bandicoot Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Ja taky mluvim o havarijnim.Sedou zonou u me bylo to, ze pojistovak nechtel auto videt, cimz obesel vnitrni predpis, ktery mu uklada overit, ze auto je pri sepsani pojistky nebourane. Jenze provize motivuje... Muj pripad, x km od Prahy mi pripravovali auto a kdyz jsem pro nej jel, uz jsem mel v kapse povinny ruceni i havarijni pojisteni.
tombed Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 dneska jsem se povozil v CLK...musím konstatovat, že pár rozdílů jsem tam oproti fabii našel, např. přifukování bočnic sedadel je dobrá fičura, ale na mě je to moc nóbl kára Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. samozřejmě jsem se do záběru snažil nenápadně vecpat hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Až na to, že je to CLS... ještě ke všemu, další minus proti fabii, nezapamatovatelný název
Hasňa Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Radicka pod volantem dobry? Volant dobry? Radio dobry? Nic jineho stejneho mit nebudu. :-) Hodiny byly IWC, nebo Medakem brandovany noname?
zekon7302 Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 ještě ke všemu, další minus proti fabii, nezapamatovatelný název máš pravdu,fakt hnusnej kočár,přeplácané až hnus
m.n. Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 U nového CLS se dá připlatit za IWC hodiny? Jsem myslel, že to byla jen Ingenieur edice u starého CLS...
tombed Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 (upraveno) fšecko dobrý až moc, obložení černý jasan, kůži obšitá palubka, dveře, řadička budiž, já to radši mezi, ale chápu, že MB je MB a má svůj styl, radar v čumáku ve hvězdě, brzdí za tebe, hlídá rychlost, odstup, pomalu nemusíš nic dělat, sedadla fakt křesla, zapadneš, obklopí tě, přifoukneš dle potřeby, do zatáček se přifukují, 3 stupně vyhřívání a odvětrávání, kua stačilo by mi vymontovat to sedadlo a vzít domů k PC , ale hodiny Hasníku opravdu noname s třícípou hvězdou Upraveno 3. května 2012 uživatelem tombed
zekon7302 Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 fšecko dobrý až moc, , ale hodiny Hasníku opravdu noname s třícípou hvězdou hele za příplatek aj pateky,marketing voe
Hasňa Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 (upraveno) fšecko dobrý až moc,Tak to je dobre. obložení černý jasan, Check. kůži obšitá palubka,Check. dveře, řadička budiž, já to radši mezi, ale chápu, že MB je MB a má svůj styl,Je vic mista na schranky na bordel mezi sedadlama. radar v čumáku ve hvězdě,Check. brzdí za tebe, hlídá rychlost, odstup, pomalu nemusíš nic dělat, Not check. Mel jsem to tam, ale nakonec jsem to vyhodil. Jeste uvidim co s tim. sedadla fakt křesla, zapadneš, obklopí tě, přifoukneš dle potřeby, do zatáček se přifukují,Not check. 3 stupně vyhříváníCheck. a odvětrávání, Not check. kua stačilo by mi vymontovat to sedadlo a vzít domů k PC , ale hodiny HasníkuTo snad neni treba, ne!? Edit please. opravdu noname s třícípou hvězdou Jo, IWC je az v SL. I v eSu jsou myslim nounejmy. Upraveno 3. května 2012 uživatelem Hasňa
jacob Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 fšecko dobrý až mocJá jsem v tom Merglu strávil v prosinci jeden celý den a musím říct, že když jsem seděl na předních sedačkách, tak se mi to auto moc líbilo a pocitově bylo také výborné (řazení pod volantem známe ze sedmy ). Největší chyba byla, když jsem se ze slušnosti přesunul dozadu a 100 kilometrů jsem se bouchal hlavou o strop a nohama o přední sedačku. Nejsem basketbalista, měřím 189 centimetrů. Například v Panamera žádný takový problém nebyl, měl jsem nad hlavou pěkných 5 centimetrů místa na kulicha. Doplnil byl, že Panamera je jen o 2 milimetry vyšší (1 418mm vs. 1 416mm).
bandicoot Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Se zeptam, to CLS je na eskovym podvozku? Jezdil jsem chvili v CL a vzadu, kam jsem nakouknul, taky zadny hit. Pritom auto dlouhy jak lod.
Ondra.T Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Vím, že do CL 63 amg taky dávají iwc:)
zid Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Neni to spise na Ecku? Vzhledem k temer identicke delce rozvoru, nejspis ano.
joXerus Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Toho japonce bych se nebál, moc se to nese... a osobně nemívám problém ani se sháněním dílů, tak nějak se mi potvrzuje, že japonec toho moc nechce, ale když už tak je lepší neškudlit, a třeba svíčky nebo rozvody vzít originální (NGK, DENSO, NIPPARTS...) a je zase pokoj. Pár návrhů: Mitsubishi Space Star 1.6 Comfort klima *NEU TÜV Mitsubishi Carisma 1.6 Classic Mazda 323 F 1.6 Sportive *Klimaanlage *PDC* Nissan Primera 1.8 XENON*TEMPOMAT*KLIMA* Nissan Almera 1.8 Elegance*Aluräder mit Breitreifen* Toyota Corolla 1.6 Combi Moc díky za tip Po 323(F) jsem taky už koukal. Ta Carisma mě zaujala, té jsem si vůbec nevšímal. Almera v linku je N16, že? Ta se mi hodně líbí, ale co jsem o ní četl, tak prý nej byla N15 a potom to snad i šlo dolů, tak nevím o Primeře jsem také četl, že to byl držák a později to šlo někam k Laguně takové detaily bych ale spíše měl hledat už na nějakém nissan fóru než tady
jacob Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Vím, že do CL 63 amg taky dávají iwc:) Souhlas :-). Ale řekl bych, že tam je třeba motor o dost hezčí, než ty hodiny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
long Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 (upraveno) Auto bez SPZ ti nikdo havarijně nepojistí a kromě toho nemá co dělat na silnici. Nech si ho převézt nějakou firmou na odtahovce. Ta je pro případ poškození pojištěna. No tak nyní nevím jestli je to vše pravda ? Být to v Čechách již přivezené a v Čechách by se to přihlašovalo není v tom myslím problém ( ani v absenci R.Z) a navíc ne zdaleka všechny pojIšťovny trvají na osobní prohlídce vozidla při návrhu pojistné před vstupem do pojištění a následném sepsáním pojistné smlouvy po doložení všech požadovaných dokumentů ze strany pojištěnce ( žadatele) Viz elektronické srovnavače a online sjednávání. Navíc ani tato pojišťovna s tím nebude mít myslím problém : www.servisnipojistovna.cz a když tam zavoláš a budeš chtít člověka jménem Roman Kuda a řekneš heslo MíRA je to člověk na správném miístě. Upraveno 4. května 2012 uživatelem long
Hasňa Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Wiki:"...The Mercedes-Benz CLS is an executive-size sedan originally launched in 2004 and based on the W211 E-Class platform.."
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se