Návštěvník Jagman Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Panove doporucte mi nejakej casopis o autech.Kupoval jsem si Autocar,ten uz neni.Neco,kde jsou seriozni testy aut....Zkusil jsem Top Gear,ale to se neda cist ty pic.oviny.Diky za tip.Speed ted po "faceliftu" hodne slusnej casak clanky i o veteranech atd a Honza Cervenka pise fakt dobre Faster - furt celkem novinka da se cist jak co ale maj slusneho fotografa A nebo kupuj cizinu - Octane treba ten je hodne dobrej
brownwld Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Nejlepši časopis, co teď vychází je jednoznačně EVO, top gear je hroznej, speed se zlepšil... Bohužel je EVO pouze dvouměsíčník, ale vyplatí se to
panedge Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Díky za tipy,zkusím to.Speed je na můj vkus moc o sportovních autech,já mám radši testy normálních aut,který si můžu dovolit.
KFL Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Evo ideálně v originále - pak je to měsíčník .
Hasňa Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 EVO neznam, ale zda se, ze ma taky appku, tak to otestuju.
panedge Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 (upraveno) Aplikace jsou good,ale casak ma furt svoje kouzlo.Zkusim to Evo. Ted jsem koukal v BMW na tu novou ctyrku,to se mi libi jak svina. Upraveno 9. prosince 2013 uživatelem panedge
montemar Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 (upraveno) Upraveno 9. prosince 2013 uživatelem montemar
brownwld Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 No jen teda dodám, že EVO jsou hodně supersporty, respektive dávám youtube kanál http://www.youtube.com/channel/UCFwzOXPZKE6aH3fAU0d2Cyg pro příklad
tombed Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 http://auto.idnes.cz/skoda-110-r-novague-0e9-/ak_aktual.aspx?c=A131209_142135_ak_aktual_fdv
Traveller Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Asi budu mít težké sny - to je podle mě otřesné...
mondeo2 Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 No mě se to líbí, do toho bych klidně šel.
zid Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 (upraveno) ja kvuli tem svetlum v tom vidim Mulsanne... a nevim.. pripada mi to jako hrozna splacanina Upraveno 9. prosince 2013 uživatelem zid
m.n. Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Tak ono asi vývoj vlastních světlometů bude stát docela dardu, takže viditelně využil věci z koncernu, předek Bentley, zadek Lamborghini.
tombed Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 (upraveno) Chlapi jste objevili Ameriku? Četli jste ten článek? Jak píše m.n. a v článku taky, ano přední světla Bentley, zadek lambo, rám R8... EDIT: v tomto kontextu a jako hold předloze to mí estetično neuráží... Upraveno 9. prosince 2013 uživatelem tombed
laskajefajn Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 panedge: koukám že jezdíme do stejného servisu...cupátko je to pěkny ale spiše jako vikendovka ve dvou
Igicz Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Ja s tim Rkem nevim... Skoro jsem to cekal ve vlaknu Multipla:) Skoda, ze nejsou prachy na plnohodnotneho nastupce. Ale supr, ze se pro to nekdo nadchnul.
Liqid Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Koncepty jsou dost často divočina, mohlo by to dopadnout dobře, lidi na to mají. Problém je, že když vezmou díly ze supersportů, tak to auto bude stát nesmysl a bude to neprodejné. Kdyby radši nové oktě sebrali zadní dveře, tak by to byla ideální alternativa k A5 nebo BMW 4.
sibirnaya Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 to uz tu jednou bylo, tudor, a neproslo.. byt to bylo ze superbu, ale bylo to povedeny..
panedge Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Jako nevím,kupé by měla bejt trošku luxusní záležitost.Proto bych si nikdy nekoupil Škoda Octavia kupé za milion s dvoulitrovým dieselem...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se