Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A je to. Zhavicky vymeneny, pro jistotu i RJ zhaveni + repas svetel. To se bude jezdit.

Nahore sviti puvodni, spodni repasovane, uz v aute. Teda sto a jedna.

Akoze si pre "istotu" menil nejaku funkcnu riadiacu jednotku? Teba by som chcel za zakaznika.

A este otazka - tie stare svetla Ti svietili tak vysoko?

Odesláno (upraveno)

Já teda měnil komplet vnitřek. Nový paraboly, ty jsou vždy vypálený, lepší čočku, samozřejmě výbojky, zevnitř vyčistit plexi a venek vyleštit. Svítí to pak líp jak nový světlo. Už to mam na druhym autě. Nemůžu si to vynachválit.

Tady přikládám měření před a po...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Masák80
Odesláno

Akoze si pre "istotu" menil nejaku funkcnu riadiacu jednotku? Teba by som chcel za zakaznika.

A este otazka - tie stare svetla Ti svietili tak vysoko?

Jednotka by jeste vydrzela, ale pri opakovanem promereni vyhodila chybku. Tak pro jistotu. Strjne bych se tomu casem nevyhnul. Mechanik me ma rad docela urcite, pac nechavam kontrolovat/opravovat/menit kdejakou kravinu co se mi nezda. Kdybych kupoval auto, nebal bych se ho koupit po sobe.

Svetla tak vysoko samozrejme nesvitila, to je jen na fotku pro porovnani rozdilu stare/nove.

Odesláno

Nestojí to málo, ale nový světla bych za to nekoupil. Mám je ještě natáčecí. Celkem 15. A kdybych si tam nechal dát tu nejlepší čočku, což je prej znát, tak asi 20.

Nechávám si to dělat na sviťlíp. Na fb to maj docela hezky udělaný a zdokumentovaný.

Odesláno

Taky SvitLíp. Delal mi to David a super. Zustal jsem tam zaseknuty jeste daleko pres hodinu po, jak sme se zakecali. Taky jsem se mel +/- vejit do 15k, no nakonec to stalo 18k. Pac jsem tam mel vycvachtane takove ozubene packy + rizeni nataceni svetla a utrzeny drzak projektoru, ktery musel privarit. Proste repas prisel vhod. Ted to sviti naprosto neporovnatelne a nataceni uz se nenahani semtam. Vzhledem k porizovaci cene 32k za jedno svetlo je to super. Alespon ja jsem spokojeny.

Odesláno

Žena ma Octavku 2 Facelift, ja do práce mam Fabiu 1 a v práci mám MB Actrosa.

Odesláno

Pořád padá, jak říká klasik, už toho mám plnou kabelku. Letos už jsem zničil dvě hrabla a jednu hliníkovou lopatu.

Odesláno

Pořád padá, jak říká klasik, už toho mám plnou kabelku. Letos už jsem zničil dvě hrabla a jednu hliníkovou lopatu.

attachicon.gifIMG_1609.JPG

Je na čase objednat radlici ;)
Odesláno

Vrátím se k repasi světel...  

Nevím na jakých autech vám to dělali, ale ty moje třeba rozebiratelný nejsou.

To tedy znamená "říznout" pryč přední plexi a pak ho tam lepit?

Odesláno

RomaneP, mně to dělali na mercedesech. Ale ty světla samozřejmě normálně rozebiratelný nejsou, ale oni to ?rozpečou? a rozeberou. Zpět slepeno na jedničku, snad to

I tlakujou. Mrkni na ten jejich facebook, tak toho nasaješ nejvíc. A třeba tam najdeš i ?svoje? auto ;-)

Odesláno

RomaneP, mně to dělali na mercedesech. Ale ty světla samozřejmě normálně rozebiratelný nejsou, ale oni to ?rozpečou? a rozeberou. Zpět slepeno na jedničku, snad to

I tlakujou. Mrkni na ten jejich facebook, tak toho nasaješ nejvíc. A třeba tam najdeš i ?svoje? auto ;-)

Co myslis pod "tlakujou"?

Inak ma to cele dost zaujima, uz nejaku dobu nad tym rozmyslam.

Odesláno

To RomanP: Taky mam MB a svetla samozrejme rozebrat nejdou. Neni ale az takovy problem svetlo rozlepit. K zadnemu rezani nedochazi.

To eskimak: Jestli spatne svitis a jsi ochotny dat +/- 15k, nevahej. Ja se nejaky cas zdrahal, naprosto zbytecne. Ted je to uplne nekde jinde.. Za me rozhodne palec hore pro ?svit lip?. Perfektni komunikace, vse vysvetli, ukaze, prace na jednicku.

Odesláno

Tlakujou myslim, že by na těch světlech dělali zkoušku aby se přesvědčili, že jsou světla správně slepená. Jinak určitě Sviťlíp. Mám i recenze od kamaráda na jinou firmu v Praze a děs. Tady jsem zatim neslyšel nikoho kdo by si stěžoval. A jak píše Jiří. Jestli přemýšlíš, tak už nepřemýšlej. Ten rozdíl ve svícení je k nezaplacení!

Odesláno

Trocha sa bojim tojo ze obrusia krycie plexi a ten lak co na to daju to po roku vzda, tak plexi su okamzite v prdeli. Ale niekde som videl ze ponukaju aj vymenu plexi za nove (origo Hella) a tym padom problem odpada.

Odesláno

Hele nejlíp zavolat a zeptat se. Když kouknul na moje světla, tak rovnou řekl, že už to někdo necitelně strhnul tu vrchní vrstvu. Určitě se chce zeptat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...