Návštěvník Tada Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Superb Combi vypadá jako nafouklá oktávka combi. Alfa 159 SportWagon je nádherná zvenku a interiér je ten nejkrásnější, co jsem u aut této třídy kdy viděl. Tedy pokud je v kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 No to je ona, ty jsi u nás byl ? Jízdní vlastnosti nejsou zdaleka tak strašný, jak se o ní píše, dá se zkrotit, jen to chce trochu odvahy, přeci jen už je jí 30 let.. Na kolena trochu topí, ale přiznám se, že jsem na ní v dešti nejel a nepojedu. Představa, že bych měl motor pak čistit kartáčkem na zuby není nijak lákavá. Do mokra a bahna mam jinou hopsandu:) Nebyl jsem. Ještě Ale musim to napravit, neb musím si koupit rukavice a proč nezajet do Nuslí, že? Tak jsem řádně prohlédl web obchodu, vč. motorek na prodej, neb jseme si všiml toho kousku, jak na jedné fotce vykukuje u pultu. Jasně, že v dešti se na ni nejezdí, to nejde, ji zašpinit! Myslel jsem jen teď na podzim, že je to hezklá klima na nohy No a s čímpak se hopsá v listí, bahně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Superb Combi vypadá jako nafouklá oktávka combi. Alfa 159 SportWagon je nádherná zvenku a interiér je ten nejkrásnější, co jsem u aut této třídy kdy viděl. Tedy pokud je v kůži Interiér je fakt skvělý, líbí se mi snad úplně všechno. Mám jen jednu výtku, tři malé ukazatele ( teplota vody, oleje a třetí jsem zapomněl, jsou příliš utopené, nejsou z místa řidiče skoro vidět. Jen si nejsem jistý, jak to mají sešroubované. Měli jsme Lancii a palubka drnčela dost brzo a nesnesitelně. Museli jsme si pořád pouštět hodně nahlas rádio . Nevím, možná se už polepšili, při uvedení této modelové řady říkali, kvalita zpracování jako u Audi a jízdní vlastnosti BMW. Jízdním vlastnostem bych věřil, naše auto bylo hodně obratné, vzpomínám se slzou v oku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Interiér je fakt skvělý, líbí se mi snad úplně všechno. Mám jen jednu výtku, tři malé ukazatele ( teplota vody, oleje a třetí jsem zapomněl, jsou příliš utopené, nejsou z místa řidiče skoro vidět. Jen si nejsem jistý, jak to mají sešroubované. Měli jsme Lancii a palubka drnčela dost brzo a nesnesitelně. Museli jsme si pořád pouštět hodně nahlas rádio . Nevím, možná se už polepšili, při uvedení této modelové řady říkali, kvalita zpracování jako u Audi a jízdní vlastnosti BMW. Jízdním vlastnostem bych věřil, naše auto bylo hodně obratné, vzpomínám se slzou v oku. S těmy budíky to je pravda, ale vypadjí krásně Kvalita zpracovní 159 je už na úplně jiné úrovni, například i oproti 156 to je hotový skok kupředu, ovšem ta vyšší kvalita a bezpečnost má jednu stinou stránku - Alfa 159 je velmi těžká, když jsem zkoušel 159 3.2 Q4 tak mi přišla oproti BMW 330i taková méně mrštná - ale bylo mi to v tu chvíli jedno, protože jsem byl okouzlen tím interérem, prošívanými sedačkami a záplavou hliníku na přístrojovce + zvuk motoru nebyl vůbec špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Alfa 159 je super, ale se Superbem jí nejde srovnávat - uvnitř je malá, počínaje místem vzadu až po kufr. Superb combi IMHO jako těžkotonážník vypadat má. U nás se auta nekupujou emocema a srdcem, ale rozumem a poměrem cena/výkon (rozuměj cena/velikost kufru). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 S těmy budíky to je pravda, ale vypadjí krásně Kvalita zpracovní 159 je už na úplně jiné úrovni, například i oproti 156 to je hotový skok kupředu, ovšem ta vyšší kvalita a bezpečnost má jednu stinou stránku - Alfa 159 je velmi těžká, když jsem zkoušel 159 3.2 Q4 tak mi přišla oproti BMW 330i taková méně mrštná - ale bylo mi to v tu chvíli jedno, protože jsem byl okouzlen tím interérem, prošívanými sedačkami a záplavou hliníku na přístrojovce + zvuk motoru nebyl vůbec špatný Škoda, že se nedozvím zkušenosti majitelů třeba po ujetí 50000km jak jsou spokojeni se zpracováním. Alfa má také strašný úlet v cenách, to jsou šílené pálky. Posílám jeden úlovek pro osvěžení tématu. Můžeme to na chvíli převrá***. Co takhle "S čím by jste jezdili" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Dovolil bych si zdvořile nesouhlasit. strávil jsem s tímhle autem den na okruhu v Zolderu. Na základě této zkušenosti hodnotím podvozek jako hodně dobrý. Neměl jsem před tím s Corvettou žádnou zkušenost, dost jsem se toho bál, ale když jsem postupňe zjišťoval kam až můžu, propadal jsem bezuzdnému nadšení. Hned na začátku jsem dostal radu od zkušenějších: "Nikdy na dvojku neakceleruj v zatáčce! Nikdy!" Já se taky nehádám, je to jen můj subjektivní dojem z ovladatelnosti a 500 km po normálních silnicích. Neříkám, že je podvozek špatný, na ameriku je spíš velmi dobrý, jen mu chybí ta "lehkonohost" a obratnost srovnatelných evropských aut . S tím doporučením se nedá než souhlasit . Co takhle "S čím by jste jezdili" . Aston Martin DB9 .. moje srdcovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Posílám jeden úlovek pro osvěžení tématu. Můžeme to na chvíli převrá***. Co takhle "S čím by jste jezdili" . Snowe, ta fotka je nádherná... Za mě (momentálně) asi tohle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 S čím bych rád jezdil? Tímhle: nebo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rud111 Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Nový Trabi je tady, ale ta stará dobrá klasika to není. Už je to taková elegantní hračička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Nebyl jsem. Ještě Ale musim to napravit, neb musím si koupit rukavice a proč nezajet do Nuslí, že? Tak jsem řádně prohlédl web obchodu, vč. motorek na prodej, neb jseme si všiml toho kousku, jak na jedné fotce vykukuje u pultu. Jasně, že v dešti se na ni nejezdí, to nejde, ji zašpinit! Myslel jsem jen teď na podzim, že je to hezklá klima na nohy No a s čímpak se hopsá v listí, bahně? Do bahna a listí mám wr250r, je s ní fakt zábava. Ale koukám, že jsem tu trochu špatně, jdu do vlákna motorkářů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Já bych rád jezdil s Cooperem S nebo s Cliem Sport. Do garáže mi přibude Galaxy a na cesty po matičce bych potřeboval něco ***ěrnýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Já bych rád jezdil s Cooperem S nebo s Cliem Sport. Do garáže mi přibude Galaxy a na cesty po matičce bych potřeboval něco ***ěrnýho. Nebo naopak obrovského a s vlaječkami vepředu - budeš si pak připadat jako diktátor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 (upraveno) S čím bych rád jezdil? Tímhle: nebo Goldwinga jsem chtěl také poslat, to je prostě dream car. Škoda, že nevidím druhou fotku. Když se Ti ji nepodaří postnout, tak napiš alespoň značku a typ, rád se pokochám. Moje auto snů je Jaguar S-Type R. to bych strašně chtěl, ale nevím, asi ho mít nikdy nebudu . Kdybych se mi to čirou náhodou, spíš fikce, povedlo, musel bych mít pouze v černé a nebo ještě lépe v BRG barvě. zdroj http://www.motortopia.com/vehicles/view/p/...v/15996/i/r_jag Upraveno 15. září 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Tada: Já už Clio v menší sportvýbavě měl a bylo to zcela vyhovující auto. Mám to tak, že u malejch aut to "auto" prostě víc cejtim a baví mě to. Bohužel ale doma máme jen jeden řidičák a tak druhý auto nemá smysl (klidně bych manželce dal k dětičkám Galaxy, kdyby mi káplo něco dalšího, jenže ona neřídí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 (upraveno) Goldwinga jsem chtěl také poslat, to je prostě dream car. Škoda, že nevidím druhou fotku. Když se Ti ji nepodaří postnout, tak napiš alespoň značku a typ, rád se pokochám. Gullwing je sen... Na druhé fotce je klasická kulatá Alfa Romeo GT Veloce se čtyřmi světly a v krvavě rudé barvě Po nějakém příhodném S-Type R bych se ti mohl poptat prezidenta českého Jaguar klubu, má docela kontakty... I když v současnosti je situace ohledně servisu a údržby novějších Jaguarů tady v ČR pěkně na prd... bandicoot: Tyhle malé rakety mají cosi do sebe Včera byl na okruhu v Sosnové Golf GTI a jezdil docela pěkně Upraveno 15. září 2009 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Nejezdím s touhle babičkou často, ale o to radši. Je to zvíře z dob, kdy se ještě musely stroje krotit, ne že jezdily samy kam se jen řidič podívá A dávám jí sem, protože si myslím, že tenhle motor je téměř hodinářská práce Proto tě asi porád někde potkávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 ................ Na druhé fotce je klasická kulatá Alfa Romeo GT Veloce se čtyřmi světly a v krvavě rudé barvě Po nějakém příhodném S-Type R bych se ti mohl poptat prezidenta českého Jaguar klubu, má docela kontakty... I když v současnosti je situace ohledně servisu a údržby novějších Jaguarů tady v ČR pěkně na prd... Jo Alfa , tu jsem měl, ale trochu jiný typ. Když jsem ještě mohl za volant, jezdil jsem s Alfou Romeo GTA 1600 Junior . Vypadala skoro přesně jako ta krása na obrázku. Jen neměla nápisy a pochopitelně litá kola, byly tam drátová s centrální maticí. Kola s maticí jsou teď zakázaná, že ? zdroj - http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Alf..._Junior_GTA.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Jo Alfa , tu jsem měl, ale trochu jiný typ. Když jsem ještě mohl za volant, jezdil jsem s Alfou Romeo GTA 1600 Junior . Vypadala skoro přesně jako ta krása na obrázku. Jen neměla nápisy a pochopitelně litá kola, byly tam drátová s centrální maticí. Kola s maticí jsou teď zakázaná, že ? Teď je bohužel zakázáno spousta věcí, které jsou super... Kvůli EU už musí mít všechno ABS, za chvíli bude všechno muset mít ESP S auty to mám já jako s hodinkami - čím starší, tím lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Teď je bohužel zakázáno spousta věcí, které jsou super... Kvůli EU už musí mít všechno ABS, za chvíli bude všechno muset mít ESP S auty to mám já jako s hodinkami - čím starší, tím lepší kvůli EU? já myslel, že je to kvli bezpečnosti.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se