Jeremy Odesláno 17. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2006 nenápadné Mondeo TDCi + klikatá okreska + řidič při chuti = zatím 3x jsem dohnal lidičky na palubě k blinkání Copak je to za motor? Kocour má 2.3 turbo, 147kW :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2006 2,0 TDCi, asi 136 koní, ale v reálu větší roli hraje krouťák :-) jinak viz výše Ono v reálu to fakt není o koních v techničáku. P.S. To s tím blinkáním je bohužel pravda... jednou dcera, jednou neteř a jednou sousedovic kluk... nic extrémního, sedět vzadu vpravo já, taky zezelenám Jo a SAAB se mi líbí - hlavně ty staré modely s "proudnicovou" karoserií, nádhera BTW dnes jsem v Praze obdivoval TATRA MTX V8 - návrh pana Václava Krále z konce 80. let, prototyp postaven 1991, nádherná placka i po těch letech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2006 Rover 416 SI, r.v. 1999. Měl jsem Roverka i před tím 5 let bez jakékoliv investice, tak jsem se pro něj rozhodl znovu. Anglická qualita je tam znát a navíc všechny auta jsou v plné výbavě. V dnešní době se dají pořídit i za velice slušný peníz, oproti tomu, co stály nové. Je to z důvodu krachu firmy a následného prodeje šikmovokým, mám dojem¨, že Číně. Lidi se bojí náhradních dílů, ale s toho už strach nemám, protože jsem zatím nikdy žádné nepotřeoval:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 18. října 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2006 Lukáši, seděl jsi v tom vůbec??? Na rozdíl od jakékoliv německé značky je to opravdu kvalitní, bezúdržbové a bezporuchové. A ten luxus a pohodlí uvnitř je prostě úžasný. Kenny v novém modelu jsem neseděl. Já jsem psal, že vím jak je to dobré auto a za dost slušnou cenu, ale prostě je to korejec. Pro mě je to stejné jako si koupit čínské hodinky. Proč si se vlastně rozhodl pro Hyundai??? BTW: O kvalitě Mercedesu nejsem přesvědčen, ale co se týče BMW tam pochyb nemám. Hlavně kvalita podvozku a motorů je zcela nesrovnatelná. A z čeho usuzuješ, že u BMW jseš bez pochyb??? Mě měnili po půllroce u nového BMW 320 převodovku, a auto mě stálo týden v servisu. Prý to mělo hodně nových trojek, prostě seriová závada. S Mercedesem jsem zase zažil lahůdky s elektrikou. Kvalita motorů je určitě nesrovnatelná, ale musí jim fungovat elektronika, ......a převodovka. Jelikož jsem jezdil M3 a některé další modely jsem otestoval. Sériová závada? Jasně i to se může stát, většinou je to vždy u první série daného modelu. Je ale pravda, že žebříček spolehlivosti TUV vždy vedou japonci a hlavně Toyota má na vrcholu několik zástupců. Bratr jezdí Yarisem a nezná co je problém, porucha a o spotřebě taky nikdy nemluvil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 18. října 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2006 to Vlastimil7664: Není to náhodou převlečená Honda Accord? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2006 To Lukáš - fše nejlepčí k sfátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2006 BMW 328 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2006 To Lukáš: V posledních letech si firmu Rover přehazovali jak horký brambor a to právě Honda a BMW. Tak, že máš pravdu, že určitá podoba tam je. I když mám dojem, že v roce 1999 Rovera zrovna vlastnilo BMW, protože motor BMW tam mám na 100%. V předchozím Roverku 214 I, r.v.1994 byl motor Honda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2006 Já jezdím Nissan 350Z, ale právě aktuálně přemýšlím o přesednutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2006 No tak to by mě zajímalo co čeho chceš přesednout. Motor je sice trochu hrubiánský a větší obratnost celého auta by neškodila, ale řídil jsem faceliftovaný i starší 350Z a musím říct, že za dané prachy vynikající svezení. Napadá mě snad jen nová Z4M nebo cayman, tak jsem zvědav o čem přemýšlíš. Já osobně bych ale buď počkal na novou M3 nebo bych zvážil tu Z4M - ta je za podobné prachy. První zprávy o nové M3 mluví o částce 2,2milKč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2006 Na stěhování můžu půjčit velkého kombíka a na tu dobu se obětuju a budu ti oprašovat Zetko :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2006 To sibirnaya - Mňam, mňam, fešák. Jaký je to rok, co má za motor a jakou rychlostí prosím tě jezdí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 18. října 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2006 BMW 328 Hmm, tak ty bys mě natřel Moc krásné BMW, gratuluji!!! To víš já mám ale Minora na nákupy, denní ježdění, odvoz věcí na stavbu atd. Tvůj bavorák by byl moc nepraktický....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 18. října 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2006 To Lukáš - fše nejlepčí k sfátku Moc děkuji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2006 r.v. 1938, dvoulitr, údaj výrobce 80PS, zatím jsme na vmax 180km/h ale ještě trochu poladíme... takový víkendový vozítko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2006 Super!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2006 Hele Lukine vše nej ke svátku, málem jsem zapomněl. Mám bráchu také Lukáše a žena mi volala, ať mu nezapomenu popřát, tak jsi mě napadl i ty. Tak ať se daří a ať ti ta stará černá plechovka vydrží aspoň než dostavíš ten barák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 18. října 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2006 Hele Lukine vše nej ke svátku, málem jsem zapomněl. Mám bráchu také Lukáše a žena mi volala, ať mu nezapomenu popřát, tak jsi mě napadl i ty. Tak ať se daří a ať ti ta stará černá plechovka vydrží aspoň než dostavíš ten barák. Dík moc mnovace. To je nejspolehlivější auto! Kromě dobíjení - relé, prasklého homokinetického kloubu, problémem se spojkovým mechnismem se vlastně nikdy nic nestalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2006 Gentlemani, klobouk dolů. Oldtimery parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazatel Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2006 Onion: A o jakém nástupci uvažuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se