 80 tisících biturbo, v 95 spojka, tchán V Klasse 46 tisíc najeto a kardan v háji, odvezla to odtahovka. Si člověk asi nevybere.Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk
bob.zizka Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 No pár jich tady v německu je, ale podívat jsem se nebyl ještě na žádnej. Samozřejmě tady u těch aut víc než jinde platí to že čím nižší cena tím větší past. No ale co naděláš když máš jen 15 tisíc. Když jsem mu řek jestli by nevybral něco jinýho tak odpověď byla :,, ještě jsem koukal na Hummer''. Co dodat! Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se