KFL Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Ty digipřístroje v novým eSku jsou naprd. Ať se grafika a CPU snaží sebevíc, normální ručičku to v plynulosti a přirozenosti pohybu nenahradí :/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 On ten font, kterym je napis na volantu, nespadl z nebe, to ma asi nejakou (nevim jakou) tradici... Mercedesy v US maji na prednim okne nalepku, bud je tam podpis pana Daimlera, nebo prave tohle... podle cisla na boku je to z mouchy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Ty digipřístroje v novým eSku jsou naprd. Ať se grafika a CPU snaží sebevíc, normální ručičku to v plynulosti a přirozenosti pohybu nenahradí :/.tyjo já naopak už v předchozím modelu obdivoval plynulost. Nikdy jsem nezažil ani náznak seknuti. Ani v rande roveru kde je taky jen LCD panel nikdy nic. Netvrdím že se mi to kdovíjak líbí ale pohyb se mi zdál v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Ten interiér je tak šíleně futuristickej, že ta obšívaná palubka už tomu nepomůže... volant příšernost. A to jsem mercedesář.Zvenku se mi to asi začne asi líbit časem, je to moc nadčasový. I když 221 se mi líbila od začátku a její facelift v paketu je nejvíc!Teprv teď se mi začalo líbit CLS první generace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 tyjo já naopak už v předchozím modelu obdivoval plynulost. Nikdy jsem nezažil ani náznak seknuti. Ani v rande roveru kde je taky jen LCD panel nikdy nic. Netvrdím že se mi to kdovíjak líbí ale pohyb se mi zdál v poho.Já mám rád moderní věci a novinky, ale v tomhle ohledu zůstávám jako konzerva. Ručička je ručička . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 On ten font, kterym je napis na volantu, nespadl z nebe, to ma asi nejakou (nevim jakou) tradici... Mercedesy v US maji na prednim okne nalepku, bud je tam podpis pana Daimlera, nebo prave tohle... podle cisla na boku je to z mouchy:mergl.jpgje to podpis dcery Emila Jelínka http://en.wikipedia.org/wiki/Emil_Jellinek#Life_after_the_Mercedes_success_.281900_to_1914.29 http://www.mercedes-benz-classic.com/content/classic/mpc/mpc_classic_website/en/mpc_home/mbc/home/history/personalities/emil_jellinek_mercedes_jellinek/registered_trademark.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Chlapi nevite nekdo co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Replika Bugatti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Taky bych tipoval na Bugatti, případně inspiraci Bugatkou, modré pak bývaly také Talboty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 podle me to bugatti neni, takhle vypadal jeden anglan, keryho potkavam na soutezich, ale nemuzu si zaboha vzpomnet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Určitě anglický auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 jj, ta barva je trochu jina, nez bugatti, a ta bachrata prdel je divna Alvis 1935 - ale neni to von, byl to jen prvni tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 trochu podobnej je talbot lago Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 (upraveno) Delahaye se divím sibiř, žes ho nikde na srazu nepotkal Upraveno 24. ledna 2014 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 tvl, delahaye sem taky myslel, ale tenhle sem nenasel. kerej to podle tebe je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Typ nevím, ale tenhle chlap jezdí i na Zbraslav. Má to nějaký předělávany. Jsou tam chromovaný světla navíc a ještě pár věcí. Tohle auto jsem fotil na srazu na Stelviu. Pokud mě nikdo nenařkne z dělání si reklamy dám odkaz . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Tak jsem to našel - Delahaye 135 Donington Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 jirko ses borec, zes to vypatral. Nikdo te nenarkne, dej odkaz ;-) Ja jsem ho nestihl driv vyfotit nez takhle z dalky ten zadek, ale vypadalo to dost dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 http://www.ceskycestovatel.cz/autoveterani-vs-alpsti-velikani/ - není to reklama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Tak som sa nudil v práci a zo zvedavosti, s kalkulačkou v ruke, som si vyrátal za koľko rokov budem môcť vymeniť auti (Focus 2012) za niečo vhodnejšie pre rodinu. Ako ináč - skončil som pri možných aj nemožných možnostiach konfigurátorov automobiliek a tak mi napadlo: Za predpokladu, že máte na výber vozidlá v zhodnej motorizácii a zhodnej výbave, ktoré by ste si vybrali? Pocitovo. Audi?BMW?MB?niečo iné? Napr. ja som začal pri Audi, ale pri rovnakej konfigurácii sa mi zdá BMW viac sexi. Ale aj nové MB CLA je neskutočne príťažlivé auto ... Existuje jednoznačná voľba alebo sú už ponuky automobiliek tak vyrovnané, že si proste stačí vybrať to, čo človek preferuje a dostaten v podstate to isté, len v inom šate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se