tmoris Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 chlapi, mam jednu fakt lamickovskou otazku. kdyz je na kole 185/65 R15 lze tam obout gumu 195/65 R15? mate me to, ze na stejny rafek je ruzna sirka gumy.. hm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 tmoris : Tak jako nazout se to tam dá, to že to bude trošku přetékat je věc druhá. Za další bude průměr kola větší, takže ti tacho bude ukazovat jinak než jsi doposud zvyklý a jestli tento rozměr nemáš v techničáku, tak tě můžou popotahovat policajti/stk a nedejbože, když do tebe někdo vrazí, ani nemusíš jezdit, stačí to mít postavené před barákem a jsi viníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 v technicaku tento rozmer je ve variabilnim provedeni. ale jde mi o to, jestli je na kazdou R15 ruzny rafek (185,195,205), nebo se to dava klidne na ten stejny .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 (upraveno) chlapi, mam jednu fakt lamickovskou otazku. kdyz je na kole 185/65 R15 lze tam obout gumu 195/65 R15? mate me to, ze na stejny rafek je ruzna sirka gumy.. hm?zalezi aky mas siroky disk, tu by mali byt vsetky mozne kombinacie : http://www.elektrony...hInfo#kombinacecize ak mas 5,5 - 6,5 malo by to ist Upraveno 22. října 2012 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 tmoris : Tak jako nazout se to tam dá, to že to bude trošku přetékat je věc druhá. Za další bude průměr kola větší, takže ti tacho bude ukazovat jinak než jsi doposud zvyklý a jestli tento rozměr nemáš v techničáku, tak tě můžou popotahovat policajti/stk a nedejbože, když do tebe někdo vrazí, ani nemusíš jezdit, stačí to mít postavené před barákem a jsi viníkem. Rozdíl je 1cm na šířku a několik mm na průměr (asi jako rozdíl sjetá - nová guma). Otázka je, co je v techničáku. Já mám v techničáku šířku 225 a jezdím s 205 zima a 215 léto - protože si nebudu po Praze kurvit auto... Zase takový drama bych z toho nedělal - nazout se to dá a při jízdě to nepoznáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 dikes, timto vyreseno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soda Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2012 Chtěl bych se zeptat, uvažuju nad nákupem nového VW CC, ze skladovek jsem si nevybral, takže by se auto objednávalo. Na jakou slevu se dá u dealera běžně dostat oproti částce, kterou mi vyplivnul konfigurátor? Díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2012 (upraveno) to je různý... my nakupujeme/servisujeme firemní auta u jednoho dealera a tam 100-150t. u auta za 600-800 tis.... ale 10% by snad neměl být problém si myslím zkus tu konfiguraci poslat po dealerech emailem a uvidíš Upraveno 23. října 2012 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 ja se u vw touran dostal na 7,5 procenta - posilam jsem dvema dealerum nabidku toho druheho a oni sli postupne dolu... preju hodne zdaru ve vyjednavani! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Ja se pri poptavkach po novem voze dostal nejvic na 22% off. Ale to byla " tlacenka" a soubeh priznivych vlivu. A byl to opel ne vw. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 u vw ma nase velka firma 18% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 (upraveno) Můj šéf se asi před dvěma týdny stavil u opelu kouknout na insignii a prý 20% dolů ještě než tě do toho posadí... Upraveno 25. října 2012 uživatelem adamo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 ono je taky rozdil, zda slevu dava "vyrobce" nebo "dealer"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Na Škodovky máme slevu 14% při odběru alespoň 3 vozů ročně.Od Opla jsem dostal loni na Insignii 21,5% a bralo se u nich jen tohle jedno auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Já mám v poslední nabídce na Mondeo slevu 266 tisíc (25%)ale u tohoto dealera momentálně servisujeme cca 18 aut a obměňujeme je co čtyři roky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Chtěl bych se zeptat, uvažuju nad nákupem nového VW CC, ze skladovek jsem si nevybral, takže by se auto objednávalo. Na jakou slevu se dá u dealera běžně dostat oproti částce, kterou mi vyplivnul konfigurátor? Díky za odpověď. Min 10% by's mel schopny ziskat, ikdyz si pujdes koupit jedno auto. A kdyz ti to neda hned prvni dealer, nezoufej a zkus dalsi :-) ale pokud budes chtit 4kolku, pocitej s dodaci lhutou 4-5 mesicu (ja si tech 5 mesicu protrpel, ale stoji to za to si pockat :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soda Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Maily jsem zatím nerozeslal, stavil jsem se jen v Praze na Jarově ve VW a dali mi 10%. Za pár mailů nic nedám, ale asi není moc reálné počítat s tím, že jiný dealer v Praze mi nabídne něco jiného. Přeci jen beru sám na sebe a jen 1 kus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Rozesílače, který posílaj dealerům konkurenční nabídky a tlačej je tím dolů, bych všechny postřílel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Rozesílače, který posílaj dealerům konkurenční nabídky a tlačej je tím dolů, bych všechny postřílel. Já taky, vždyť tady přeci máme nejlevnější auta z celé EU Chudáci s toho nemají ani vindru, jak moc levně to tady všechno prodávají A lidi bláznivý by chtěli jako ještě slevu, já bych je hnal" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Rozesílače, který posílaj dealerům konkurenční nabídky a tlačej je tím dolů, bych všechny postřílel.Zrovna řeším, kam se spoustou nevyužité munice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se