Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 16 minutami, bandicoot napsal:

Třeba já mam Ameriku (Ford) vyrobenou Německu (Kolín n.R.), s francouzským motorem (PSA) a švédským podvozkem (Volvo).

A stejně to dělal nějakej Turek.

Moje Volvo má podvozek Ford :D

Odesláno
před 40 minutami, varjag napsal:

Ja uz mel čecha, itala, francouze, švéda, brita, němce... a nejlepsi auto ze vsech byl Citroen XM. Sest let naproste pohody a luxusu. Nemam proto rad tyhlety nazinazory, toho nebrat, toho brat, ten se rozpadne. Hlavne kdyz argumentuji prodejci koncernu, nebo hyundaie. A maji vzdy 150 fundovanych a statistickych dat. Jako kdyby stali na prodejni ploše. 

Trochu tolerance hoši,  nejste nejchytrejsi a jedini, kteří znaji pravdu. Pochvalte design a poprejte stesti pri vyberu konkretniho kusu, nejsou to v globalu o nic horsi auta nez ty z vaseho salonu. Je to pekny auto. A cenove prijemny.

Trochu mi uniká důvod, proč máš pocit, že tady je někdo netolerantní a vtáhl do toho nějaké prodejce jiných značek, vždyť kolega se jen vyjádřil, že nechápe rozdíl v ceně srovnatelných aut dvou značek a dva lidi tady řekli, co může být důvodem, nikdo nehanil jeho konkrétní auto.

Odesláno
před 31 minutami, bandicoot napsal:

Třeba já mam Ameriku (Ford) vyrobenou Německu (Kolín n.R.), s francouzským motorem (PSA) a švédským podvozkem (Volvo).

To je správnej přístup ke globalizaci. 😂

Odesláno (upraveno)

@JR_2010 Tak trochu rozkastovaný ty auta tady jsou obecně (teď mám na mysli zemi původu značky), řekl bych, že nejde jenom o dnešek.

Já třeba nějak netrpím předsudkama, proto jsem nikdy neměl koncernový auto ani škodovku :D

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno

No to já nezpochybňuju, těch důvodů, proč tohle je pro někoho to správné a tamto by nikdy nekoupil je mraky, to by se dalo rozebírat do nekonečna, tady šlo ale o konkrétní, jestli to tak jde nazvat, dotaz.

Odesláno
před 16 minutami, JR_2010 napsal:

Trochu mi uniká důvod, proč máš pocit, že tady je někdo netolerantní a vtáhl do toho nějaké prodejce jiných značek, vždyť kolega se jen vyjádřil, že nechápe rozdíl v ceně srovnatelných aut dvou značek a dva lidi tady řekli, co může být důvodem, nikdo nehanil jeho konkrétní auto.

Mam pocit, ze dost casto tady konkretni lidi prinaseji dalsi a dalsi argumenty a dukazy, ze ta znacka co propagujou (a casto ciste nahodou prodavaj) je nejlepsi. Myslim ze na GENTLEMANSKEM foru by mel byt prodejce aut v diskusi o jeho produktech opatrnější a nechat si tyhle nezvratne argumenty a dukazy na plochu autosalonu. Vetsinou to tady nectou strejdove co chteji vyměnit Felicii za novou Skodovku.

Ono by to potom mohlo pusobit trochu zaujate.. Vsiml sis, ze 95% prodejcu aut nejakou zahadou zrovna pracuji pro znacku ktere nejvic veri a ktera je objektivne tou nejlepsi volbou pro kazdeho? Zvlastni... 

A nepsal jsem to jen na tebe, je to tu dlouhodoby trend a bylo to uz i probirano

Ale dik ze ses ozval. Míru zdar

Odesláno

Já tedy nemám pocit, že bych tady propagoval nějakou značku a připouštím, že se to tady občas děje, leckdy to jde dokonce i dál, což si myslím, že sem opravdu nepatří, ale to ať si každý zhodnotí sám, ale fakt nechápu, co Tě přimělo k takový reakci v tomto případě.

Odesláno (upraveno)

Nechapes... divny. Reagoval jsem na Tominiuse, kterej sem postnul svoje novy docela pekny auto a prvni prispevky kterych se mu dostalo bylo s trochou nadsazky zpochybňovani jeho zdravi, protoze francouze si koupi jen debil a protoze s cenou to taky neni tak ruzovy... Ono zpochybnit se da vsechno, to vi uz i nas pan prasident...

Ale nereagoval jsem jen na tebe, sleduju to tady dlouhodobe. Je tu mnoho lidi co jsou nad veci, par nacku co dokazou propagovat jen to co maji doma a ostatni je hnus fialovej a par prodejcu co maj vzdycky po ruce nejaky nezvratny argument nebo statistiku. Nebyl to post konkretne jen na tebe.

Tak snad uz je to jasny

Upraveno uživatelem varjag
Odesláno

Já ale taky reagoval na jeho příspěvek a otázku, jak je možný, že může být u podobných aut dvou značek tak markatní rozdíl v ceně, nic víc, nic míň. S jeho autem to nemá nic společnýho a rozhodně si nemyslím, že udělal blbej obchod.

Odesláno (upraveno)

No, varjag má pravdu, že první dva příspěvky pod Tominiusovým se pochlubením novým autem byly fakt "roztomilý".

Jo a zapomněl jsem ho vlastně taky Tominiusovi pochválit: Je to pěknej auťák Tominiusi! Ať Ti dělá radost!

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno

Hele pánové, já vám teď vůbec nerozumím, první příspěvek byl můj, zapoměl jsem pochválit auto, to se tedy omlouvám, ale jinak tedy vůbec nechápu, co v tom hledáte jiného, než polemiku nad tím, co může být příčinou rozdílnosti cen dvou produktů a jestli vás irituje Škodovka, tak si tam dosaďte jiný značky a přeneste si to do jiný lokality.

Odesláno

Skoda me neirituje, pracovni mam superba. Irituje me ze delas blbyho. Misto abys kolegovi pral ze koupil levneji a ze z toho ma radost, zacnes to zpochybnovat. 

A protoze vim ze zrovna ty dokazes diskutovat a argumentovat opravdu do nekonecna, vzdavam se a odstupuju ze souboje. Jsem blbec a ty mas ve vsem pravdu. Cajk?

Tominius: moc pekna barva. At slouzi!

Odesláno

@JR_2010 Hele nedráždi 🙂 Na mě zas dělá dojem, že chceš to tvrzení tominiuse prostě vyvracet. Správně jsi napsal, že by se to muselo specifikovat (nebo tak nějak), to nepochybně. Nicméně si na druhou stranu myslím, že tominius snad věděl o čem píše, když si to auto sám vybíral - srovnával. Já totiž nevidím apriori důvod k tomu mu nevěřit, zřejmě na rozdíl od Tebe. A ad narážka na Škodovku - to bych si zas já mohl vykládat, že Ty jí chceš (nebo si tam dosaď jinou značku) mermomocí dávat před Peugeota. Howgh.

Odesláno

A ja se zase dzejara zastanu.
Von primarne ten Tominiuv prispevek je vo howne. Tak bud se pochlubim autem a nemotam do toho nicnerikajici informaci u uspore 200k oproti jine znacce (tady se, doufam, shodneme, ze uz tohle bylo "utocne") a nebo se na tema financniho rozdilu rozepisu vic a udelam ferove porovnani. Nic mezitim neberu.

Hele no flame, ale bud se pojdme jen chvalit (a ja s tim nemam problem, jezdil jsem s Peugeotem 3008 na dovolene a bylo to moc fajn, takze gratuluji k nove kare) a nebo pojdme dat na stul hned na uvod argumenty a vysvetleni a pojdme o tom diskutovat...

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, bandicoot napsal:

Taky Focus ? 🙂 

Varjag: já mám s prodejci tu zkušenost, že jezdí v něčem úplně jiným, než prodávájí, při předváděcí jízdě s Hyundaiem I30 z prodejce vylezlo, že nedá dopustit na Fiat Punto, prodejce od Subaru jezdí Mazdou, a když naši kupovali první Toyotu, tak potom co museli jet vlakem protože mně u tehdy asi 20 letýho Mitsubishi zkolaboval startér, prodavač soucotně pokýval hlavou, že on jezdí podobně starou Hondou 🙂 

No a naši teď Verso nahradili Ravkou, předokolka, hybrid a já se ptám, jak je to s dálniční známkou a parkováním na modré zdarma, vejde se do toho klasickej hybrid, nebo to platí už jen pro plug-iny a elektroauta ? Dík.  

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem honzyk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...