Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Na chvíli BMW 318d,budu mít teď hodně ježdění a tehle je ve spotřebě o hodně lepší než Orlando...

Ve spotřebě jo, ale s kvalitou motoru to nevím. Mám doma časopis Disel svět motoru a tam píšou o čtyřválci  dislu BMW ,je tam i kód motoru.Je to pěkná kasička, někomu se to před Vídní zastavilo, měl auto úplně od nového a najeto kolem 90tis. Bolest jsou rozvody, ještě ke všemu jsou na druhé straně motoru u převodovky a ozubené kolo je součástí klikovky. Tak se při rozvodech mění i klika. Po přečtení článku jsem stratil důvěr ke dvoulitrů BMW od r.v.2008 a sem  patří i 318d. Pokusím se najít ten časák a dám sem číslo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve spotřebě jo, ale s kvalitou motoru to nevím. Mám doma časopis Disel svět motoru a tam píšou o čtyřválci  dislu BMW ,je tam i kód motoru.Je to pěkná kasička, někomu se to před Vídní zastavilo, měl auto úplně od nového a najeto kolem 90tis. Bolest jsou rozvody, ještě ke všemu jsou na druhé straně motoru u převodovky a ozubené kolo je součástí klikovky. Tak se při rozvodech mění i klika. Po přečtení článku jsem stratil důvěr ke dvoulitrů BMW od r.v.2008 a sem  patří i 318d. Pokusím se najít ten časák a dám sem číslo.

Udržováno,servisováno,dobrej kup,strach nemám... :mobile: 

Odkaz ke komentáři

jestli si ji koupil vcera, tak si zajed k autorizakovi, at ti na to mrkne, co se ma delat, jestli tam neni nejaka krpa a tak a pri te prilezitosti si nech udelat volej..

emef: má pravdu předsedo ale kdyby sis náhodou chtěl shánět díly sám tak tady http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp8kq9fUV9/NZHGHv32Ir0nFFpJIAOPqyNxNiWGRjgIycfnZqgQi3p9Crttg3NX2TgA== si podle modelu, roku výroby a motorizace najdeš co je třeba  :cheers: 

Odkaz ke komentáři

sem nedavno koukal na auto-motor-sport.. testovali mazdu cx-5 diesel.. dost chvalili, mj. v primem srovnani porazila ve vsech smerech volvo xc-60 (myslim).. ten motor, co v ni je, splnuje jako prvni euro-6, a to bez dalsich pridavnych dpf, katalyzatoru, mocoviny.. mj. zasluhou extremne nizkeho kompresniho pomeru 14:1 (coz by mohlo znamenat v dusledku dlouhou zivotnost)..

to auto se mi libi cim dal vic..

Upraveno uživatelem montemar
Odkaz ke komentáři

Tak jo, díky :)

Nakonec jsem se dohodnul se známym, že mu auto zejtra přivezu do servisu, aby ho přezul a mrknul na to. Olej asi udělá on a pak to kdyžtak vezmu přes Toyotu. Chci se stejně na nějaký věci zeptat. Ach jo, proč jsou ty auta ještě složitější než hodinky? :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...