Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

jezdím s ní v práci a nemůžu na to říct nic špatného ... ještě máme fabii III a to auto mi neskutečně sedlo a na okreskách je to vysloveně radost ... OIII je spíš dálniční užírač km .... ale i tak dobře udělané auto pro každý den .... mít ho doma neprotestuji ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky me to prekvapilo, ja teda na jizdu po dalnici s O3 nevzpominam rad. Sic byla na 18 ve 4kole, ale nad 140 uz fakt desnej hluk...

Ono taky zalezi jakou Alfou Milan jezdi. Jestli 159kou, tak se nedivim, ze ho Fabia na okresce ucarovala. To auto se mi teda imho neskutecne libi, ale jel jsem ji s sestivalem a velky zklamani (tezka, motor bezcharakterni), ale libi se mi moc, to jo.

Odkaz ke komentáři

Presne tak. Neni to limuzina na kazdodenni prejezdy po Evrope, neni to zavodak, neni to terenak, nenadchne ani neurazi (to je zamer). Je to normalni slusne udelany auto na nejsirsi pouziti. V nicem neurazi a tim padem ani v nicem nevynika...

Tak ono jezdit v Octavce 180 je samo o sobe picov.na, tak se pak jeden nemuze divit, ze je mu to neprijemny :). To auto je dobry, pokud se uziva s rozumem, a slouzi dobre spouste lidi.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Na příštích dvaceti stránkách se tady vyjádřej všichni oktávkáři.

EDIT: A neoktávkaři.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...