DavidLC Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 před 2 hodinami, African napsal: Na čem bylo prodaný jako nové, 215/70 R16. Dodatečně lze myslím dopsat R17 nebo R18. Neřeš plky, větší kola možná vypadají kůůl, ale menší komfort, dražší obutí... Takhle mám aspoň zkušenost já.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Ke kolům, já když objednával Gecko, tak jsem chtěl nejmenší kola, které se tam vlezly. Modří vědí proč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Pánové nikdy nezapomenu když si můj děda v 93-94 ted nevím přesně už je to hodně let.Koupil uplně novýho Peugeota 405 od tehdejšího dovozce Auto Kyjovsky Opava tuším.Přesně takovej jako na obrázku,černý interier,el.stahování oken,1,9 diesel 5-ti kvalt.Zásobník na kazety..Ten zvuk klapajícího kladívka po natočení a ta vůně ještě velice kvalitního zpracování!Nebyl den kdybych to auto neleštil a neseděl jsem v něm..ta vůně západu-francouzký šarm..Mněl jsem hodně aut,ted mám zase novýho Peugeota Rifter ale 405 nezapomenu.Tak jako si táta o rok později koupil novou 605 2,1 srdt.To byl neskutečnej kočár..světlý béžový interier a ten zvuk 2,1 taky nádhera..samozřejmně jen pro fanoušky dieselu.A určitě je nutno říci že Peugeot je jedna z nejstarších evropských a snad i světových značek!Rozhodně Peugeot dělal a doufám že jak to ted vidím zase bude dělat skvělý káry na které se dalo spolehnout a na které byly majitelé hrdí..Mněly jsme Partnera 2,0hdi z r.2003 tepee stále jezdí a má s původním motorem najeto více než 890tkm!to stejné Citroen XM, tu mněl strýc a byl to 2,1 td a taky našleháno přes 700tkm a neskutečný komfort!Takže to že by francouzi neuměly dělat kvalitní auta není pravda..Podotýkám že mám ještě Fabii 2019-1,0tsi a BMW 730D/2014 takže každá značka má svoje a nedá se to tak škatulkovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 p.s. Gas to Géčko je nádherný,taky na mně někde v budoucnu jedno čeká, ovšem určitě v8.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Před hodinou, DavidLC napsal: Neřeš plky, větší kola možná vypadají kůůl, ale menší komfort, dražší obutí... Takhle mám aspoň zkušenost já.. Jasný Tak já mám osmnáctky na Mondeu a MB, takže jízdní vlastnosti znám velice dobře. Mě právě překvapili ty šestnáctky na Outlanderovi, když jsme byli s kámošem v Rakousku a to právě tebou zmiňovaný komfort. No a v zimě je to u mě jasná volba. Ale každý rozměr má samozřejmě něco do sebe, pozitiva i negativa a samozřejmě nejvíc záleží na řidiči, jaký styl jízdy upřednostňuje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 před 4 minutami, cecil napsal: Pánové nikdy nezapomenu když si můj děda v 93-94 ted nevím přesně už je to hodně let.Koupil uplně novýho Peugeota 405 od tehdejšího dovozce Auto Kyjovsky Opava tuším.Přesně takovej jako na obrázku,černý interier,el.stahování oken,1,9 diesel 5-ti kvalt.Zásobník na kazety..Ten zvuk klapajícího kladívka po natočení a ta vůně ještě velice kvalitního zpracování!Nebyl den kdybych to auto neleštil a neseděl jsem v něm..ta vůně západu-francouzký šarm..Mněl jsem hodně aut,ted mám zase novýho Peugeota Rifter ale 405 nezapomenu.Tak jako si táta o rok později koupil novou 605 2,1 srdt.To byl neskutečnej kočár..světlý béžový interier a ten zvuk 2,1 taky nádhera..samozřejmně jen pro fanoušky dieselu.A určitě je nutno říci že Peugeot je jedna z nejstarších evropských a snad i světových značek!Rozhodně Peugeot dělal a doufám že jak to ted vidím zase bude dělat skvělý káry na které se dalo spolehnout a na které byly majitelé hrdí..Mněly jsme Partnera 2,0hdi z r.2003 tepee stále jezdí a má s původním motorem najeto více než 890tkm!to stejné Citroen XM, tu mněl strýc a byl to 2,1 td a taky našleháno přes 700tkm a neskutečný komfort!Takže to že by francouzi neuměly dělat kvalitní auta není pravda..Podotýkám že mám ještě Fabii 2019-1,0tsi a BMW 730D/2014 takže každá značka má svoje a nedá se to tak škatulkovat. Tu 605 nějaký 3.0 benzín automat měl kamarádův táta, on dost často seděl v hospodě a mladej chtěl machrovat jak to umí natočit a šlohnul mu klíče...no auto nastartoval, kopnul tam déčko, kára se rozjela a hrnula před sebou 3 auta.... Mladej pal dostal pak velmi slušně po hubě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 tak to se ani nedivím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Tak 405 byla po převratu mým autem snů, popíšu jak a kdy jsem se do toho auta zamiloval. Psal se rok 1990 a já jdu ze zastávky domů, u našeho paneláku stojí něco jako UFO, říkám si nějaký hajzl mu propíchal gumy..., přicházím blíž a vidím, že se pletu. Na autě byly pneu 215/40 zr16 v okolí všude škůdky na OR34 a nebo super moderní fáčka od bertoneho na 165/70r13 barum economy. Nádherná modrá metalíza, obří křídlo a 3.brzdové světlo , no byl jsem v pí..i co vám budu povídat A SPZ? Palmy a nápis Florida no chodili jsme kolem toho jako kdyby přiletěli marťané a to se pouze soused vrátil ze států zpět do Československa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 (upraveno) před 3 minutami, M3maniac napsal: Tak 405 byla po převratu mým autem snů, popíšu jak a kdy jsem se do toho auta zamiloval. Psal se rok 1990 a já jdu ze zastávky domů, u našeho paneláku stojí něco jako UFO, říkám si nějaký hajzl mu propíchal gumy..., přicházím blíž a vidím, že se pletu. Na autě byly pneu 215/40 zr16 v okolí všude škůdky na OR34 a nebo super moderní fáčka od bertoneho na 165/70r13 barum economy. Nádherná modrá metalíza, obří křídlo a 3.brzdové světlo , no byl jsem v pí..i co vám budu povídat A SPZ? Palmy a nápis Florida no chodili jsme kolem toho jako kdyby přiletěli marťané a to se pouze soused vrátil ze států zpět do Československa. přesně..když táta zaparkoval tehda u kamyšínu s 605, tak kolem auta byl ještě hlouček lidí a to se psal 94r..405 to samé. aAe at tak nebo tak, byly to nádherný auta a to ještě byl Peugeot, opravdu francouzký Mercedes.Třeba to tak jednou, zase bude.Za mně ted ten Rifter, skvělý a ségra má novou 5008 a taky slušné SUV.. Upraveno 17. října 2020 uživatelem cecil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Tak jsem před chvíli umyl kočku před zimním spánkem, poslední malá 911 bez LED světel a velkých barevných monitorů, prostě holka která mi dělá radost a kterou za nic nevyměním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Na víkend mám testovačku duster v lpg, keď nepotrebujete rozmerný kufor a prežijete 3valec 1l motor 74kw,v vybave prestige za 15,5k slušná kára. neni to šprintér ale uplne lenivé tiež nie. na 5ke pri 110km/h ma 3tis otacok, keby bola 6ka ...Ako najvačší benefit beriem vysoky a robustny podvozok vhodny na rozbité cesty a továrenske lpg. Oproti mojej 5r dacii lodgy je interier ovela krajší, mal som dnes zobrať lyže:-DTu nieco k motoru, ak by bol naozaj blbovzdorný a pri cene lpg tak super, ci je to ale naozaj...mhhhhttps://www.autostyl.sk/fun-zona/clanok/193/novy-zakladny-motor-pre-daciu-duster-je-trojvalec-1-0-tce?make=nissan&gclid=CjwKCAjwrKr8BRB_EiwA7eFaprpJ3W6UiSDz9k9u65CtqH5Fde2Im5jaDWUj9xWKwKzgYVnYKSS2BBoCRE0QAvD_BwESeiko & Hamilton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 před 3 hodinami, guzmic napsal: Tu 605 nějaký 3.0 benzín automat měl kamarádův táta, on dost často seděl v hospodě a mladej chtěl machrovat jak to umí natočit a šlohnul mu klíče...no auto nastartoval, kopnul tam déčko, kára se rozjela a hrnula před sebou 3 auta.... Mladej pal dostal pak velmi slušně po hubě. No jo, krouťák lokomotivy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 před 19 hodinami, AKUC napsal: a 605 srti Jo, 605 dobrá, tady máš tu 306 Si , ale já měl raději 309 GTi. Kromě toho už jsem řídil jen 205 1,6 GTi, ale moc mi neseděla, ten kratší rozvor oproti 309 byl znát - no já mám ale raději houpavější jízdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 309 Gti jela jak raketa, jednou mě v ni dokonce jeden divočák trefil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Jojo, jedna s novejma gumama a tlumičema se sportovním tlumičem ve svých 40 letech vypráskala na okruhu celou smečku miníků, včetně Coopra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 před 4 hodinami, African napsal: Jasný Tak já mám osmnáctky na Mondeu a MB, takže jízdní vlastnosti znám velice dobře. Mě právě překvapili ty šestnáctky na Outlanderovi, když jsme byli s kámošem v Rakousku a to právě tebou zmiňovaný komfort. No a v zimě je to u mě jasná volba. Ale každý rozměr má samozřejmě něco do sebe, pozitiva i negativa a samozřejmě nejvíc záleží na řidiči, jaký styl jízdy upřednostňuje.. Bral jsem to na SUV a podobně, kde jde spíš o pohodu, na Lanďáku je to sakra znát. Ale jak říkáš, každému co hrdlo ráčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Tak obo zalezi jakych miniku, cooper S nebo dokonce Works jede neskutečně a když se poladí tak hodně neskutečně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 před 25 minutami, Irwinek napsal: Jo, 605 dobrá, tady máš tu 306 Si , ale já měl raději 309 GTi. Kromě toho už jsem řídil jen 205 1,6 GTi, ale moc mi neseděla, ten kratší rozvor oproti 309 byl znát - no já mám ale raději houpavější jízdu Tu 306xsi jsme pro bráchu kupovali tak 12 let zpět někde u Prostějova, on měl zrovna papíry v čistírně, tak jsem mu to vezl zpět do Zlína a bylo to moc fajn svezení. Měl přesně tuhle modrou a dokonce i stejný zlatý disky. Pod kapotou 2.0 atmosféra něco kolem 90kw myslím....ale je pravda, že při ostré jízdě, to celkem žralo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 před 2 minutami, guzmic napsal: Tu 306xsi jsme pro bráchu kupovali tak 12 let zpět někde u Prostějova, on měl zrovna papíry v čistírně, tak jsem mu to vezl zpět do Zlína a bylo to moc fajn svezení. Měl přesně tuhle modrou a dokonce i stejný zlatý disky. Pod kapotou 2.0 atmosféra něco kolem 90kw myslím....ale je pravda, že při ostré jízdě, to celkem žralo. No jo, kdo chce mít opici, musí mít na banány :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 před 2 minutami, Irwinek napsal: No jo, kdo chce mít opici, musí mít na banány :-d Jo jo ona to byla klasická bratrova výhodná koupě. Dal za to myslím 60 dalších 20 do servisu a za 40 výhodně prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se