Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Je fajn, ze jsi v poradku, ale tyhle gumy tu nema nikdo. Teda doufam! Myslel jsem, ze mas rozum. Dobre gumy nejsou vsespasitelne, ale spatne jsou sebevrazda, nebo minimalne zbytecny hazard. Cinskou nounejmku, tedy treba tyhle, bych nedal ani na privesny vozik. Auto sluzebni? Nebo aspon pojistene?

No já toho v zimě moc nenajezdím a přišla mi takhle zbytečná investice.Poučil jsem se,i na těch pár kiláků se oplatí připlatit,zas taková investice v přepočtu na ty sezony to není,jsem blb,škoda toho auta,bude ze mně na nějakou chvíli páprda v zasmraděné naftě,třeba mi tak. :suicide_anim: zítra hodím nějaké foto :crying_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem měl za to,že goodridge jsou solidní pleušky,ale jak jsem se teď díval na net na nějaké testy,tak dopadly vždy nejhůř.Je fakt,že v kvalitě pleušek jsou dost velké rozdíly,ale že pustí na silnici něco,co neprojde testem.jsem si nemyslelwheelchair.gif

je to jako tady s hodinkama,za málo peněz,málo muziky :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Marfael: No taky jsem si myslel, ze tam byla chyba ve jmene. Ale nebyly to ani ony, uz tak spatne, ale prece jen znackove, Goodridge, ale Goodride. Musel jsem se kouknout na sit, jestli vubec neco takoveho je. Sklouznout si clovek muze samozrejme i na Nokianech, nebo Continentalkach, ale ten cenovy rozdil neni az tak zasadni, aby to stalo za ten risk. Dobra guma je dobra investice, at uz s ni clovek dela cokoliv. :-)

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Aha,tak já to četl celou dobu jako goodridge,které jsem měl zafixovaní jako solidní pleušky,ale ono je to goodride,tak už je mi to jasný.Je fakt,že já bych si na auto nic neznačkového nedal,nebo-li neprověřeného,co má aspoň průměrné výsledky v testech.Mně se třeba osvědčily Klebery,které jsou slušné a i docela dlouho vydrží.

Odkaz ke komentáři

Chlapí takovou prdu nikomu nepřeji, ale nikdy nebude chyba pouze v pneu i když jsou to jebky , které skoro nikdo nekupuje.

Utrhnout auto a dostat ho na budku ? že by i vyšší rychlost a nebo s přibržděním a nebo navíc s trhnutím volantem ?

To : Zekon7302 pamatuješ so co se stalo a kde byla chybka krom pneu ?

Odkaz ke komentáři

Jasně,vím co jsem udělal špatně,nijak se neobhajuji,byla to moje chyba která ať to vypadá jakkoliv mi dala dost na zamyšlení,auta můžem prostě jenom řídit,ovládat nikoliv,jsou to blbé stroje,jinak je to moje vůbec první nehoda od 95,jednou to asi být muselo.Pro odlehčení,hodinky to přežili bez újmy :D

Odkaz ke komentáři

Já napíšu svoji zkušenost z loňského ježdění po sněhu:Akce ESP.

Nejsem žádný rychlý jezdec,ale s Yetim jsem byl při hustém sněžení-břečce na silnici v příkopě,ani jsem nevěděl jak.

Jezdil jsem s hodně auty,žádné ESP nemělo,ale při smyku,kdy jsem začal "postaru" auto rovnat kontra pohybem volantu se mi najednou splašilo pod rukama.

Podotýkám,takřka nové gumy,Continetál TS 830-najeto asi 1000KM.

Jel jsem necelých 50km/h ,úsek 1km od domu,takže si troufám říct,že to tam dobře znám a přesto jsem byl ve škarpě natotata. Autu se nic nestalo,není na něm ani škrábaneček,takže jsem se nechal potupně vytáhnout XC90tkou kamaráda,který se smál,až mu tekli slzy.Jeho slova: "Vidíš ty p..o,já Ti povídám kup si štyrkolku,budeš ji potřebovat,ale ty né,ty si ze všech nejchytřejší." Pokračoval jsem dál,podstatně opatrněji,vděčen za zkušenost,že nejsem nejlepší ridič na světě a ani milion všelikakejch technických vymožeností mne před pádem do škrapy neuchrání.

Píšu to hlavně proto,že už mám docela dost smyků za sebou,kontrolovaných,kdy je radost,když se auto chová tak jak má,ale pak nastane situace,že se to podle naučeného scénáře chovat přestane.

No a pak člověk jen kouká.

Odkaz ke komentáři

Kdyby někdo toužil po Mini, tak má aktuálně Renocar velmi zajímavou nabídku pro studenty, čerstvé absolventy (do 5 let po) a pedagogy. A jelikož jsem se v jednom v pátek svezl, jsem z toho úplně nemocný. Takže místo na něj vydělávat, tak brouzdám a slintám...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...