jirka404 Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 (upraveno) V tom žlutém Lambu byla mladá spolujezdkyně z našeho města . Znal jsem její rodiče. Totálně jim to rozmetalo životy na střepyAle mohlo se to stát i ve Wartburgu, rychla auta a svižnou jízdu nezatracujuJá jsem znal zase toho řidiče. Dost toho pro mě postavil, ametérsky závodil a hodinu před tím, něž se mu to stalo jsem s ním mluvil. Měl stejné řeči jako náš autor videa "víš, jak to brzdí, jaké to má jízdní vlastnosti, zabrzdím na metru, jedu jako po kolejích atd." . Potom stačila jedna blbá vlna na silnici a byl konec. Upraveno 11. ledna 2014 uživatelem jirka404
CEGY Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 S tím lambem a těma dveřma mi chviličku trvalo, než jsem pochopil, vo co tam vlastně jde. Lambodveře/bouračka/auto na střeše/hoří. Fakt tragické. Nicméně některé komenty k tomu byli vtipné.
decebal Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Já jsem znal zase toho řidiče. Dost toho pro mě postavil, ametérsky závodil a hodinu před tím, něž se mu to stalo jsem s ním mluvil. Měl stejné řeči jako náš autor videa "víš, jak to brzdí, jaké to má jízdní vlastnosti, zabrzdím na metru, jedu jako po kolejích atd." . Potom stačila jedna blbá vlna na silnici a byl konec.To těmhle pohodářům dojde, až jim nějakej jinej k...t sestřelí někoho z rodiny. Na pohodu.
Návštěvník Radius Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Video ze Stelvia super! Dej sem ještě nějaký foto tý GT3 z těch hvozdů, máš to krásný.
M3maniac Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 To jo přiteli, ale i v těch fyzikálních zákonech zjistíš, že GT3 (1390kg) zabrzdí dřív než 2tunové super SUV. Je to zbytečné, srovnáváme jabka a hrušky. Pro Tebe jsem bezmozek a víc bych to nerozebíral Patrně patříš do skupinky lidí, které když na rovném a přehledném úseku předjede něco silného na čtvrt plynu ve 120ti, začnou troubit, lamentovat a houkat dálkovýma. Neberu Ti to a věř mi, že fyziku oblafnout nehodlám.
mondeo2 Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 a gde je to video, člověk tu chvilku není a .................................
M3maniac Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Já jsem znal zase toho řidiče. Dost toho pro mě postavil, ametérsky závodil a hodinu před tím, něž se mu to stalo jsem s ním mluvil. Měl stejné řeči jako náš autor videa "víš, jak to brzdí, jaké to má jízdní vlastnosti, zabrzdím na metru, jedu jako po kolejích atd." . Potom stačila jedna blbá vlna na silnici a byl konec.To je ten problém, mladá roštěnka a touha se předvést...jsem toho odpůrcem a kupodivu a pro jistotu jsem v tomto autě nikdy žádnou roštěnku krom své nevezl. Protože předvádění se a machrování vždy smrdí průserem.....ale jak jsem psal , setina sekundy... a neštěstí je na světě a hlavně je to tu pro každého, i pro Ty bezchybné a slušné...tak bacha na to chlapi.
azeppelin Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 To jo přiteli, ale i v těch fyzikálních zákonech zjistíš, že GT3 (1390kg) zabrzdí dřív než 2tunové super SUV. Je to zbytečné, srovnáváme jabka a hrušky. Pro Tebe jsem bezmozek a víc bych to nerozebíral Patrně patříš do skupinky lidí, které když na rovném a přehledném úseku předjede něco silného na čtvrt plynu ve 120ti, začnou troubit, lamentovat a houkat dálkovýma. Neberu Ti to a věř mi, že fyziku oblafnout nehodlám.Tak si s tím běž na okruh a nebo na dálnici do německa. Jak někdo, kdo je absolutně netolerantní a bezohledný k ostatním, může vůbec apelovat na toleranci. To je výsměch. Stát se může cokoli. Rozumný člověk jede v takovém terénu pomalu a ohleduplně. Ty jedeš jak hovado a do toho ještě stíháš bonmoty o tom jak někdo kdo jede tou omezenou rychlostí je kokot. Jako cyklista taky nejsem zvědavý aby kolem mne jezdili idioti v jakémkoli autě na třicítce kilem. Nevidím důvod proč, když jedu předepsanou rychlostí bych měl ohleduplně uhýbat do svahu nějakému egomaniakovi. atd. atd. Věř nebo ne ale všude jezdím podle předpisů a nepovažuji to zapšklost ani srábkovství. Mein gott. Ne nadarmo se říká že chlapi v přechodu dělají větší hovadiny jak ženské.
jirka404 Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 To jo přiteli, ale i v těch fyzikálních zákonech zjistíš, že GT3 (1390kg) zabrzdí dřív než 2tunové super SUV. Je to zbytečné, srovnáváme jabka a hrušky. Pro Tebe jsem bezmozek a víc bych to nerozebíral Patrně patříš do skupinky lidí, které když na rovném a přehledném úseku předjede něco silného na čtvrt plynu ve 120ti, začnou troubit, lamentovat a houkat dálkovýma. Neberu Ti to a věř mi, že fyziku oblafnout nehodlám.S tou skupinou řidičů seš vedle . Ale s tím bezmozkem souhlasím. Pokud by jsi sem postnul video z tvé jízdy na uzavřeném okuhu rád bych ho zkoukl celé, ale fragmenty tohoto mě akorát nas..... a to tak, že se k němu nemohu vyjádřit, protože by mě modi blokli alespoň na měsíc . Tak jenom komentuji jiné komenty .
decebal Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Tak si s tím běž na okruh a nebo na dálnici do německa. Jak někdo, kdo je absolutně netolerantní a bezohledný k ostatním, může vůbec apelovat na toleranci. To je výsměch. Stát se může cokoli. Rozumný člověk jede v takovém terénu pomalu a ohleduplně. Ty jedeš jak hovado a do toho ještě stíháš bonmoty o tom jak někdo kdo jede tou omezenou rychlostí je kokot. Jako cyklista taky nejsem zvědavý aby kolem mne jezdili idioti v jakémkoli autě na třicítce kilem. Nevidím důvod proč, když jedu předepsanou rychlostí bych měl ohleduplně uhýbat do svahu nějakému egomaniakovi. atd. atd. Věř nebo ne ale všude jezdím podle předpisů a nepovažuji to zapšklost ani srábkovství. Mein gott. Ne nadarmo se říká že chlapi v přechodu dělají větší hovadiny jak ženské.+1, díky. Připadá mi to, jako kdyby nám tady bylo sugerováno, že jako k....i vlastně jezdí ti, co dodržují pravidla.
toldi Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Omlouvám se, pokud to sem už někdo dával, ale přijde mi to příhodnéhttp://www.videacesky.cz/reklamy-reklamni-spot-video/zpomalte
decebal Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 (upraveno) Já to sem dával před pár dny, teď se to sem opravdu hodí. Opravdu to stojí za vidění.http://mashable.com/2014/01/06/driving-safety-ad-new-zealand/?utm_cid=mash-com-fb-main-linkedit: tak to je p...l, synergie.-)) Upraveno 11. ledna 2014 uživatelem decebal
M3maniac Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Tak si s tím běž na okruh a nebo na dálnici do německa. Jak někdo, kdo je absolutně netolerantní a bezohledný k ostatním, může vůbec apelovat na toleranci. To je výsměch. Stát se může cokoli. Rozumný člověk jede v takovém terénu pomalu a ohleduplně. Ty jedeš jak hovado a do toho ještě stíháš bonmoty o tom jak někdo kdo jede tou omezenou rychlostí je kokot. Jako cyklista taky nejsem zvědavý aby kolem mne jezdili idioti v jakémkoli autě na třicítce kilem. Nevidím důvod proč, když jedu předepsanou rychlostí bych měl ohleduplně uhýbat do svahu nějakému egomaniakovi. atd. atd. Věř nebo ne ale všude jezdím podle předpisů a nepovažuji to zapšklost ani srábkovství. Mein gott. Ne nadarmo se říká že chlapi v přechodu dělají větší hovadiny jak ženské.Co to tu meleš ty cyklisto? Jestli tam je třicítka tak se podívej na tom videu kolik jedou Ti cyklisti z vrchu dolů....někteří jedou na doraz 80km/h ,někteří Ti slavní cyklisti jedou v té rychlosti středem po bílé dělící čáře, tak když kážeš tak by sis měl všimnout i toho, protože když nějakej takovej cyklista vletí někomu pod auto, byt pojede těch 30 (to tam nejel nikdo) jako bys jel bezesporu i Ty, tak mu udělá se života peklo. Já nic ja muzikant, běž se s tou Tvou vzorností vycpat , já na rozdíl od Tebe umím přiznat, že jsem v životě udělal pár prasáren, pár mladických nerozvážností, ale lidi Typu nikdy jsem nic neprovedl mě baví, jako hromady cyklistů jedoucí za šera či ve tmě bez osvětlení.
Daemonultimate Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 (upraveno) Tak si s tím běž na okruh a nebo na dálnici do německa. Jak někdo, kdo je absolutně netolerantní a bezohledný k ostatním, může vůbec apelovat na toleranci. To je výsměch.+1 Já teda nejsem z řad těch vychovaných,jako tady kolega,myslim,že by se spoustě lidí ježily vlasy na hlavě,jenže je to všechno trochu jinak.Během těch skoro dvou milionů kilometrů, co jsem najezdil se všema možnejma osobákama a byly v tom třeba i AMGéčka,jsem dospěl k poznání,že taková jízda do běžnýho provozu prostě nepatří.Takový ti opatrní tatíci kolikrát zaviní víc nehod,jenže jaký jsou následky?Je to jako to nejbezpečnější cestování letadlem.Statisticky.Pánové,měl jsem tu čest držet v rukách lidi,co vylítli z auťáku a byla to pekelná podívaná.Jeden do pasu dobrý,od pasu až k hlavě měl tělo rozmačkaný.Druhej urval pásy a vyletěl tak šikovně,že nechal půlku hlavy na rámu okénka.Jenom řidiče jsem nenašel.Byl v poli,motal se sem a tam ,měl rozbitej nos.Miloval jsem a miluju supersport styl jízdy,jenže ne v provozu.Tam jsou normální lidi,kteří nemaj takový reakce o jakých se domníváme,že máme my.Rád potkávám řidiče,kteří umí jezdit rychle.To není v rychlosti. Decebale,to video je strašný,tím nemyslím špatný.Je to nářez. Upraveno 11. ledna 2014 uživatelem Daemonultimate
azeppelin Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 (upraveno) Co to tu meleš ty cyklisto? Jestli tam je třicítka tak se podívej na tom videu kolik jedou Ti cyklisti z vrchu dolů....někteří jedou na doraz 80km/h ,někteří Ti slavní cyklisti jedou v té rychlosti středem po bílé dělící čáře, tak když kážeš tak by sis měl všimnout i toho, protože když nějakej takovej cyklista vletí někomu pod auto, byt pojede těch 30 (to tam nejel nikdo) jako bys jel bezesporu i Ty, tak mu udělá se života peklo. Já nic ja muzikant, běž se s tou Tvou vzorností vycpat , já na rozdíl od Tebe umím přiznat, že jsem v životě udělal pár prasáren, pár mladických nerozvážností, ale lidi Typu nikdy jsem nic neprovedl mě baví, jako hromady cyklistů jedoucí za šera či ve tmě bez osvětlení.Mě ale v tuto chvíli vůbec nezajímají cyklisti, ale ty. Až se tu bude chlubit cyklista jak jel jak hovaho, tak mu napíšu něco v podobné nótě. V kontextu tohoto videa jsi jako autor za debila jedině ty. Edit, jo a světe div se, na kolo mám světla, blatníky, zvonek a dokonce reflexní magnetické proužky na nohy a ruce. Můžeš si to obhajovat jak chceš, ale je to jen ukázka podle sebe soudím tebe. Upraveno 11. ledna 2014 uživatelem azeppelin
M3maniac Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Prosím Tě napsal jsem Ti tady veřejně že jsi ču...ák? Oslovil jsem Tě vulgárně? Tak si nech slova jako hovado a debil na koledu. Díky a měj se pane rozumbrado.
jirka404 Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 +1 Já teda nejsem z řad těch vychovaných,jako tady kolega,myslim,že by se spoustě lidí ježily vlasy na hlavě,jenže je to všechno trochu jinak.Během těch skoro dvou milionů kilometrů, co jsem najezdil se všema možnejma osobákama a byly v tom třeba i AMGéčka,jsem dospěl k poznání,že taková jízda do běžnýho provozu prostě nepatří.Takový ti opatrní tatíci kolikrát zaviní víc nehod,jenže jaký jsou následky?Je to jako to nejbezpečnější cestování letadlem.Statisticky.Pánové,měl jsem tu čest držet v rukách lidi,co vylítli z auťáku a byla to pekelná podívaná.Jeden do pasu dobrý,od pasu až k hlavě měl tělo rozmačkaný.Druhej urval pásy a vyletěl tak šikovně,že nechal půlku hlavy na rámu okénka.Jenom řidiče jsem nenašel.Byl v poli,motal se sem a tam ,měl rozbitej nos.Miloval jsem a miluju supersport styl jízdy,jenže ne v provozu.Tam jsou normální lidi,kteří nemaj takový reakce o jakých se domníváme,že máme my.Rád potkávám řidiče,kteří umí jezdit rychle.To není v rychlosti. Decebale,to video je strašný,tím nemyslím špatný.Je to nářez.No a vo tom to je . Chceš si zablbnout? - zaplať si okruh, chceš jet rychle do kopce? - přihlaš se ná závody do vrchu .
martin.951 Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 +1 Mě ale v tuto chvíli vůbec nezajímají cyklisti, ale ty. Až se tu bude chlubit cyklista jak jel jak hovaho, tak mu napíšu něco v podobné nótě. V kontextu tohoto videa jsi jako autor za debila jedině ty. Edit, jo a světe div se, na kolo mám světla, blatníky, zvonek a dokonce reflexní magnetické proužky na nohy a ruce. Můžeš si to obhajovat jak chceš, ale je to jen ukázka podle sebe soudím tebe.
azeppelin Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Prosím Tě napsal jsem Ti tady veřejně že jsi ču...ák? Oslovil jsem Tě vulgárně? Tak si nech slova jako hovado a debil na koledu. Díky a měj se pane rozumbrado.Taky jsem ti neřekl že jsi čurák, ale asi na tom něco bude, když to říkáš
jirka404 Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Mě ale v tuto chvíli vůbec nezajímají cyklisti, ale ty. Až se tu bude chlubit cyklista jak jel jak hovaho, tak mu napíšu něco v podobné nótě. V kontextu tohoto videa jsi jako autor za debila jedině ty. Edit, jo a světe div se, na kolo mám světla, blatníky, zvonek a dokonce reflexní magnetické proužky na nohy a ruce. Můžeš si to obhajovat jak chceš, ale je to jen ukázka podle sebe soudím tebe.+1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se