tmoris Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 To je to pravy bezpecny rodinny auto! Pri kolizi preskoci protijedouci vuz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 tady mam taky svyho favorita, Jeep Cherokee Chief, uz jsem ho vazne zvazoval, nastesti neni misto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Sibiř, vždyť to má přední masku jak z Volhy Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franus Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Rolland Garros se s motorem GTI snad ani origo nedělal, myslim že se tam dávala 1.4 benzín. Interiér krásnej bílej, sedačky polokůže myslim.Nejlepší je podle mě P205 GTI edice Griffe pak RG Cabrio RG se nedelalo jako gti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 RG se nedelalo jako gti.Vždyt jsem to psal byla tam 1.4 benzín, nejsi člen P205Clubu? Vim, že se tam pohybuje člověk se stejnym nickem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Sibiř, vždyť to má přední masku jak z Volhyto jen ovšem z toho důvodu, že to Volha okopírovala od Jeepu, ne naopak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Za mě Bronco nebo ještě lépe Scout International Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Topkan - mám MX-5, 2.gen po faceliftu, tzv. NBFL, 2003. Koupil jsem po 1. majiteli, koupena nová v ČR, dnes najeto 23000 km, stav téměř nového auta. NBFL se od NB liší bílými budíky, trochu předkem, na středovém tunelu 3 kaslíky místo jednoho atd. Mám 1.8, 6-ikvalt, samosvor, kola 16" a tuto specifikaci doporučuji. Auto je spolehlivé, skvěle topí i v zimě (se střechou se jezdit dá), i teď se díky letošní zimě občas projedu, mám nasazený hardtop. S MX-5 neuděláš chybu, motor je předimenzovaný, úpravy pro mírné zvýšení výkonu jednoduché (svody, výfuk, sání...) takže není problém udělat z Majdy i dost svižné auto (při malé hmotnosti se projeví i malé zvýšení výkonu), zvlášť když dáš např. nějaká lehoučká kola atd. Lze doplnit i turbo, snad i kompresor, jsou na to kompletní kity a pak auto drigtuje na požádání, je to ale o jiných penězích. Vynikající a zábavné auto a to jsem měl i jiná, s několikanásobným výkonem... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Cece za 10 let najezdit 23000 km, to je uplne novy auto. Ja mam vyhlidnutou tu 2001ku a ta ma uz sto pade :-/Tunit nehodlam, nepotrebuju zavodit. Chci to na kazdej den do prace.Kazdopadne diky za rady a informace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Mám taky MX5ku, poslední generaci s dvoulitrem, samosvorem atd.. perfektní svezení, malý lehký auto. Doporučuju. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 moc pěkné a zábavné kábro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Tak tak, ani se mi ho nechce zbavovat, ale touha po 964 je šílená moc pěkné a zábavné kábro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 (upraveno) Přátelé, zvažuji koupi vozu pro manželku. Mám jedno autko vyhlídnuté, ale potřeboval bych proklepnout WIN, kdyby byl někdo tak laskav. Taky kdyby se tu nacházel někdo od VW - tak i servisní historii. Zdá se, že je v pohodě a člověk nikdy neví. Když tak do SZ. Díky moc. wv.jpg Tak do mého výběru postoupilo další vozidlo. Jedná se o Toyotu Auris. Stejný rok jako WV, stejné kilometry, stejná cena. Taky automat. Co byste brali vy? Upraveno 9. ledna 2014 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 ..za mě Auris..rok zpátky bych řekl VW.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franus Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 urcite toyota, koncern nebrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Tahle toyota je obluda ,ale držák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 (upraveno) Ve firmě máme také Aurise 2008, né tak dlouho, abych mohl referovat, ale jelikož si myslím, že při najetých více jak 120.000km byly měněny pouze spotřební věci jako olej, filtry, žárovky ... dle servisní historie autorizáku, tak asi kvalitně v pohodě" Jízda je v něm zábavná" Mě osobně VW group absolutně neoslovoje a lidi kolem mě s auty měli pouze problémy (né samozřejmě všichni, ale většina už by se k VW po druhé nevrátila). Takže za mě today, tomorrow, TOYOTÁ Jediné, co mě na těch Japoncích s..e, že stále loví velryby, Němci ne, takže to je jen na tobě Tak do mého výběru postoupilo další vozidlo. Jedná se o Toyotu Auris. Stejný rok jako WV, stejné kilometry, stejná cena. Taky automat. Co byste brali vy? Upraveno 9. ledna 2014 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Tak tak, ani se mi ho nechce zbavovat, ale touha po 964 je šílená O jedné pěkné 964 vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Mám taky MX5ku, poslední generaci s dvoulitrem, samosvorem atd.. perfektní svezení, malý lehký auto. Doporučuju. Jo tuhle generaci pred poslednim faceliftem bych bral uplne nejvic (s pevnou skladaci strechou), ale na tu nemam. Kazdopadne gratuluju. Pridej nejaky hodnotny info. Jezdis v zime? Garazujes? Vejdou se do toho vysoci lidi? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 No mám 188cm, vejdu se do toho, bez střechy líp než s ní Jinak je to v plné výbavě (m.n snad nečte ) keyless, špera, kožka, xenóny, sicny atd.. v zimě nejezdí, to bych jí neudělal, je zagarážovaná ve vytápěné garáži Je tam bilstein podvozek, co mne překvapilo tak jsem s tím dojel v létě na Mangart ve slovinsku, vylezl feratu a potom jel okreskama do Cortiny se ubytovat.. Sedačky jsou prostě výborný. Jo tuhle generaci pred poslednim faceliftem bych bral uplne nejvic (s pevnou skladaci strechou), ale na tu nemam. Kazdopadne gratuluju. Pridej nejaky hodnotny info. Jezdis v zime? Garazujes? Vejdou se do toho vysoci lidi? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se