Bob Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Koukam bila je in, taky jsem hotovej z moji prvni novy kary :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 Díky za příspvěky k nabíječkám.Asi kupovat nějakou za 700 nemá cenu,no,máte pravdu.Nějaká ta CTEK vyhrála test,tak asi zvolím nějakou od této firky.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 CTEK je bomba, pouzivaj je krom jinyho trebas i v renocaru atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 Tak jsem se konecne dockal a 320d je doma. Jsem meganadsenej . Tak jsi se dočkal..snad budeš spokojený.. já..po zážitku z tohoto týdne, kdy napadlo asi dva centimetry sněhu..jsem ze zadokolkama nadobro skončil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 bedja-to se ti nedivim,me stacila jedna zima,jeste k tomu v Krkonosich a nazdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 (upraveno) Marfael: CTEK je super, mam tu MX5 ci jak a nemuzu vynachvalit. bedja: neni to prvni BMW ci zadokola, kterou budu mit/ridit, zase takova hruza to v zime neni, ja si to naopak uzivam. A na hory nejezdim, max na Vysocinu . Bob123: bila je v mode poslednich 5-6 let, ja ji mam rad obecne a kdyz jsem resil 3er, byla volba jasna . At Golf dobre slouzi . Upraveno 8. prosince 2012 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 Diky, samozrejme preji take vse nej, me se bila libi tak 2-3 roky a volba byla taky jasna :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 bedja: neni to prvni BMW ci zadokola, kterou budu mit/ridit, zase takova hruza to v zime neni, ja si to naopak uzivam. A na hory nejezdim, max na Vysocinu . ..taky na hory nejezdím..ale abych nenajel na vjezd u baráku, který má 3procenta spádu..to ať se na mě nikdo nezlobí..to soudruzi ve Stuttgartu nedotáhly.. ..a to dodám..fungl nové zimy Continental.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 musis to vycouvat se 2 pytlema cementu v kufru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 bedja: si kopyto a neumis ridit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 bedja: si kopyto a neumis ridit ..děkujiíí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 ..taky na hory nejezdím..ale abych nenajel na vjezd u baráku, který má 3procenta spádu..to ať se na mě nikdo nezlobí..to soudruzi ve Stuttgartu nedotáhly.. ..a to dodám..fungl nové zimy Continental..No pravdou je, ze Mercedesy, hlavne pak C, jsou v zime horsi nez treba BMW. Moc to nechapu, ale je to tak . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 kdysi před léty jsem na šumavě nemohl zaboha vyjet kopec na špičák. s GOLFEM. přijel nějakej strejc ve stodvacítce a vyfrčel nahoru bez zaváhaní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 No pravdou je, ze Mercedesy, hlavne pak C, jsou v zime horsi nez treba BMW. Moc to nechapu, ale je to tak . ..někdo je s tím zadkem spokojený..ale většina co znám stejně remcá.. ..dnes jsem vyjel předohrabovou RS oktávkou bez zaváhání po zasněžené a zamrzlé polohorské cestě.. ..ani v nejmenším bych neměl odvahu se tam pustit s tím medvídkem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 montemar: Jenze Bawo nema nad tou hnanou napravou motor, ktery na tu napravu tlaci, jako stodvaca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 to jo, jenže zase pochybuju, že měl na tý stodváce zimní gumy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 na stodvacy byly takovy skoro traktory na zadni napravu, s tim se vyjelo vsechno, pokud jsi tedy nastartoval :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 No pravdou je, ze Mercedesy, hlavne pak C, jsou v zime horsi nez treba BMW. Moc to nechapu, ale je to tak .Rekl bych,ze Mercedes nema rozlezeni vahy 50/50,ze zadek ma proste lehci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 kdyz jsem jezdival obstastnovat jednu spoluzacku z vejsky do nejaky p....e u jablonce, a mival sem xsaru, tak to, co tam vyjeli mistni s ladama a 120kama, sem nemel sanci ani bohovi. zimni sem mel novy, ale proste zimni 205/55R16 byli staveny spis na jizdu 160 po lehce zasnezeny dalnici, nez splhani do podhorskych salasi.. na zimu to chce spalky, to, co si ted koupis jako zimni pneu, se od letnich lisi jen tou vlockou na boku. jako X5 na 255 zimnich je na snehu taky spis brusle nez auto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Jo tak tos trefil. Otec když jsme jezdili na hory (na Kasárny, Kohůtku) měl na žigulovi 2101 jak píšeš ty kostky,nechápal jsem kde se to všude vyhrabalo, žádná šířka, prostě úzké 13" špalky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se