Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Zkus kontaktovat http://www.mopardily.cz

Tomas umi sehnat ledacos, snad budes mit stesti.

Malicko OT dotaz:

Neumel byste prosim nekdo treba nejak uplne nahodou objednat/koupit tohle:

http://www.mbok.jp/item/item_417419381.html

???

Tady v Cechach to podle cisla nejde, mistni EPC to cislo nezna...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K diskusi kolem příspěvku 12846 - Jezdil jsem relativně dost auty, ale Mercedesy mi přišly ve své kategorii vždy nejlepší. Pokud bych měl volnou ruku, určitě bych si vybíral mezi vozy této značky. A že nemá v nabídce sportovní vozy? Tak takový postoj patří spíš do sekce humor ne :-)

Jinak Lagunu jsem měl taky půjčenou ve 2,0 D 132 kW s 4controlem a musím přiznat, že mě to auto bavilo. Za ty peníze, za který to prodávali (než podražili), je to dobrý auto, ale má taky svoje mouchy - malý kufr (na svojí třídu), tuhá spojka (pokud nemáš automat), relativně tvrdší podvozek a docela žravý motor.

Ten 4control je ale fakt super věc. Umožňuje jednoznačně lepší průjezd zatáčkou a je jako dělaný do podzemních garáží postavených dle norem ze 70-let pro Š 120 a Tráboše. 

Upraveno uživatelem FraK
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

Mercedes má v nabídce sportovní vozy vpodstatě začal vyrábět sportovní vozy dnes SL, SLS, SLK, C cupe třeba

Ale souhlasím třeba 211 je opravdu to nejlepší v kategorii do 500tis :punk:

Odkaz ke komentáři

Já si vždycky myslel, že to je spolehlivý a pohodlný auto, jehož známým a velkým vyznavačem je např. Pohlreich (pokud to není šikovně dělaná akce sponzora).

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...