Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Jagman
Odesláno

Panove doporucte mi nejakej casopis o autech.Kupoval jsem si Autocar,ten uz neni.Neco,kde jsou seriozni testy aut....Zkusil jsem Top Gear,ale to se neda cist ty pic.oviny.Diky za tip.

Speed ted po "faceliftu" hodne slusnej casak clanky i o veteranech atd a Honza Cervenka pise fakt dobre

Faster - furt celkem novinka da se cist jak co ale maj slusneho fotografa :)

A nebo kupuj cizinu - Octane treba ten je hodne dobrej

Odesláno

Nejlepši časopis, co teď vychází je jednoznačně EVO, top gear je hroznej, speed se zlepšil... Bohužel je EVO pouze dvouměsíčník, ale vyplatí se to :)

Odesláno (upraveno)

Aplikace jsou good,ale casak ma furt svoje kouzlo.Zkusim to Evo.

Ted jsem koukal v BMW na tu novou ctyrku,to se mi libi jak svina.beza2abe.jpg

Upraveno uživatelem panedge
Odesláno (upraveno)

ja kvuli tem svetlum v tom vidim Mulsanne... a nevim.. pripada mi to jako hrozna splacanina

Upraveno uživatelem zid
Odesláno (upraveno)

Chlapi jste objevili Ameriku? Četli jste ten článek? Jak píše m.n. a v článku taky, ano přední světla Bentley, zadek lambo, rám R8...

EDIT: v tomto kontextu a jako hold předloze to mí estetično neuráží...

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno

Koncepty jsou dost často divočina, mohlo by to dopadnout dobře, lidi na to mají. Problém je, že když vezmou díly ze supersportů, tak to auto bude stát nesmysl a bude to neprodejné. Kdyby radši nové oktě sebrali zadní dveře, tak by to byla ideální alternativa k A5 nebo BMW 4.

Odesláno

Jako nevím,kupé by měla bejt trošku luxusní záležitost.Proto bych si nikdy nekoupil Škoda Octavia kupé za milion s dvoulitrovým dieselem...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...