Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Aston je Aston ... Jestli starý pán někdy před 50 lety vytvořil kult Ferrari a potřeboval k tomu celovečerní film. Aston stačí vidět jen na pár vteřin. Chci, vydělávám a budu mít. Sice o několik let déle, neboť nekradu (a to jak je dnes v sekci humor - ani v soukormém, ani ve státním sektoru), ale budu mít. To tu slibuji, neboť vyřčené sliby se prý lépe plní:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Plánuješ Astona? Super, tak to držím palce aby ti to vyšlo. Ale doufám, že neměříš přes 190 cm, pak by tě to hodně rychle přešlo v tom jezdit

Vejdu se do Lamba i do té křepeličky okřídlené od Mercedesu, tak se snad vejdu i do tohodle. V nejhorším to bude cabrio, ale bude!:-)
Odkaz ke komentáři

Jj, Astona jsem taky dycky chtěl. DB9ku, která je prostě úplně boží. Dá se koupit kolem 1,4M CZK (jedna v ČR je na prodej, prý i kvalitní kus). A prý ani servis není moc drahej, jen musíš do Vídně, protože ten u Exnera prý nestojí za nic (říkal kamarád, který měl DB9 dva roky).

Pro mě ale Aston není, možná až budu starší. Mě to táhne furt k M5 E39 (i přes sáhodlouhý diskuze se znalci a fanatiky, kteří radí jiná a třeba i lepší auta). Je to zkrátka moje srdcovka.

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Jj, Astona jsem taky dycky chtěl. DB9ku, která je prostě úplně boží. Dá se koupit kolem 1,4M CZK (jedna v ČR je na prodej, prý i kvalitní kus). A prý ani servis není moc drahej, jen musíš do Vídně, protože ten u Exnera prý nestojí za nic (říkal kamarád, který měl DB9 dva roky).

Pro mě ale Aston není, možná až budu starší. Mě to táhne furt k M5 E39 (i přes sáhodlouhý diskuze se znalci a fanatiky, kteří radí jiná a třeba i lepší auta). Je to zkrátka moje srdcovka.

..tak to máme stejně..zvažuju taky E39 M5....ale přebíjí to asi M3 E46 v rámci požitků...a nově RS4 Avant..(a o5 E55) :crying_anim02:

..sedím u toho dva dny a už mě z toho jde hlava kolem.:cigar:.ale aspoň jsem už sehnal garáž..:smile_anim:

Upraveno uživatelem bedja
Odkaz ke komentáři

Já bych právě rád nové .. proto je to tak trochu maličký problém :angel:

Srdcovky jsopu srdcovky a je třeba za nima jít. Mě v té mojí trochu brání partnerka. Chce dítě a dům .... nevím co s tím budem dělat:-))))))

Odkaz ke komentáři

Srdcovky jsopu srdcovky a je třeba za nima jít. Mě v té mojí trochu brání partnerka. Chce dítě a dům .... nevím co s tím budem dělat:-))))))

..doporučuju..opustit partnerku..a jezdit sáám v Astonu :smile_anim: :D :D

..ale ne že to pak na mě svedeš..!!! :D

Upraveno uživatelem bedja
Odkaz ke komentáři

Když jsme u těch splněných snů. M3 mě opustila 911 je poměrně drahá, teď mám v hledáčku SL55 (nebo SL500) rv. 2003-2008, prosím, napište mi někdo, že to nemá smysl, že je to blbost, nespolehlivá a hnusná a že dvoje Daytony budou lepšejší...

Odkaz ke komentáři

Když jsme u těch splněných snů. M3 mě opustila 911 je poměrně drahá, teď mám v hledáčku SL55 (nebo SL500) rv. 2003-2008, prosím, napište mi někdo, že to nemá smysl, že je to blbost, nespolehlivá a hnusná a že dvoje Daytony budou lepšejší...

..je to blbost..totální kravina..holý nesmysl o spolehlivosti nemluvě......ale SL55 v TOP stavu by bylo k mání..:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Jistě, že je to totální nesmysl, ale u aut o smyslu přemýšlý ženskýýýýýýýý ... chlapi potřebují hračkyyyyy!!!!!! :tank: :robot: :rifle: Upraveno uživatelem Mike-72
Odkaz ke komentáři

Jsem na tom úplně stejně, dohoda je následující, nejdřív nové rodinné auto (zatím to vidím na Superb v combi, ještě se půjdu podívat na tu Hondu CR-V) pak barák a pak si dělej co chceš, takže hned pak kupuju Jaguara XK coupé to je moje srdcovka chci ten cca 8 let starej model :-) Baráky v naší lokalitě půjdou pravděpodobně nejméně o 30% dolu během příštího roku neboť s největší pravděpodobností dojde na nucené dražby a to jak nově postavených tak i starších domů, čili čekám na tento moment. Superba koupíme asi na začátku příštího roku, střelím Sorento a Audinu a tak nějak to plus mínus vyjde. Dítě už mám a do toho Jaguaru se při nejhorším ta dětská sedačka dá dát ... i když pak už to zase není vhodné pro spolujezdce :-)

Posted Image

BTW: soused měl nejdřív Ferrari a pak Lambo, obou se zbavil, bez zvýšení podvozku se prostě přes některé retardéry ve městě nedostal a to Lambo se zvýšeným podvozkem vypadalo fakt divně .... i když zlé huby říkaj, že to prodal prostě proto, že mu narostl pupek a už se do toho prostě nevešel :-)

Odkaz ke komentáři

Jsem na tom úplně stejně, dohoda je následující, nejdřív nové rodinné auto (zatím to vidím na Superb v combi, ještě se půjdu podívat na tu Hondu CR-V) pak barák a pak si dělej co chceš, takže hned pak kupuju Jaguara XK coupé to je moje srdcovka chci ten cca 8 let starej model :-) Baráky v naší lokalitě půjdou pravděpodobně nejméně o 30% dolu během příštího roku neboť s největší pravděpodobností dojde na nucené dražby a to jak nově postavených tak i starších domů, čili čekám na tento moment. Superba koupíme asi na začátku příštího roku, střelím Sorento a Audinu a tak nějak to plus mínus vyjde. Dítě už mám a do toho Jaguaru se při nejhorším ta dětská sedačka dá dát ... i když pak už to zase není vhodné pro spolujezdce :-)

Posted Image

BTW: soused měl nejdřív Ferrari a pak Lambo, obou se zbavil, bez zvýšení podvozku se prostě přes některé retardéry ve městě nedostal a to Lambo se zvýšeným podvozkem vypadalo fakt divně .... i když zlé huby říkaj, že to prodal prostě proto, že mu narostl pupek a už se do toho prostě nevešel :-)

:-))) vejdou se mu tam nožičkyy????

Která část Varů půjde do dražby?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...