Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

A přihazuju jednoho krasavce, který mi stojí pod oknem. Není to sice amerika, ale ostrovní stát taky umí dělat auta ;)

fajne MG ... este dreveny morgan k tomu a je vymalovane :) Upraveno uživatelem TomasP
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

díky kluci, je to můj drobeček, mám ho fakt rád :)

night: parkování bylo veselé, bydlím v centru města, ale sehnal jsem garáž méně než 100m od baráku, auto má 5,65m garáž 5,75m, místa cisterna :D

Hele, Gasi, teď byla v Olomouci ta aféra, jak radnice načmárala v historickým centru nový parkovací místa, ne?

Já si furt říkal, proč tak blbli kvůli čtyřem flekům a teď mi došlo, že to bylo kvůli tobě, že tam budeš parkovat na štorc, tak mě s tou pohádkou vo garáži moc neoblbuj :) :) :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

O vikendu se za mnou zastavil kamarad... rec se stocila na jeho stary vuz - uzitkovy maly Fiat Scudo. Divil jsem se, ze ho jeste ma (16 let jestli se nepletu), jeste vic jsem se divil kdyz mi rekl , ze ma najeto cca. 700 000 Km. A motor je pry puvodni.Stejne bych si Fiata nikdy nekoupil :)

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři

M3maniac-pěkný,mě se vždycky Mini líbilo,možná bych si ho i koupil,ale furt mám problém s tím,že mi připadá,že je to auto pro ženský,nebo že je to nějaký roztomilý.Prostě se nedovedu v tom autě představit.Ale nikdy jsem v tom nejel,takže bych třeba rychle změnil názor:-)

No je jasný ,že když v tom sedí sexy baba je to sladčí...ovšem toto auto už překvapilo více lidí ,které jsem svezl :smile_anim: je radost ho řídit a člověk se v tom pořád chlame a hlavně se v tom nedá jezdit pomalu :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Scudo se dělá od roku 1995, takže má jeden z prvních kousků. To se divím, že už mu dávno neshnil, kamarád měl z té doby Lancii a ta umřela už dávno.

Taky jsem kulil voci , ze ho jeste ma. Bocni posuvny dvere uz nemaji kliku - jen provazek, vobouchany je to ze vsech stran jak babovicka, polstrovani uz tam snad ani neni.... :D Ale porad jezdi. Kdyz se k tomu dostanu zkusim vyfotit tacho.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...