Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník Jagman

15 sprinter žral akorát s vlekem po střechu naloženej :D. Pruměr je kolem těch 9,5 deně dáva Beroun-Praha pak couračky cca 50km čistá praha někdy více a jednou za tejden jede J.Hradec a vždy najedem min 700km na nádrž která má 70litru  7G automat a 2,2cdi 135kw

Viano musí jezdit za méně a o dost

Upraveno uživatelem Jagman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, děkuju Vám za připomínky, pomohli jste mi s rozhodováním, teď už prosím jen k S-maxu, nic jiného už nechci. Opravdu je lepší 18stovka než dvoulitr?

Nedělaj třeba taky čtrnáctistovku? K tak hnusnýmu autu by se to docela hodilo :-(

Odkaz ke komentáři

Pánové, děkuju Vám za připomínky, pomohli jste mi s rozhodováním, teď už prosím jen k S-maxu, nic jiného už nechci. Opravdu je lepší 18stovka než dvoulitr?

Tech 1,8 TDCI je malo a ve vetsine pripadech to ma chudou vybavu, protoze to byla zakladni motorizace v nafte. 2,0 TDCI je ve finale stejnej motor jen ma filtr. Kdyz budes menit vstriky, cerpadlo, turbo, dvouhmotu, tak ten filtr ani nepostrehnes. Veci, kterych se muzes obavat je hodne a filtr je proti nim prkotina. Co takhle jeste Voyager v benzinu, prekopnutej na LPG!?

Odkaz ke komentáři

Tech 1,8 TDCI je malo a ve vetsine pripadech to ma chudou vybavu, protoze to byla zakladni motorizace v nafte. 2,0 TDCI je ve finale stejnej motor jen ma filtr. Kdyz budes menit vstriky, cerpadlo, turbo, dvouhmotu, tak ten filtr ani nepostrehnes. Veci, kterych se muzes obavat je hodne a filtr je proti nim prkotina. Co takhle jeste Voyager v benzinu, prekopnutej na LPG!?

LPG nemožno. Parkuju často v podzemí. Pánové, děkuju Vám za připomínky, pomohli jste mi s rozhodováním, teď už prosím jen k S-maxu, nic jiného už nechci. Opravdu je lepší 18stovka než dvoulitr?

Odkaz ke komentáři

U S-maxe je lepsi dvoulitr. Je to velke a tezke auto a rozdil skoro 20kw ve prospech dvoulitru mluvi za vse. Motory jsou stejne. Nejlepsi je se v tom projet. Dvoulitr nebude tolik namahanej. S-max je nadherne auto, take jsem o nem uvazoval, ale jelikoz nechci tdci ani nahodou, tak to pada. Pocitej s tim, ze toto auto zacina na 700tis. nove a titanium okolo milionu. Takze auto okolo 100tis. najeto a za dobrou cenu, koupis pouze v CR se stocenym tachometrem.

Odkaz ke komentáři

U S-maxe je lepsi dvoulitr. Je to velke a tezke auto a rozdil skoro 20kw ve prospech dvoulitru mluvi za vse. Motory jsou stejne. Nejlepsi je se v tom projet. Dvoulitr nebude tolik namahanej. S-max je nadherne auto, take jsem o nem uvazoval, ale jelikoz nechci tdci ani nahodou, tak to pada. Pocitej s tim, ze toto auto zacina na 700tis. nove a titanium okolo milionu. Takze auto okolo 100tis. najeto a za dobrou cenu, koupis pouze v CR se stocenym tachometrem.

Není tak zle. Mám rád Fordy, jejich cena klesá rychleji než u jiných značek  a servis není nákladný. Mám s nimi dobré zkušenosti a při investici pod  300 000 do pěti-šestiletého auta to bude na 5-6 let slušné řešení dětské laviny..

Odkaz ke komentáři

Mam take rad fordy, libi se mi jak z venku, tak zevnitr. Mel jsem focuse v 1.8tdci a radeji jsem ho prodal a koupil 1,6 benzin. Bratranec ma smaxe ve dvoulitru a za rok ho stal servis okolo 15tis a to jen menil lozisko na dvouhmote a nejake blbosti. Koupil ho za 200tis a najeto 200tis.

Odkaz ke komentáři

Bedjasson-hele do mesta to je nic moc,parkovani a tak.Variabilita a prostor asi jo,ale treba s tema trema detma-pokud vim ve druhy rade jsou dve sedacky,kdyz chci tri,musim tam dat tu lavici,co je vzadu.Manipulace strasna a sedi se na tom jak na fotbale ve Lhote.Jde to i jinak kdyz chci ve druhy rade tri mista a vzadu volnej kufr?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...