Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník ?po

Masakr to je. Už jen proto, že jezdíš furt jinam a u nás se ne a ne stavit. Začnu si to brát osobně :D.

no jó, když ty tam máš jenom kytky , který se nedaj hulit :D (ještě ke všemu sou fšechny žlutý a uschlý, žádnej čerstvej matroš :D)

*slibuju, že až si wodfouknu, tak se zastavím (začátek října)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono si většina lidí myslí, že černá a tmavé barvy se méně špiní... bohužel opak je pravdou, černé auto je špinavé nejrychleji, umyješ ho, utřeš jelenicí a stačí jeden den a je celé od prachu nebo pylu. Nejlepší jsou na to světlé barvy na prvním místě je stříbrná a bílé bych se vůbec nebál, krom toho že je teď in, tak už i tak nafouklou X3 opticky ještě zvětší a nádherně vyniknou zadní červené lampy :)

Odkaz ke komentáři

Ono si většina lidí myslí, že černá a tmavé barvy se méně špiní... bohužel opak je pravdou, černé auto je špinavé nejrychleji, umyješ ho, utřeš jelenicí a stačí jeden den a je celé od prachu nebo pylu. Nejlepší jsou na to světlé barvy na prvním místě je stříbrná a bílé bych se vůbec nebál, krom toho že je teď in, tak už i tak nafouklou X3 opticky ještě zvětší a nádherně vyniknou zadní červené lampy :)

jj, pod to bych se podepsal.

Odkaz ke komentáři

Řešil jsem to podobně,u mě vyhrála X5,stačilo se svézt :)

Tak o jízdních vlastnostech se ani nejde bavit kdo jednou zkusil ten zvýšebej posed v SUV moc se mu zpět nechce :-) A BMW vs Škoda to je taky jasný, ale na novou X5 nejsou prachy a z tý ojetiny nemám dobrej pocit (ono za cca 600 tis. bude přecejen ojetej už dost). Já mám teď Kiu Sorento takže i u toho SuperBa si částečně polepším ... akorát na potápění bahnitejma cestama k lomům bude muset brát auto někdo jinej :-) Možná by stačil Scout, ale tam mi přijde strašně přemrštěná cena.

Upraveno uživatelem VasekN
Odkaz ke komentáři

Tak o jízdních vlastnostech se ani nejde bavit kdo jednou zkusil ten zvýšebej posed v SUV moc se mu zpět nechce :-) A BMW vs Škoda to je taky jasný, ale na novou X5 nejsou prachy a z tý ojetiny nemám dobrej pocit (ono za cca 600 tis. bude přecejen ojetej už dost). Já mám teď Kiu Sorento takže i u toho SuperBa si částečně polepším ... akorát na potápění bahnitejma cestama k lomům bude muset brát auto někdo jinej :-) Možná by stačil Scout, ale tam mi přijde strašně přemrštěná cena.

Předpokládám, že máš to starší Sorento...to nové jsi nezvažoval, mě se docela líbilo. Nebo Nissan X-trail, pokud se občas potřebuješ někam dostat mimo silnici.

Nedávno jsem vyhrabal fotku mojí současné káry (ideální expediční vozidlo na lyže, kola a kempování) tak to sem hodím :-) Asi nejhorší jízdní vlastnosti na silnici ze všech aut co jsem měl (pevná přední i zadní náprava dělají své) a stejně ho mám ze všech aut co jsem měl nejradši. Tipovali byste, že už má najeto 240 tisíc km? :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Předpokládám, že máš to starší Sorento...to nové jsi nezvažoval, mě se docela líbilo. Nebo Nissan X-trail, pokud se občas potřebuješ někam dostat mimo silnici.

Nedávno jsem vyhrabal fotku mojí současné káry (ideální expediční vozidlo na lyže, kola a kempování) tak to sem hodím :-) Asi nejhorší jízdní vlastnosti na silnici ze všech aut co jsem měl (pevná přední i zadní náprava dělají své) a stejně ho mám ze všech aut co jsem měl nejradši. Tipovali byste, že už má najeto 240 tisíc km? :-)

Nakonec jsem zjistil, že na místa kam se normálním autem zajet nedá jedu jen párkrát do roka, ale zase když je pak někde sněhová kalamita, jede se lyžovat nebo když se jedu potápět je SUV super, ale dokážu se bez toho obejít. Mám ten staší model ... v Kie jsem byl. Původně jsem myslel, že mi bude stačit nová Sportage, líbí se mi moc, jenže je to prostě pro mne malý. Prostor pro posádku se ještě dá, ale kufr je mrňavej. Vozím výbavu na potápění svojí a kámošů, kočárek sem tam sud piva a chlazení, sem tam všechno dohromady. U toho nového Sorenta už za nějakej diesl v lepší výbavě chtěj poměrně balík na to, za to už by ta X5tka nebyla ojetá tak moc :-) Design nového Sorenta mne moc nenadchl, interiér a motor nevypadaj špatně, ale ještě jsem v něm nejel. Ale možná se nakonec ještě budu rozhodovat mezi třeba rok starým Sorentem a Suberbem. Nějak na ten nákup nespěchám. U těch amerik bude trochu problém spotřeba ne? Já s tím svým Sorentem jezdím tak cca za 8 až 9 litrů a už mi to připadá dost :-)

Upraveno uživatelem VasekN
Odkaz ke komentáři

X5 mam, spotreba u 3,0d je 9,5 litru realna a servis spolecne s havarijkem ti daj pekne pres kule. pokud uvazujes o starsi, a bavis se o superbu, tak za pul mice plus minus nic extra nekoupis, kazda hujda bude mit nalitano tak dve kila a je to spis sebevrazda..

Odkaz ke komentáři

X5 mam, spotreba u 3,0d je 9,5 litru realna a servis spolecne s havarijkem ti daj pekne pres kule. pokud uvazujes o starsi, a bavis se o superbu, tak za pul mice plus minus nic extra nekoupis, kazda hujda bude mit nalitano tak dve kila a je to spis sebevrazda..

X5tka za půl míče není žádná hitparáda to je jasný, papírově nalítáno tak 200K a k tomu dalších 100K který někdo stočil :-) Včera jsem se projel v jedný u kterých bych se toho tolik nebál. Ale jak říkáš no, havarijko a servis bude za ranec, a žena chce z bytu do baráku ..... nakonec chtě nechtě půjdu buď do toho Superba nebo maximálně zase do Sorenta :-) Co mne ale štve, že většinou všude na člověka hned jinak koukaj pokud přijede v X5 než když přijede v Sorentu nebo Superbu. Každej už ví kulový, že dotyčnej sotva lepí úvěř a jeho X5 má těsně před šrotem :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...