Gustaf Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Pěkný Mitsubishi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Fešák :-) Jak tam je přiďělaná ta značka, pokud se můžu zeptat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 (upraveno) To by byl hřích dneska nevyjet. Upraveno 7. listopadu 2019 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 (upraveno) Fešák :-) Jak tam je přiďělaná ta značka, pokud se můžu zeptat?je tam origo drziak na lavom rohu,je to schvalene od vyroby.nabuduce odfotim. A mam tam plastove stahovacie pasky pre istotu,v zavejoch nechcem hladat znacku:-))) Upraveno 7. listopadu 2019 uživatelem ewolucionar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 je tam origo drziak na lavom rohu,je to schvalene od vyroby.nabuduce odfotimHm, dost dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Fešák :-) Jak tam je přiďělaná ta značka, pokud se můžu zeptat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Dík, to jsem ještě neviděl...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Je to legal? Vypada super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Je to legal? Vypada superurčitě, jako na alfe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Je to oficial,ako aj duplex vyfuk a kridlo,ale uz som zazil otazky od policie aj STK ze ci je to vytunene:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 To by byl hřích dneska nevyjet. To při vytočené dvojce stíháš fotit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 To při vytočené dvojce stíháš fotit? Fotit jo, řadit ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Normálně to nesleduju a narazil jsem na ni náhodou, ale nová okta se IMHO fakt povedla. Vlastně je to první okta, co mě fakt baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 (upraveno) Designově dobrý, jen se děsím toho, jak se vše nastavuje přes tablet, to fakt nemám rád. A vidím dobře, že na papubce je nějaká handra? Volant se mi teda taky nelíbí a ta vyosená parkovací kamera mě přímo irituje. Upraveno 11. listopadu 2019 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Jak když tomu slon sednul na haupnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Karle, jsem s Tebou, z fotek se mi libi.Uz se tesim, az ji uvidim nazivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Bude to hit. Bude to hit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 No jo no., pane Milis, nejni to vosmivalcovej petilitr. Vime. Jako sluzebak bude dobra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 (upraveno) Ale az mne doslouzi Subarko, jako ze casem doslouzi (350kkm), tak sem fakt uvazoval poridit si takovoudle nejakou bezpohlavni mrdku na cukani. Jezdil bych v tom za zakaznikama a voni by si rikali: Von to nebude zadnej blbec, kdyz ma oktavku. Upraveno 11. listopadu 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Ty vole, Milane, vždyť ty jsi chytrej kluk, ty divochu, ty vole! Tys byl vždycky chytrej kluk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se