blackhead Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Pekny, ja jel s manzelkou v srpnu glockner a byl tam daleko vetsi provoz, to stelvio vypada celkem v pohode.Pokud vyjde počasí je to super, vem si ,že jsem se na to těšil jak malej kluk ....můj malej kluk jel na tábor do talošky a já konečně mohl uskutečnit výlet v autě ,které je jen pro dva. Celou cestu až na Zell am See chcalo a v GT3 spotřeba 10,8...druhý den bylo polojasno a silnice osýchaly, ale den D jsem si vymodlil Ještě pro představu jakej jsem prase řidič tak spotřeba za celej trip byla nějakých 11,9....
Pavel K. Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Paráda!!! Užíval jsem si to teď s tebou Díky P.S. Určitě si to dáme "spolu" ještě několikrát
wave ceptor Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 (upraveno) No tady na fóru samozřejmě ne, tady jsou drahý káry, ale jezdí se v nich 50/90/130 a poslouchá pouze legálně zakoupená hudba! Bohužel já to tak mám komplet jak jsi to napsal.(s vyjímkou drahé káry) Dokonce i trochu níž 50/90/120. Jinak pěkné video i auťák. Upraveno 11. ledna 2014 uživatelem wave ceptor
m.n. Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 M3Man.: hele a to je cesta od Bormia? Nebo z druhé strany? Já totiž jel od Bormia a zdálo se mi to o dost širší, na vrcholku mě ale poslali zpátky, protože na druhé straně passu bylo napadané kamení nebo něco, takže jsem to musel vzít zpátky domů přes Švajc.
bedan Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Parádní video. Musím si dát kameru i do GT86. Na jaře jsem si projel Grossglokner a Fernpass a taky mi pěkně hvízdaly gumy. I když na Tvoji GT3 bych se podíval tak chviku zezadu.A v létě jsem si pojezdil po provance, taková cesa z Die do Sisteronu a potom přes Castelane , výlet kolem Verdonského kaňonu a pak po Route Napoleon do Grasse na pobřeží byla taky paráda. Jenom jsem si měl vzít taky GT86 a ne CX5.
blackhead Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 kamera neni potreba, staci smartphone + drzak a pripadne nejaka eurova aplikace ktera nabizi pozadovane funkce, ja mam iphone + iSymDVR.
M3maniac Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 když se ptáš, tak 8.12 tunel, dotaz na partnerku - pičo, jak to tu jéé,jak to tu jéézdí, když tu někoho potkášPřipadáš mi svým projevem jako ten v Tvém avataru. Pokud nepoznáš , že to nepatřilo mé partnerce, ale mému údivu jak se v takovém tunelu pak couvá, když je dost dlouhý a dvě auta tam fakt nevejdou......Spíš mám pocit, že sis musel něco najít na někoho s ostravským přízvukem.
M3maniac Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 M3Man.: hele a to je cesta od Bormia? Nebo z druhé strany? Já totiž jel od Bormia a zdálo se mi to o dost širší, na vrcholku mě ale poslali zpátky, protože na druhé straně passu bylo napadané kamení nebo něco, takže jsem to musel vzít zpátky domů přes Švajc.Jo od Bormia, no širší to je když se koukáš po horách a jedeš 40 jak pán ve fábii
panedge Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 M3maniac-parádní video!já vždycky šílím z toho zvuku motoru,co má Porsche.To je prostě klasika.
Ladin Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 ......když to tady tak pročítám nechápu......... si představte, kdyby takhle jako na tom videu jezdili všichni..........se pozabijíme navzájem. Plná čára....nevadí, dyť tam vidím.........třicítka? nevadí mám rychlý auto a fakt dobře brzdí...........že mi ostatní fabianti uhejbaj? tak to přeci má bejt, zdržujou.......Vždycky, když takovýhle video vidím, je mi trapně, jako bych v tom autě seděl já. Řikám si, co si asi vo mně asi myslej ty, co předjíždím? Já vím, že se nic nestalo, že to měl pod kontrolou, že má brko..........ale to si říkaj všichni pokud se nic nesemele. Nezlobte se na mně, já to prostě tak mám, ale asi sem divnej............tak a teď do mně
jirka404 Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 ......když to tady tak pročítám nechápu......... si představte, kdyby takhle jako na tom videu jezdili všichni..........se pozabijíme navzájem. Plná čára....nevadí, dyť tam vidím.........třicítka? nevadí mám rychlý auto a fakt dobře brzdí...........že mi ostatní fabianti uhejbaj? tak to přeci má bejt, zdržujou.......Vždycky, když takovýhle video vidím, je mi trapně, jako bych v tom autě seděl já. Řikám si, co si asi vo mně asi myslej ty, co předjíždím? Já vím, že se nic nestalo, že to měl pod kontrolou, že má brko..........ale to si říkaj všichni pokud se nic nesemele. Nezlobte se na mně, já to prostě tak mám, ale asi sem divnej............tak a teď do mně No konečně něco rozumného . Absolutní souhlas.
azeppelin Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Nejsi sám, ale na tohle vlákno máš holt málo testosteronu
Daemonultimate Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 (upraveno) To neni o nějakejch hormonech,je to o rozumu,předvídání a td.Jedna srna,jeden spadlej namachrovanej motorkář,pitomá náhoda a život má frajer úplně vzhůru nohama.Tomu věřte. Upraveno 11. ledna 2014 uživatelem Daemonultimate
jirka404 Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 To neni o nějakejch hormonech,je to o rozumu,předvídání a td.Jedna srna,jeden spadlej namachrovanej motorkář,pitomá náhoda a život má frajer úplně vzhůru nohama.Tomu věřte.Třeba takto a to doslova a do písměne "vzhůru nohama" - http://www.liveleak.com/view?i=cea_1360087058&comments=1
kloubik Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Vcera jsem po roce zaskocil zase na takovy lokalni mini autosalon a poprve v zivote videl nazivo Porsche 959...najeto neco pod 5tis. mil, vsechno original z tovarny, perletova bila (udajne jediny kus v teto barve za celou produkci). Bomba auto! Vsechny foto ilustracni (umrela mi bateka v mobilu) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nove trojkove (vlastne ctyrkove) kupe od bmw...moc povedeny, tak nejak mi prisel i z interieru lepsi dojem nez z trojky (prestoze je interier skoro totozny). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Novy Lexus IS250/350 F sport.... konecne jsem ho prozkoumal nazivo detailneji a dost dobry, interier se mi moc libil, podle me lepsi interier nez ma BMW. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A pro sibire tam meli spoustu aut na jezdeni pro plechy do ferony...namatkove treba takovy 2015 GMC Yukon XL Denali Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Speedster Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 To je zas každý moralista. Svezte se někdy v 911 a dojde vám o čem to auto je, a chcete jezdit 30, ok jezděte, jen potom nezrychlujte když vás někdo předjíždí. Víc tolerance by neškodilo.
M3maniac Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 To máš pravdu, plně souhlasím s tím, že pokud se stane něco nepředvídatelnýho, obratí se Ti život během zlomku vteřiny naruby.... Ale to by nesměl schumacher lyžovat, nebo bys nemohl plout titanicem. Vždy se může něco pos... pojedeš 60 a sestřelí Tě nebrzdící 20ti tunová tatra, pojedeš 100 a těsně se tomu vyhneš. Někdo riskuje tím, že je horolezec a taky může svou chybou zabít kolegu, ale je to jeho vášeň. Někdo jezdí freestyle na motorce a taky může vletět mezi lidi.... A proto napíšu znovu, koho něco takového nebaví a netuší, že takové auto zabrzdí rychleji než fabka nebo to dvou tunové , ten to nikdy nepochopí. V podstatě jsme došli k závěru, že pro polovinu lidí jsem kretén a pro druhou polovinu pohodář, který jel trochu rychleji. Kdysi jsem byl docela střelec ( za mlada) dnes jedu na jistotu a asi na 70% možností , svých i auta. Denně potkávám na silnici lidi co jezdí v 90ce 65 a vytváří za sebou dlouhé kolony a jelikož dalších 5 řidičů za nim neovládá své vozidlo, neví jestli stihne předjet, neví na jakou rychlost atd tak vznikají nehody. V podstatě to beru tak, mám se rád a v žádném případě nechci nikomu ublížit, pokud ovšem mi motorkář z protisměru vletí pod kola...neovlivním to. Je to prostě osud, někdy zlej, ale osud... A ten je nezvratnej. A ty hlášky má přece brko? Jsem spíš introvert, nejsem členem žádného snobského klubu jen prostě miluji vůni benzínu a místo do cigaret a piva to strkám do nádrže. Debata co kdyby, co kdyby náhodou je prostě o ničem. Když jedu tak se snažím předvídat a přemýšlet za všechny kolem sebe, když stojí na zastávce autobus téměř zastavím, když jedu kolem školy jedu krokem a dnes jsem jezdil v autě od manželky za 5,2 v průměru. Prostě kretén a bezmozek.
M3maniac Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 959 je skvost, ale hlavně fantastická investice. Jedna stojí i v Praze, auto chvíli drželo rekord nejrychlejšího vozu na světě než mu ho vzala F40ka.
Duke650 Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Třeba takto a to doslova a do písměne "vzhůru nohama" - http://www.liveleak.com/view?i=cea_1360087058&comments=1V tom žlutém Lambu byla mladá spolujezdkyně z našeho města . Znal jsem její rodiče. Totálně jim to rozmetalo životy na střepy Ale mohlo se to stát i ve Wartburgu, rychla auta a svižnou jízdu nezatracuju
jirka404 Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 (upraveno) M3maniac - A proto napíšu znovu, koho něco takového nebaví a netuší, že takové auto zabrzdí rychleji než fabka nebo to dvou tunové , ten to nikdy nepochopí. Příteli, fyzikální zákony neoblbneš . Upraveno 11. ledna 2014 uživatelem jirka404
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se