Toams Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 (upraveno) A přihazuju jednoho krasavce, který mi stojí pod oknem. Není to sice amerika, ale ostrovní stát taky umí dělat auta fajne MG ... este dreveny morgan k tomu a je vymalovane Upraveno 16. března 2011 uživatelem TomasP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 (upraveno) Ten Pontiac je neuvěřitelnej, to je mazec.A ty sedadla v zelené kůži jdou k barvě karoserie přímo neskutečně. Kde to budeš parkovat? Na takový monstrum snad ani neexistuje garáŽ. Upraveno 17. března 2011 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 to GAS: parááááda!!! To je skvost panečku! Dechberoucí záležitost!!!A ten motor Má starter velkej jak motor z mé Fabie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 díky kluci, je to můj drobeček, mám ho fakt rád night: parkování bylo veselé, bydlím v centru města, ale sehnal jsem garáž méně než 100m od baráku, auto má 5,65m garáž 5,75m, místa cisterna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 A přihazuju jednoho krasavce, který mi stojí pod oknem. Není to sice amerika, ale ostrovní stát taky umí dělat auta Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preezeetra Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Jezdím v něčem takovým: http://www.hondaaccordpic.com/hondaaccord/car/pictures/2010/08/2010-honda-accord-euro-type-s-main630-0303-630x360.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 díky kluci, je to můj drobeček, mám ho fakt rád night: parkování bylo veselé, bydlím v centru města, ale sehnal jsem garáž méně než 100m od baráku, auto má 5,65m garáž 5,75m, místa cisterna Hele, Gasi, teď byla v Olomouci ta aféra, jak radnice načmárala v historickým centru nový parkovací místa, ne? Já si furt říkal, proč tak blbli kvůli čtyřem flekům a teď mi došlo, že to bylo kvůli tobě, že tam budeš parkovat na štorc, tak mě s tou pohádkou vo garáži moc neoblbuj :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 (upraveno) O vikendu se za mnou zastavil kamarad... rec se stocila na jeho stary vuz - uzitkovy maly Fiat Scudo. Divil jsem se, ze ho jeste ma (16 let jestli se nepletu), jeste vic jsem se divil kdyz mi rekl , ze ma najeto cca. 700 000 Km. A motor je pry puvodni.Stejne bych si Fiata nikdy nekoupil Upraveno 29. března 2011 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Scudo se dělá od roku 1995, takže má jeden z prvních kousků. To se divím, že už mu dávno neshnil, kamarád měl z té doby Lancii a ta umřela už dávno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Někdy v únoru jsem slíbil fotku novýho služebáku, ale nakonec se omezím na fotku "tetovanýho" zadku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 to je nejaka skareda audi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Ne, Alfa Romeo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Kofolo, nejak Ti to tam nelicuje mizerny italsky auta, jeste navic od koncernovyho dealera.. To je svet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Ne, Alfa Romeo. Na to snad nikdo skočit nemůže, že je tohle AR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 M3maniac-pěkný,mě se vždycky Mini líbilo,možná bych si ho i koupil,ale furt mám problém s tím,že mi připadá,že je to auto pro ženský,nebo že je to nějaký roztomilý.Prostě se nedovedu v tom autě představit.Ale nikdy jsem v tom nejel,takže bych třeba rychle změnil názor:-) No je jasný ,že když v tom sedí sexy baba je to sladčí...ovšem toto auto už překvapilo více lidí ,které jsem svezl je radost ho řídit a člověk se v tom pořád chlame a hlavně se v tom nedá jezdit pomalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 jiank ta amerika je nádherná a rád bych slyšel zvuk toho drobka a stav vypadá 1A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 The Saga Continues Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Scudo se dělá od roku 1995, takže má jeden z prvních kousků. To se divím, že už mu dávno neshnil, kamarád měl z té doby Lancii a ta umřela už dávno. Taky jsem kulil voci , ze ho jeste ma. Bocni posuvny dvere uz nemaji kliku - jen provazek, vobouchany je to ze vsech stran jak babovicka, polstrovani uz tam snad ani neni.... Ale porad jezdi. Kdyz se k tomu dostanu zkusim vyfotit tacho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 (upraveno) Delete - Double post Upraveno 30. března 2011 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 X5 po fejsliftu je fakt moc pěkná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se