Kazaam Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Cože tak málo? Staré clk 200k žralo kolem 10furt to je mazec hlavně teda krásné auto Grábl je jasná volba neznám nikoho kdo by si stěžovalJojo, je to pravda...když jsem jel z výletu z Pece pod Sněžkou, což je z kopce, tak v klídku za 5,3 ...ale jinak to žere opravdu málo, když na to nějak nedupeš..auto teda k takové jízdě neprovokuje...spíš tak pohoda a okna dole
Návštěvník Radius Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Odesláno 25. července 2013 Měl jsem W202 C200K 141kW a bralo si to 7.5/8.8/11,5 (nejméně 6.9 a nejvíce 13.3). Grábl je takovej českej Bahman (bahmancars.ch). To CLK je krásný, taky jsem přemýšlel před pár lety jít do tohodle faceliftu, bohužel jsem nesehnal auto v pěknym stavu. Nakonec jsem našel W211, kterou jsem vůbec nehledal, mladou s pár kilometrama, tak jsem do toho šel a mám ji dodnes. Stejně ale ve skrytu duše toužim po kupátku, než bude rodina... I když do C215/216 by se asi děti vešly :-D Ale nevim, kdo by platil ten servis...
tmoris Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Odesláno 25. července 2013 (upraveno) ponekud sokovane jsem prave precetl tento clanek, zejmena tedy pasaz: Daimler jako jediná evropská automobilka odmítl vyhovět směrnici EU, jež od letošního ledna zakázala v klimatizaci nově prodávaných vozů používat dosavadní náplň R134a. Automobilka však ve svých testech zjistila, že jediná schválená náhrada za dosud běžné chladivo může při srážce a vzplanutí uvolnit vysoce toxický fluorovodík, a způsobit tak cestujícím ve vozidle smrt. Pokud je toto pravda, tak to uz mi opravdu prestava rozum brat, co jsou tohle za hovada.. Netusite, jestli se to tyka jen evropskych aut, nebo v evrope prodavanych aut (tedy i novych aut Toyota apod)? Upraveno 25. července 2013 uživatelem tmoris
IntoPicture Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Odesláno 25. července 2013 Netusite, jestli se to tyka jen evropskych aut, nebo v evrope prodavanych aut (tedy i novych aut Toyota apod)? Všech v Evropě, naopak minimálně některé z asijských automobilek na 1234yf přešly jako první. Tohle už je dost dlouhá bitva Mercedesu, kterého zhusta v boji podporuje hlavně AutoBild - poprvé to oficiálně oznámili určitě víc než před rokem. Kromě výsledků těch testů tohle celé hrozně smrdí od hlavy - je to už poněkolikáté, co se mění chladivo patentované DuPontem před tím, než DuPontu vyprší ochranná známka. Totiž už r12 byl vedený jako nepoškozující přírodu, ten byl nahrazený r134 v rok, kdy končila ochrana DuPontu po hustém lobbingu a r134 byl znovu vedený jako environmentally safe. A najednou se zjistilo, že ne a vymysleli 1234yf, který je zase DuPontu a testy o jeho nebezpečnosti, které inicioval a platil Mercedes myslím nikdo věcně nerozepřel. A teď je to celé o průser, protože ostatní na to přešli a v tomhle případě to nebylo jen o změně náplně, ale 1234yf potřebuje jiné železo... Aneb jde tam o hodně a Mercedes si může vysloužit buď ostruhy, nebo ztráty jako prase. Tady je úvodní test se srovnáním r1234yf a r134a: http://www.autobild.es/practicos/refrigerante-asesino-200242 a tady test AutoBildu a TUV, co dělá uniklé chladivo: http://www.autobild.de/artikel/killer-kaeltemittel-r1234yf-tuev-rheinland-testet-4244227.html .
Pirx Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Odesláno 25. července 2013 Znepokojujici je, ze ac se spousta dalsich stejne zbytecnejch, nesmyslnejch a samozrejme podplacenejch narizeni a omezeni EU da nejakym zpusobem elagantne ojebat, tohle bohuzel nema pro normalniho smrtelnika ZADNY reseni. Ojety auta vyrobeny pred zavedenim novyho chladiva jednoho dne proste dojdou. Nezbejva nez drzet palce Merglu at to vyhraje :-/
nettopejr Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Odesláno 25. července 2013 R 12 bohužel díky obsahu chloru poškozuje ozonovou vrstvu, to se v dané době neřešilo. R134a byla od počátku považována za "dočasné chladivo" a omezují ji pro její vliv na skleníkový efekt. Zákaz 134a se týká všech nových modelů, tzn. dokud se bude vyrábět určitý "starý model"- netýká se ho povinnost přejít na nové chladivo. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4 Beta
sibirnaya Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 tri roky v garazi a chytl na brnk. cumel sem jak puk..
Rodkopf Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 tri roky v garazi a chytl na brnk. cumel sem jak puk.. To je hřích nechat tohle 3 roky v garáži
straspol Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 (upraveno) tri roky v garazi a chytl na brnk. cumel sem jak puk.. To je krasavec Upraveno 26. července 2013 uživatelem straspol
nividic Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 To je pecka!Kam ho jedeš vyvenčit? tri roky v garazi a chytl na brnk. cumel sem jak puk..
sibirnaya Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 dopo sem vymontoval nadrzku a hadice vod serva, chce to vymenit..
nividic Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 Ajo, tak to preju ozdravnou kuru, a pak looong looong drajv :-) Btw. splnil by se mi detskej sen, kdybych ho videl nazivo! dopo sem vymontoval nadrzku a hadice vod serva, chce to vymenit..
tenge Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 U nas byvala opravna resp firma ktera rekonstruovala jaguary, porsche a dalsi nadherny kousky. Tam jsem se zakoukal do porsche 356b , jen je to asi opravdu sen..bohuzel.. Stacilo kdyz je jeli projet kolem.. Byl jsem xkrat uvnitr a to byly hotove krasky co se klubaly po zanedbani majitelem
laskajefajn Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 Zajimal by mě Váš názor jestli to auto na odkazu je prodejné nebo ta cena je dost ustřelená? http://www.sportovnivozy.cz/44037-bmw-3-335d-facelift-hodonin?fz=vse#zalozkaFoto Výbava je podle mě dost dobrá ale ta cena je si myslím o sto tisic přestřelená-můj názor.
montemar Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 myslim, ze cena odpovida.. srovnani-2008,100tkm,27t? .. ale proc brat petilety auto, kdyz jsou ted k mani takovi krasavci (jen o 5t? drazsi, ale novi)
Kazaam Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Odesláno 29. července 2013 Měl jsem W202 C200K 141kW a bralo si to 7.5/8.8/11,5 (nejméně 6.9 a nejvíce 13.3). Grábl je takovej českej Bahman (bahmancars.ch). To CLK je krásný, taky jsem přemýšlel před pár lety jít do tohodle faceliftu, bohužel jsem nesehnal auto v pěknym stavu. Nakonec jsem našel W211, kterou jsem vůbec nehledal, mladou s pár kilometrama, tak jsem do toho šel a mám ji dodnes. Stejně ale ve skrytu duše toužim po kupátku, než bude rodina... I když do C215/216 by se asi děti vešly :-D Ale nevim, kdo by platil ten servis...Díky W211 facelift bych klidně bral, ale ty jsou cenově úplně jinde než CLK facelift ...kupé bych ti doporučil, ale je to taková past, ze které se pak špatně utíká ... C215 v pětikilu nasál za pár kaček teďka kámoš..ve zlatý barvě )..je fakt, že z toho mám už taky docela respekt Nevím, co úplně myslíš tím bahmanem..jestli to mají být špatný nebo dobrý reference..auta z obrázků nevypadaj nejhůř...ačkoliv mi přijde, že Grábl tam má někdy ještě vyšší level..Bentley, Maserati, často nějaký Porsche....já jsem si tam připadal jak socka, když jsem kupoval "jen" to CLK ) ... p. Grábl na mě udělal fakt slušnej dojem...a jinak teda pro hodináře můžu říct, že mě překvapil, když vyhrnul rukáv a tam AP Royal Oak Offshore v kombinaci oranžová-černá....a jeho kolega nějaký Zenith Defy
Návštěvník Radius Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Odesláno 29. července 2013 CLK facelift je krásnej, máš to pěkný. Kamarádovi c C215 "za pár kaček" přeji hodně štěstí u první faktury za servis...Díky W211 facelift bych klidně bral, ale ty jsou cenově úplně jinde než CLK facelift ...kupé bych ti doporučil, ale je to taková past, ze které se pak špatně utíká ... C215 v pětikilu nasál za pár kaček teďka kámoš..ve zlatý barvě )..je fakt, že z toho mám už taky docela respekt Nevím, co úplně myslíš tím bahmanem..jestli to mají být špatný nebo dobrý reference..auta z obrázků nevypadaj nejhůř...ačkoliv mi přijde, že Grábl tam má někdy ještě vyšší level..Bentley, Maserati, často nějaký Porsche....já jsem si tam připadal jak socka, když jsem kupoval "jen" to CLK ) ... p. Grábl na mě udělal fakt slušnej dojem...a jinak teda pro hodináře můžu říct, že mě překvapil, když vyhrnul rukáv a tam AP Royal Oak Offshore v kombinaci oranžová-černá....a jeho kolega nějaký Zenith Defy
xjr1 Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Odesláno 29. července 2013 Ahoj kolegové, Nemáte někdo praktickou zkušenost s motory D5 120kW (r.v. 2005) od Volva? Mám možnost koupit hezkou S80 s nájezdem 180000km a trochu se toho commonrailu bojím, kdy přijdou na řadu vstřiky, čerpadlo atd..? Klidně SZ, díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se