Návštěvník ?po Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Ypouši ty ale dáváš tomu HTPéčku pohulit... HTP - stojí na dvoře v chroští a vesele rezne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Gas: nechal bych tu bílou,parádně tomu podle mne sedne. Prostě se mi líbí. vybrala si bilou, me se to taky celkem libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 (upraveno) Ta bílá móda už je taková no..častá, X3 v bílé je hrozně moc, stejně jako trojek,pětek, atd. Myslím že nějaká pěkná vínová by sedla líp a manželce by se to mohlo líbit ještě víc. Upraveno 23. září 2011 uživatelem Speedster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 barev na x3 je zoufale malo a v M paketu vypada malo co dobre, blbe se vybira Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Já té bílé módě nemůžu přijít na chuť.Asi to bude tím, že pamatuju doby, kdy bílá byla synonymem pro služební auta a bílý ojetiny se taky hůř prodávaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Dnes se mi na tachometru objevilo číslo 100 000 Masakr to je. Už jen proto, že jezdíš furt jinam a u nás se ne a ne stavit. Začnu si to brát osobně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Masakr to je. Už jen proto, že jezdíš furt jinam a u nás se ne a ne stavit. Začnu si to brát osobně . no jó, když ty tam máš jenom kytky , který se nedaj hulit (ještě ke všemu sou fšechny žlutý a uschlý, žádnej čerstvej matroš ) *slibuju, že až si wodfouknu, tak se zastavím (začátek října) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 barev na x3 je zoufale malo a v M paketu vypada malo co dobre, blbe se vybira Vypadá to v bílý skvěle,ale bude to furt špinavý jako prase,krom pár dnů v létě,bacha na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 Ono si většina lidí myslí, že černá a tmavé barvy se méně špiní... bohužel opak je pravdou, černé auto je špinavé nejrychleji, umyješ ho, utřeš jelenicí a stačí jeden den a je celé od prachu nebo pylu. Nejlepší jsou na to světlé barvy na prvním místě je stříbrná a bílé bych se vůbec nebál, krom toho že je teď in, tak už i tak nafouklou X3 opticky ještě zvětší a nádherně vyniknou zadní červené lampy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 (upraveno) Jo ty zadní světla vypadaj perfektně!Gasi na jakejch kolech to bude?Na těch mpacket 19? Upraveno 24. září 2011 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 Ono si většina lidí myslí, že černá a tmavé barvy se méně špiní... bohužel opak je pravdou, černé auto je špinavé nejrychleji, umyješ ho, utřeš jelenicí a stačí jeden den a je celé od prachu nebo pylu. Nejlepší jsou na to světlé barvy na prvním místě je stříbrná a bílé bych se vůbec nebál, krom toho že je teď in, tak už i tak nafouklou X3 opticky ještě zvětší a nádherně vyniknou zadní červené lampy jj, pod to bych se podepsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 Jo ty zadní světla vypadaj perfektně!Gasi na jakejch kolech to bude?Na těch mpacket 19? M paket "19", bude tam adaptivni podvozek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 Zrovna přemejšlím jestli bude rozumnější SuperB v kombíku nebo mírně ojetá X5tka. Asi oželím MI a půjdu do té Škodovky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 nově jezdím v tomhle mazlíkovi, carbon, zvuk ve vysokých otáčkách a vůně nový káry to je docela navyková kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 Zrovna přemejšlím jestli bude rozumnější SuperB v kombíku nebo mírně ojetá X5tka. Asi oželím MI a půjdu do té Škodovky :-) Řešil jsem to podobně,u mě vyhrála X5,stačilo se svézt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 (upraveno) Řešil jsem to podobně,u mě vyhrála X5,stačilo se svézt Tak o jízdních vlastnostech se ani nejde bavit kdo jednou zkusil ten zvýšebej posed v SUV moc se mu zpět nechce :-) A BMW vs Škoda to je taky jasný, ale na novou X5 nejsou prachy a z tý ojetiny nemám dobrej pocit (ono za cca 600 tis. bude přecejen ojetej už dost). Já mám teď Kiu Sorento takže i u toho SuperBa si částečně polepším ... akorát na potápění bahnitejma cestama k lomům bude muset brát auto někdo jinej :-) Možná by stačil Scout, ale tam mi přijde strašně přemrštěná cena. Upraveno 24. září 2011 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 Tak o jízdních vlastnostech se ani nejde bavit kdo jednou zkusil ten zvýšebej posed v SUV moc se mu zpět nechce :-) A BMW vs Škoda to je taky jasný, ale na novou X5 nejsou prachy a z tý ojetiny nemám dobrej pocit (ono za cca 600 tis. bude přecejen ojetej už dost). Já mám teď Kiu Sorento takže i u toho SuperBa si částečně polepším ... akorát na potápění bahnitejma cestama k lomům bude muset brát auto někdo jinej :-) Možná by stačil Scout, ale tam mi přijde strašně přemrštěná cena. Předpokládám, že máš to starší Sorento...to nové jsi nezvažoval, mě se docela líbilo. Nebo Nissan X-trail, pokud se občas potřebuješ někam dostat mimo silnici. Nedávno jsem vyhrabal fotku mojí současné káry (ideální expediční vozidlo na lyže, kola a kempování) tak to sem hodím :-) Asi nejhorší jízdní vlastnosti na silnici ze všech aut co jsem měl (pevná přední i zadní náprava dělají své) a stejně ho mám ze všech aut co jsem měl nejradši. Tipovali byste, že už má najeto 240 tisíc km? :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 (upraveno) Předpokládám, že máš to starší Sorento...to nové jsi nezvažoval, mě se docela líbilo. Nebo Nissan X-trail, pokud se občas potřebuješ někam dostat mimo silnici. Nedávno jsem vyhrabal fotku mojí současné káry (ideální expediční vozidlo na lyže, kola a kempování) tak to sem hodím :-) Asi nejhorší jízdní vlastnosti na silnici ze všech aut co jsem měl (pevná přední i zadní náprava dělají své) a stejně ho mám ze všech aut co jsem měl nejradši. Tipovali byste, že už má najeto 240 tisíc km? :-) Nakonec jsem zjistil, že na místa kam se normálním autem zajet nedá jedu jen párkrát do roka, ale zase když je pak někde sněhová kalamita, jede se lyžovat nebo když se jedu potápět je SUV super, ale dokážu se bez toho obejít. Mám ten staší model ... v Kie jsem byl. Původně jsem myslel, že mi bude stačit nová Sportage, líbí se mi moc, jenže je to prostě pro mne malý. Prostor pro posádku se ještě dá, ale kufr je mrňavej. Vozím výbavu na potápění svojí a kámošů, kočárek sem tam sud piva a chlazení, sem tam všechno dohromady. U toho nového Sorenta už za nějakej diesl v lepší výbavě chtěj poměrně balík na to, za to už by ta X5tka nebyla ojetá tak moc :-) Design nového Sorenta mne moc nenadchl, interiér a motor nevypadaj špatně, ale ještě jsem v něm nejel. Ale možná se nakonec ještě budu rozhodovat mezi třeba rok starým Sorentem a Suberbem. Nějak na ten nákup nespěchám. U těch amerik bude trochu problém spotřeba ne? Já s tím svým Sorentem jezdím tak cca za 8 až 9 litrů a už mi to připadá dost :-) Upraveno 24. září 2011 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 X5 mam, spotreba u 3,0d je 9,5 litru realna a servis spolecne s havarijkem ti daj pekne pres kule. pokud uvazujes o starsi, a bavis se o superbu, tak za pul mice plus minus nic extra nekoupis, kazda hujda bude mit nalitano tak dve kila a je to spis sebevrazda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 X5 mam, spotreba u 3,0d je 9,5 litru realna a servis spolecne s havarijkem ti daj pekne pres kule. pokud uvazujes o starsi, a bavis se o superbu, tak za pul mice plus minus nic extra nekoupis, kazda hujda bude mit nalitano tak dve kila a je to spis sebevrazda.. X5tka za půl míče není žádná hitparáda to je jasný, papírově nalítáno tak 200K a k tomu dalších 100K který někdo stočil :-) Včera jsem se projel v jedný u kterých bych se toho tolik nebál. Ale jak říkáš no, havarijko a servis bude za ranec, a žena chce z bytu do baráku ..... nakonec chtě nechtě půjdu buď do toho Superba nebo maximálně zase do Sorenta :-) Co mne ale štve, že většinou všude na člověka hned jinak koukaj pokud přijede v X5 než když přijede v Sorentu nebo Superbu. Každej už ví kulový, že dotyčnej sotva lepí úvěř a jeho X5 má těsně před šrotem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se