Mechac Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Presedlal jsem do Laguny s dvoulitrovym turbobenzinem a na 4control podvozku, to auto me vylozene bavi. Dokud se nerozne kontrolka paliva :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Malicko OT dotaz:Neumel byste prosim nekdo treba nejak uplne nahodou objednat/koupit tohle: http://www.mbok.jp/item/item_417419381.html ??? Tady v Cechach to podle cisla nejde, mistni EPC to cislo nezna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Zkus kontaktovat http://www.mopardily.cz Tomas umi sehnat ledacos, snad budes mit stesti. Malicko OT dotaz:Neumel byste prosim nekdo treba nejak uplne nahodou objednat/koupit tohle: http://www.mbok.jp/item/item_417419381.html ??? Tady v Cechach to podle cisla nejde, mistni EPC to cislo nezna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 už aby bylo jaro... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Jako klidně at najebe kupa sněhu, taky si rád zablbnu...ale toto není ani zima ani jaro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 už aby bylo jaro...Pěkné, pěkné, to se to musí jezdit. To je koník z Maranella? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Pěkné, pěkné, to se to musí jezdit. To je koník z Maranella?..911ka..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Podle mě taky 911 možná RS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 (upraveno) 996 GT3 RS na P-Zero ? Upraveno 28. prosince 2013 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 997 GT3, jestli je to ta s červenými světly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 TV barrandov Valentin DobrotivyKaroserie Sodomka v kabriu chlapci to je karka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 Nepotkali jsme se v pátek na benzince u Vel.Meziříčí? Pán tankoval benál do bílé Laguny a tvářil se extremně deprimovaněPresedlal jsem do Laguny s dvoulitrovym turbobenzinem a na 4control podvozku, to auto me vylozene bavi. Dokud se nerozne kontrolka paliva :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 (upraveno) K diskusi kolem příspěvku 12846 - Jezdil jsem relativně dost auty, ale Mercedesy mi přišly ve své kategorii vždy nejlepší. Pokud bych měl volnou ruku, určitě bych si vybíral mezi vozy této značky. A že nemá v nabídce sportovní vozy? Tak takový postoj patří spíš do sekce humor ne :-) Jinak Lagunu jsem měl taky půjčenou ve 2,0 D 132 kW s 4controlem a musím přiznat, že mě to auto bavilo. Za ty peníze, za který to prodávali (než podražili), je to dobrý auto, ale má taky svoje mouchy - malý kufr (na svojí třídu), tuhá spojka (pokud nemáš automat), relativně tvrdší podvozek a docela žravý motor. Ten 4control je ale fakt super věc. Umožňuje jednoznačně lepší průjezd zatáčkou a je jako dělaný do podzemních garáží postavených dle norem ze 70-let pro Š 120 a Tráboše. Upraveno 29. prosince 2013 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 Pěkné, pěkné, to se to musí jezdit. To je koník z Maranella?Nene , ze Stuttgartu 997 GT3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 Mercedes má v nabídce sportovní vozy vpodstatě začal vyrábět sportovní vozy dnes SL, SLS, SLK, C cupe třeba Ale souhlasím třeba 211 je opravdu to nejlepší v kategorii do 500tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 ..pánové nemáte někdo Toyotu Avensis..?..je to velká hrůza..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 Jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 (upraveno) Já si vždycky myslel, že to je spolehlivý a pohodlný auto, jehož známým a velkým vyznavačem je např. Pohlreich (pokud to není šikovně dělaná akce sponzora). Upraveno 29. prosince 2013 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 Spolehlive mozna je. Pohodlne uz mene. Pekne a intuitivni uz vubec. Tolik me zkusenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 Ono se to blbě s Mercedesem srovnává, mě se celkem jezdilo dobře v Mondeo z r. 2011, dnes bych to taky viděl jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se